Vaterpolo

Porobić na čelu FINA Komiteta trenera

Petar Porobić član je novoformiranog FINA (Svjetska vaterpolo i plivačka federacija) Komiteta trenera svih disciplina.

Na čelu Komiteta su legendarni plivač Vladimir Salnikov iz Rusije i vaterpolo trener Deneš Kemenji iz Mađarske. Porobić je jedan od tri člana Komiteta koji dolaze iz vaterpola.

Zadaci Komiteta su da, u koordinaciji sa Komitetom za razvoj, ispunjava sve razvojne programe pri FINA, da učestvuju u programu licenciranja trenera za svaku disciplinu, i da podijele svoja trenerska iskustva sa ostalim kolegama u svim takmičenjima koja organizuje FINA.

Jedan od zadataka je i da budu u kontaktu sa trenerima iz cijelog svijeta, kako bi uvažavajući njihove preporuke i prijedloge unaprijedili FINA sportove – vaterpolo, plivanje, sinhrono, skokovi u vodu i plivanje u otvorenim vodama.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ništa roba
Gost
Ništa roba

Dobar je Pero ,samo što je šljatina ko i Vlado…

Ćetalj
Gost
Ćetalj

Ne poznajem covjeka licno, ali prihvatam misljenje dezurnih botova da je “dobar cojek”. Prica se da su ga ovi iz FINA-e primijetili prateci nasu skupstinu. Njihovo misljenje je prevodio neki amater, ali od prilike kazu ovako: “E majko mila, tak’oga skupstinskoga govornika ni jedna majka vise nece radjat. Da probamo, pa sta bude”. I tako ti se on izmigolji nasem… Više »

Dukljanin
Gost
Dukljanin

Porobic je vrhhunski cojek sto je najbitnije.

Vlado
Gost
Vlado

Čovjek je klasa u svom poslu.

Jedan od najboljih na svijetu dok se bavio trenerskim poslom.

Pa ovakvi ljudi treba da budu plaćeni jer vrijede. No je muka kad drugi koji nikakvih kvaliteta niti rezultata nemaju a- primaju po par hiljada mjesecno.

Porobiću i slicnima njemu (po rezultatima) kapa dolje.

kilos
Gost
kilos

Svaka čast Porobiću, veliki stručnjak, da nema DPS mrlju na sebi bio bi još veći stručnjak!

Todor Živkov
Gost
Todor Živkov

Đe se sve neće ugurat. Samo tamo đe su pare. Ali pare za njega. Nikad mu nije dosta. Još nijesam čuo toga čovjeka da je neku priču do kraja ispričao. Mnogo priča a ništa ne kaže! Tako će se neko tamo smijat njegovim izlaganjima kao što mu se i ovđe smiju. Na kraju; Pero, škola i obrazovanje se stiču učenjem… Više »

Jovan
Gost
Jovan

Ima trenutno 3800€mjesećno u Crnoj Gori.
Ne treba njemu nikakva FINA.

qwer
Gost
qwer

Ako niste pročitali ispravku u Vijestima da vas obavijestim da se covijek odrekao plate saveza , to što oni ne provijere vijest toliko o njima!

Send this to a friend