Vaterpolo

Nada posljednja umire

foto: VK Jadran

Jadran je dokaz da je najteže igrati unaprijed dobijene utakmice. Neuspjehom u osmom kolu grupne faze Lige šampiona (od autsajdera Sabadelja) zakomplikovali su put do završnog turnira LS.

“Odigrali smo najslabiju utakmicu u ovom takmičenju. Da li je pritisak značaja uticao na nas, pogotovo na mlađe igrače? Vjerovatno, osjećao se grč, imali smo dosta problema sa napadom. Pogotovo sa igračem više. Ovaj dio nije najbolje funkcionisao. Moramo raditi na tome, ispraviti greške, a vremena je malo jer nas u subotu čeka duel Regionalne lige sa splitskim Jadranom. Za nas važna utakmica, jer želimo što prije da obezbijedimo ućešće na završnom turniru”, kazao je golman Slaven Kandić.

Jadran je kod kuće izgubio od Pro Reka, Solnoka i prije dva dana Sabadelja. Ovo su jedina tri poraza Novljana u LŠ. Posljednji najbolniji.

“Nažalost, poraz od Španaca došao je u najnezgodnijem momentu. Ali, moramo se podignuti i nastaviti dalje. Možda nam Sabadelj pomogne u pretposljednjem kolu protiv Špandaua. Bilo bi lijepo da nam se sreća osmijehne i napokon ti neki rezultati poklope. Još uvijek se nadamo”.

Golman Novljana je kazao da se neće predavati dok ima nade.

“Nastavićemo da igramo, moramo da pobjeđujemo kod kuće. Probaćemo da dođemo do iznenađenja u Egeru i posljednjem kolu u Njemačkoj. Dok god postoji nada, borićemo se”, poručio je Kandić.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Prešo
Gost
Prešo

Jadranu treba trener sa harizmom, da povuče cijeli grad.Do tada samo analize.

Send this to a friend