Vaterpolo

Mlade ajkule protiv Mađara za polufinale Svjetskog prvenstva

tekst i foto: wpolo.me

Juniorska vaterpolo reprezentacija Crne Gore, igrači rođeni 2000. godine i mlađi, u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva igraće protiv domaćina selekcije Mađarske.

Izabranici Petra Radanovića su izborili direktan plasman među osam najboljih, dok je Mađarska to učinila večeras pobjedom nad SAD-om nakon peteraca 10:9 (u regularnom toku bilo je 6:6) u osmini finala.

“Radi se o dobroj ekipi koja igra pred domaćom publikom. Imaju dovoljno mana koje možemo da iskoristimo, i ako budemo igrali onako kako znamo, mi možemo biti ti koji će se boriti za medalju. Ulaskom među osam najboljih obezbjedili smo učešće na sljedeći šampionat što je bio glavni cilj, sada ćemo dati sve od sebe da prođemo domaćina kao prvu prepreku na putu do medalje”, kazao je Radanović za sajt Vaterpolo saveza Crne Gore.

Crna Gora i Mađarska igraće sjutra od 20 sati.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokez
Gost
Bokez

Sretno momci!

...
Gost
...

Nasa reprezentacija je najbolja na svijeetu za ovo godiste..al steta sto nije kompletna.. Nebojsa Vuskovic ne igra,njega vise i ne pozivaju radi nediscipline a inace je za ovu generaciju daleko najbolji igrac na svijetu kao i centar Perkovic koji je povrijedjen!

Send this to a friend