Vaterpolo Regionalna liga na redu

Tri meča u Budvi, Partizan zatvara sezonu na Škveru

Vrijeme je za drugu rundu Regionalne vaterpolo A1 lige, a tri naša kluba u bazen će danas (subota).
Jadran će protiv Partizana juriti nova tri boda, Budva će dočekati Mladost, dok će Primorac na istom mjestu “ugostiti” Mornar. Zanimljivo, na bazenu “Dragan Trifunović” osim pomenuta dva meča igraće se i jedan A2 lige između našeg Katara i POŠK-a.
Budva se ove sezone pojačala, ali je još daleko od najjačih timova regiona, pokazao je to i meč u Gružu protiv Juga (23:9), pa će biti pravo čudo ukoliko momci Draga Pejakovića večeras protiv aktuelnog prvaka izbore povoljan rezultat.
U prvom kolu nije blistao ni Primorac (poražen sa 15:6 od Šapca), ali bi tim Petra Vica sada trebalo da ima lakši posao protiv splitskih “mornara’, koji će takođe juriti prvi trijumf u novoj sezoni.
Favorit u ovoj rundi od naših timova biće (očekivano) Jadran Carine momci Petra Radanovića na startu su slavili na teškom gostovanju kod imenjaka u Splitu (11:9), a nova tri boda tražiće u nekadašnjem klasiku protiv Partizana. Biće to ujedno i posljednji meč do proljeća Novljana na otvorenom bazenu na Škveru.
“Prepoznatljiv je stil igre Partizana već godinama, međutim, smatram da ako budemo na nekom određenom nivou igre i ako budemo pristupili utakmici na pravi način, zaista se onda mi pitamo”, poručio je Radanović.
Send this to a friend