Vaterpolo

Novljani žele pehar, Budva sanja četvrti meč

Jadran Carine na korak je do titule, vodi 2:0 protiv Budve u finalu plej-ofa, a večeras od 18.30 časova je u prilici na Škveru da podigne domaći trofej. Budva želi da serija potraje, bila je dobar rival u prva dva meča.

“Očekivali smo poslije prvog meča da će Budvani vjerovati da mogu da naprave bolji rezultat. U prvoj utakmici nijesmo dobro kontrolisali stvari kod visokog vođstva, ali moji igrači su prepoznali ozbiljnost situacije i ušli su odgovorno. Druga utakmica je bila sa dobrim odbranama, ali i sa lošim napadima. Zadovoljni smo, vodimo 2:0 u seriji, a svi znamo koliko je teško igrati finala. Finala svi igraju da pobijede. Nadam se da ćemo ostati sa istim pristupom i u trećoj utakmici”, kazao je trener Jadrana Vladimir Gojković.

Budva je u ovoj sezoni premašila očekivanja. Ponovo je u eliti Regiona, a plasman u finale plej-ofa izboren je maksimalnom pobjedom (2:0) protiv Primorca. U oba finalna meča sa Novljanima bili su pravi rival. U drugom, kod kuće, propustlli su nekoliko dobrih prilika da se odlijepe.

“Generalno, u drugoj utakmici odbrane su bile čvrste, bilo je malo golova, žao mi je što nijesmo poentirali iz situacija u kojima smo generalno sve odradili na pravi način. Bile su više nego stopostotne šanse. Bez obzira na to i dva poraza od Jadrana, pokazali smo da igramo ozbiljan vaterpolo. Mislim da Budva ozbiljno gazi crnogorskim vaterpolom. Uz to smo podigli nivo forme i očekujem večeras da tempo bude na visokom nivou. Nećemo se predati u Herceg Novom”, poručio je Drago Pejaković, strateg Budvana.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kotor
Gost
Kotor

Drago Pajakovic veliki strucnjak hahahah

Send this to a friend