Vaterpolo Novi izazov

Mlađan Janović na čelu Budućnosti

Pominjao se kao rješenje za novog predsjednika Primorca iz njegovog Kotora, ali “ugrabio” je novi klub na crnogorskom vaterpolo nebu.

Legendarni crnogorski reprezentativac Mlađan Janović od januara će biti na čelu Vaterpolo kluba Budućnost ovu vijest otkrio je gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković, gostujući u emisiji “Živa istina”.

“Imamo potrebnu infralcstrulcturu, imamo fantastičan zatvoreni bazen i svakoga dana na njemu trenira između 120 i 150 klinaca. Prepoznali smo potrebu jačanja tog stručnog kadra i od januara naredne godine imaćemo novi tim koji će raditi sa tim klincima na čijem čelu će se nalaziti naša vaterpolo legenda Mlađan Janović”, istakao je Vuković.

Gradonačelnik Podgorice dodao je i da su u budžetu za narednu godinu opredijeljena značajna sredstva za angažovanje ljudi koji su usko vezani za vaterpolo.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Miki
Gost
Miki

Samo da ne bude kao muški rukometni klub Budućnost prije 10-15 godina. Oformili ga, doveli igrače a za titulu koju su osvojili obećali im mnogo toga a ništa ispunili. Na kraju epizode klub je ugašen!

Animus
Gost
Animus

Nemojte u Kotoru obnavljati bazen, slati cemo omladinu u Pg na trening, ugasite i klub, ugasite i sve opstine u CG. Jedna opstina neka ostane u CG, Podgorica. Sljegli cobani u selo i od drzavnih para izgradili grad, pa sve prisvajaju.

vlado
Gost
vlado

Pa sta ako mu je brat pomogao?ko ne bi uradio isto za brata plus momak je jedan od nakboljih vaterpolista sto je cg imala i odlican momak

Stoner
Gost
Stoner

Zar nije on u Primorac?!
Namjestise se politicki braca,tako danas sve ide

Ja ko ce drugi
Gost
Ja ko ce drugi

S primorcem su ga samo mediji povezivali

Gile
Gost
Gile

Cudi me da nije vesna medenica ili misko vukovic.čestitke

Cetinje
Gost
Cetinje

I jednu ski stazu napravite. Aki vaterpolo moze u pg moze i skijanje.

Sijekuje
Gost
Sijekuje

Bravooooo. Konacno da se krene ozbiljno.

djekna
Gost
djekna

Ne pada jabuka daleko od stabla DPS-a.

Bez obzira na to, svako dobro Mladjanu na novoj karijeri uz zelju da stvori interesantnu pricu oko novog vaterpolo kluba.

P.S: Nadam se da vlast koja ce gurat podgoricki vaterpolo nece kao do sada potpuno zaboraviti na kolijevku CG vaterpola.

Zvijezda severa
Gost
Zvijezda severa

Ovi CE na sjever gradani morati ici dolje da se kupaju u te bazene posto ovam gore mogu samo u rijeke pored izvora posto su dalje od izvora prljave I zagadene sa smecem a eko smo drzavica pxaxa,

Slavko
Gost
Slavko

Dobar je onaj bazen u Kotoru…

Todor
Gost
Todor

Dobro je da dolazi neko iz svijeta vaterpola

Djoma
Gost
Djoma

Amaterski sport koji niko u svijetu ne gleda. Samo se jos mi, Srbi, Hrvati i Madjari lazemo da je to nesto mnogo vazno..Ali dobro je da djeca bar nesto treniraju, pa makar i vaterpolo, i pored cinjenice da bas i nije najzdraviji za organizam i da bivsi vaterpolisti kasnije imaju puno problema sa zdravljem..

Nedipr
Gost
Nedipr

Procitaj nick smarachu

Pravi Rade007
Gost
Pravi Rade007

“Mi Srbi” 🤣🤣 Ko god to da kaze,izgledao ka da se sprda

Vaše ime
Gost
Vaše ime

Čovjek je fino stavio zarez posle MI, što znači da nas je odvojio od Srba i ostalih. Valjalo bi da obnoviš pravopis ili posjetiš oftalmologa.

Cetinje
Gost
Cetinje

Ne znan on sta je oftalmolog,ne zbunjuj ga,iovako mu nije lako😀

Kritika cistog
Gost
Kritika cistog

Svaka cast i treba neko ko zna sta radi nemogu kamen sa ramena pa vaterpolo . Aj sa srecom da docekasmo . Podrska dvije godine na slijepo a onda rezultati , dovoljno je baza da se dobro napravi a onda ce se poslozit stvari

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Au koje će to proširenje baze igrača za vaterpolo da bude sa PG i NK. Može samo mnogo dobra da donese reprezentaciji, a i CG klubovima.

Gigi
Gost
Gigi

Sve sportove u podgoricu premjestite .Uvjek vam je malo.sramota

Bora Bora
Gost
Bora Bora

Bravo..

marko
Gost
marko

taman da bude narednih 10 god trener u pg dog ne naprave bazen u kotoru

Cogito ergo sum
Gost
Cogito ergo sum

Nadam se da ce se ozbiljnije shvatiti ovaj klub i ozbiljnije raditi sa djecom. Ono sto njima nedostaje jesu utakmice. Samo na taj nacince se steci iskustvo i znanje. Ukljucite ih u takmicenja i bice rezultata. Znam djecu kojasu po osnivanju ovog kluba presla iz vk verde gdje su kmali ozbiljne treninge u Buducnosti su dozivjela razocaranje. I napustili vaterpolo..… Više »

Bivši
Gost
Bivši

Pioniri Verdea su na nivou Katara i Budve i polako sustižu Primorac, a bolji su od Nikšića i Budućnosti. Jedino im Jadran kao i svima bježi. Želim ti uspjeh Mlađane a pred tobom je dug put.

Todor
Gost
Todor

A koji to rezultati pokazuju da su se primakli primorcima?

Moje ime
Gost
Moje ime

Strašan je sport vaterpolo i pun predispozicija. Gleda ga, a i igra cijeli svijet i mnogo je isplativ.

Veliki mali
Gost
Veliki mali

A ti si olimpijac i nobelovac sigurno!!

Makseodavde
Gost
Makseodavde

Ajde sa srecom vise

Send this to a friend