Vaterpolo Regionalna liga

Odluka o prvaku u Jadranskom moru

Ukoliko ne bude novih muka sa virusom “Covid-19” Regionalna vaterpolo liga svoj završni čin za sezonu 2019/20. konačno će režirati 14. i 15. jula u Dubrovniku.

A o kruni Jadrana odlučivaće četiri najbolje ekipe ligaškog dijela A1 lige domaćin Jug, naš prvak Jadran iz Herceg Novog, njegov imenjak iz Splita i Mladost iz Zagreba.

Da nije bilo pandemije fajnal-for ove lige davno bi bio završen u Jugovom domu Gružu, ali u novonastaloj situaciji velikan iz Dalmacije želi od svega da napravi pravi spektakl, pa je za završnicu predložio zanimljivo mjesto. Usred Jadranskog mora, pored zidina starog grada Dubrovnika.

Kako pišu hrvatski mediji, bio bi to romantični povratak 60 godina unazad, u staru luku (Porat) gdje je nekad bio centar vaterpola u Dalmaciji.

Svi u Dubrovniku vjeruju da će se vaterpolo vratiti na kultno mjesto, a nema sumnje da bi i za vaterpoliste Jadrana nastup na jednom takvom spektaklu bilo sjajno iskustvo.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
KOTOR
Gost
KOTOR

Mogli bi i na ljetni u Kotoru,samo da još završe farbanje golova!
Bit će spremni izgleda kao prošle godine,oko dana državnosti!
A djeca put HN.

Primorac prvak
Gost
Primorac prvak

U hm imaju sve uslove za dobar radteretanu,bazen sa toplom vodom,najbolje trenere iz hn i ko,ne vidim zašto bi trenirali u more hladno bez teretane i dobrih uslova

Send this to a friend