Vaterpolo Prvi utisci vaterpolo reprezentativca Vladana Spaića iz Marseja

Ozbiljan klub, radi se kvalitetno

Vladan Spaić i Dejan Lazović nakon peripetija oko vize, stigli su u Francusku. Priključili su se novom klubuMarseju, treneru Milošu Šćepanoviću, saigračima iz reprezentacije Urošu Čučkoviću, Bogdanu Đurđiću i mnogim drugim zvijezdama koje nastupaju za ovaj klub.

Prve ino utiske prenio nam je, do ove sezone igrač Jadrana i centar ,,ajkula”, Spaić.

“Prvi put sam u inostranstvu, bilo je neobično prvih nekoliko dana, a onda je sve ,,leglo na svoje”. Ekipa je ozbiljna, sa izvanrednim momcima, što se vidi i po organizaciji. Sve ovo raduje jer je to preduslov da sve bude kako treba. Radimo maksimalno, od skoro smo svi na okupu, priključili su nam se Vukićević i Kruzije. Mislim da će to biti kompaktna ekipa, ali ne treba još žuriti sa procjenama. Ima dosta novih igrača, sve to treba trener da uklopi u što ne sumnjamo. A i mi treba da slušamo ono što se od nas traži i da damo maksimum”, rekao je Spaić.

Marsej će možda naredne sedmice odigrati neki kontrolni meč pred start domaćeg prvensvi su veoma oprezni. U Francuskoj ima dosta oboljelih od virusa, testiranja su ogromna, a najbitnije je da je manje smrtnih slučajeva.

Naš reprezentativac ima pomoć od svih. Mnogo poznatih lica je u Marseju.

“Pored nas Crnogoraca, tu je Vukićević iz Hrvatske, zatim Prlainović, Kovačević koji je Francuz, što svakako olakšava svima rad. Dobro se razumijemo, a naš trener radi kvalitetno. Traži maksimalno zalaganje, a siguran sam da nam neće biti teško da se prilagodimo. Ima dosta noviteta koje treba da prihvatimo i usavršimo”.

O ambicijama kluba kaže:

“Mislim da smo glavni favoriti za osvajanje domaćeg prvenstva, a neće biti lako. Druge ekipe su se pojačale, a rekli su nam da je nezgodno igrati na gostujućim bazenima”.

Naš reprezentativac imaće zdravu konkurenciju na centarskoj poziciji.

“Tu je Kamarasa iskusni reprezentativac Francuske, dijete Marseja, zatim i mladi igrač od 18 godina, kao veliki potencijal. Zele od njega da naprave ozbiljnog centra, siguran sam da će to postati jer je u rukama pravog čovjeka. Rano je još i za ovu priču. Sigurno ćemo se rotirati, a najvažnije je da ekipa igra dobro”.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Vaso
Gost
Vaso

Moj novljanin,nije kao Pjesivac i ima boljih od njega ali se trudi. sretno tebi i Scepu

Mile2
Gost
Mile2

Najboljiiiiiiii😻😻😻

Mile
Gost
Mile

Sta pričaš Spajicu da si Crnogorac kad si srbovao po HN…jeci “pored nas srba…”

Igor
Gost
Igor

Прави Црногорац који воли своју земљу,знам то лично и велико поштовање за момка.

Marko
Gost
Marko

Kad sam vidio sliki mislio sam da je u pitanju klub kuvara

Send this to a friend