Vaterpolo

Ministarstvo sporta i mladih podržalo VK Jadran Carine sa 20.000 eura

Ministarstvo sporta i mladih će finansijski podržati učešće vaterpolista Jadran Carina u finale Evrokupa i to u iznosu od 20 hiljada eura.

Novljani su napravili pravi podvig u polufinalu, preokrenuvši veliki zaostatak u susretu sa mađarskim OSC-om.

Tim povodom, Janović je danas primio igrače crnogorskog šampiona, Marka Petkovića, Vladana Spajića i Đura Radovića, predsjednika kluba, Đura Marića i trenera, Vladimira Gojkovića.

“Jadran je klub iz našeg najtrofejnijeg sporta koji godinama ostvaruje značajne sportske rezultate, ne samo na domaćoj, već i na međunarodnoj sceni, a sam način na koji su ostvarili plasman u finale pobjedivši renomirani mađarski klub, govori o kvalitetu koji ovi momci posjeduju. Pokazali su kako se trudom i upornošću dolazi do uspjeha. Iskrene čestitke momcima, kao i treneru i stručnom štabu”, poručio je Janović.

“Vaterpolisti su se zahvalili ministru na prijemu i poručili u ime svojih saigrača, da im podrška države i Ministarstva puno znači i daje snažan vjetar u leđa, kao i da će dati sve da pehar Evrokupa donesu u Crnu Goru”, kaže se u saopštenju.

Jadran će se za prvi evropski trofej u istoriji boriti sa francuskim Marsejom.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Srecno
Gost
Srecno

Zasluzno, svaka cast i ministarstvi i Jadranu.Jadran je pokazao ove godine kako je rad i odricanje uz velikog trenera postigao rezultate.Sa mladom ekipom koja se jos brusi ima sjajnu buducnost.

Send this to a friend