Vaterpolo

Vikali su ubij četnika, rekao sam da sam Crnogorac, da bi znali koga su ubili, ako me ubiju

Golman vaterpolista Crvene zvezde Aleksandro Kralj kazao je da se u afektu branio od splitskih huligana riječima da je Crnogorac, kao i da bi znali, ako me ubiju, koga su ubili.

<<<Sin poznatog hrvatskog trenera nije kriv za napad na navijače Crvene Zvezde: Upozoravao ih da se pripaze<<<

Nekadašnjeg čuvara mreže Primorca sa još dvojicom saigrača napali su u Splitu, u kojem su Beograđani trebali da odigraju meč Regionalne lige protiv Mornara.

“Ostala su mi dva mobilna u kafiću, nije problem polomljen nos, koliko neke druge stvari… Imam ćerku od četiri mjeseca, ženu… Rekao sam da sam Crnogorac, branio se tim riječima u afektu, a u isto vrijeme govorio ko sam i šta sam da znaju ako me ubiju, koga su ubili. Trčao sam, kada sam vidio jednog da ide na mene nožem, na sreću okliznuo se i samo me zakačio po nozi. Kad sam shvatio da nemam izbora, jedino rješenje mi je bilo da skočim u vodu. Poslije mi je i policija rekla da sam dobro uradio. Tada su krenuli da me gađaju kamenicama, vikali da skidam sve sa sebe. Najviše me zaboljelo što su me poslije vređali obični ljudi”, rekao je Kralj i objasnio zašto je vikao da je Crnogorac:

“Mislio sam na dijete, ženu i samo sam htio da se spasim”.

Kralj je detaljno opisao napad huligana u Splitu.

“Udarali su me šakama, ne znam ni ja čime sve. U tom čitavom haosu, ja sam najteže prošao, jer mi je u tom rvanju skinuta je jakna, pošto je nisam zakopčao i nasred rive sam ostao u Zvezdinoj trenerci. Mislim da su se zato fokusirali na mene. Krenuli su noževima, palicama, ne znam ni ja čime sve. Vikali su da će ‘ubiti četnika’, tražili su mi da skinem majicu, a ja to nisam htio, nisam htio da skinem obilježje kluba. Počeo sam da trčim, da spasim živu glavu, bilo ih je 7, 8. Razmišljao sam da uđem u neki kafić, hotel, bilo šta, ali gdje god bih krenuo samo su se pojavljivali i navaljivali na mene”, dodao je Aleksandro Kralj.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
RHCP
Gost
RHCP

Ružno je sto se sve izdešavalo, ali da sam kakvi šef u klubu sve bi ih redom postrojio i po šamar uz uši. Treba da igraju a momci izašli u grad. Posle kad izgube ‘dali smo sve od sebe ali nije islo’. A kako će da ide kad se vazda kad se ode nedje prvo posjete lokalne birtije pa se… Više »

Gitarist
Gost
Gitarist

Sve nije se moglo desit u Srbiju
A ubise momka iz Francuske ni kriva ni duzna

Tomos
Gost
Tomos

Ovo je drugačija stvar, ne pokokušavjući umanjiti tu koju si ti naveo, ta koju opravdanja nena.
Dešava se svuda u svijetu da de navijači potuku, u Engloskoj su bacali bombe.
Ovdje nije riječ o tuči navijača, već nspad na igrače, naglašavam igrače, jer su druge nacije.
Nisu oni za njih bili “zvjezdaši” već “četnici”, ovo je na nacionalnoj osnovi i to je sramota..

TITO
Gost
TITO

Samo vas gledam.

sa morske obale
Gost
sa morske obale

Ne “ne lupetajte”, hvala Bogu da je je momak prošao samo sa šokom, bez težih poslijedica i da se vrati roditeljima i porodici!

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Još jednom, hvala ti Bože dragi što nijesam srbin!

Reg
Gost
Reg

Daleko si i od Crnogorca

Samoreciaaa
Gost
Samoreciaaa

Gospodine mozete se osjecati kako hocete i to je vase pravo ali ako malo bolje pogledate knjige vasih predaka biti ce da upravo jeste ono sto ne zelite:)

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

jadan li si ulizice Rista Sotone, bolje procitaj Sveto Pismo, pa podji da se krstis u pravu Hriscansku Crkvu

Željko
Gost
Željko

Povijest se ponavlja, bar što se tiče prezimena Kralj iz Kotora! Našao jutros u hrvatskim novinama sljedeće ” Kada je utakmica počela, krenuo je uragan prema najrespektabilnijem gostu, vrataru Hrvatu iz Kotora Ivici Kralju. Sjajni Edin Mujčin (upisao je te večeri čak četiri asistencije) zatrpavao je točnim loptama svoje napadače i već nakon 15 minuta plavi su vodili 2:0. Stadionom,… Više »

MONTENEGRIN SR
Gost
MONTENEGRIN SR

Trebao je da vice ja sam Montenegrin, Crnogoroc zvuci previse prosrpski ali ne treba mu zameriti u strahu i panici covek svasta kaze.

jovan
Gost
jovan

Šta reći na humor u pokušaju osim da je vječno nezavisno Kosovo!

Grundig
Gost
Grundig

Sačuvaj ti Rumiju

Samoreciaaa
Gost
Samoreciaaa

Decko nije shvatio da je to nasa medjusobna posdjela a da za hrvate je on isti kao i ostali iz ekipe.A sto se tice Hrvata pa to je sacica huligana i kod njih je javnost podijeljena ali dobro kao i kod nas vijest sluzi za skretanje paznje sa zivotnih tema i sve se svodi na to :neka crkne komsiji krava!

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Da podeljena je javnost neki misle da je dovoljno to što su ih napali u lokalu, a neki misle da su trebali nastaviti i u vodi

Pajo
Gost
Pajo

(Sto se ne pusta ovaj moj komentar?)
Nema srece dok se Hrvatska ne obracuna sa Ustastvom, Srbija sa Cetnistvom i BiH sa velicanjem Osmanskog carstva. Tacka.

Moglo se bez to
Gost
Moglo se bez to

Ovo se nije moglo desiti u Srbiji

KoreniKorijeni
Gost
KoreniKorijeni

To je isto kao da si napisao da se oni tamo izbore za nestanak srpske, hrvatske i bosnjacke nacije ! Projekat sa stvaranjem jugislavenske nacije je dozivio totalni fijasko !

Pajo
Gost
Pajo

Niko ne mora da se odrice nacije i kulture, identiteta, vec fasisticke ideologije. Jugo nacija nije nametana, tako se izjasnjavao ko zeli. Nije problem biti Hrvat i Srbin. Problem je kad si koljac. Komentar ispod, moglo je, nazalost. Napadani su sportisti iz HR tamo, turisti, ljudi iz HR na prvenstvu rukometa u NS, njihova auta. Konkretno sportisti i bas ovako… Više »

Tomos
Gost
Tomos

Svađe navijača sa sa bilo je, ugovorene tuče i sl. Ni to be odibravam.. Ali da se tuče neko ko pije kafu što je iz druge zemlje, nikad…

KoreniKorijeni
Gost
KoreniKorijeni

To sto ti kazes moguce je sa nekim drugim hrvatima, srbima i bosnjacima ali ne sa ovima koji danas zive u te tri drzave. Druga je stvar kako bi bilo lijepo da se stvari odvijaju na neki bolji nacin te da nije bilo ni cetnika ni ustasa ni osmanlija ni partizana ni komunista, …., ali nije tako !

greotica
Gost
greotica

I nije mu pomoglo 🙂
Kuku junačine čim se sve služe.

Pajo
Gost
Pajo

Nema srece dok se Hrvatska ne obracuna sa Ustastvom, Srbija sa Cetnistvom i BiH sa velicanjem Osmanskog carstva. Tacka.

Filipini
Gost
Filipini

U Srbiji hrvati nisu ugroženi

Vladika⛪
Gost
Vladika⛪

Kako su podmukli ovi Bugari, Crnogorci i Rumuni sto su umislili da su Srpi, nije cudo sto pravi Srbi(Vojvodina) oce da se odvoje.
Pozdrav za prave Srbe✌ kad dodje momenat racunajte na nas.

Tomos
Gost
Tomos

Kako ti ne dosadi da sa 20 različitih nikova lupetaš.
Kad porateš siđet ćeš se…
Ali do tada ima dosta vremena…

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Aleksandro je postupio junacki kako Crnogorcu dolikuje. Znajuci da su Hrvati dobro upuceni u to da su Crnogorci krem Srpstva odmah im je naglasio da je Crnogorac i time povukao svu rulju na sebe spasivsi drugove, a zatim uskocio u hladnu vodu i spasio sebe od razularene svjetine. Bravo za Kralja!

Ivica Nec.
Gost
Ivica Nec.

Opravdanja za nasilje nema, ali nitko nije znao da su u pitanju klubska momcad, nit da je Crnogorac netko od njih. Srbi probleme da imaju samo sa nama pa da se pita tko je nevin a tko kriv, ali njima je cili svit urotu napravio protivu njihove nazadne drzave, tako oni to vide, njihova elita da ih probudi nece.

Filipini
Gost
Filipini

Nisu im ni dali šansu da objasne, već nožem trčali za njima, nadam se da to opravdanje nikad neće koristiti neko u Srbiji ili Crnoj Gori “oprosti nismo znali”.
Da se đe drugo desilo, možda bi se i čudio.
A ne u zemlji gdje Predsjednica pokreće istragu kada nađe Srpsku čokoladu

Ivica Nec.
Gost
Ivica Nec.

srpsku cokoladu ne treba zabraniti jer je srpsks vec sta ima najveci postotak secera i za istocnoevropske standarde

Tomos
Gost
Tomos

Vi ste civičizazijski vidiš i sam na nivou Kosova. Uvedite takse na Srpske proizvode od 100% i to je to…

Ivica Nec.
Gost
Ivica Nec.

To je novitet za mene, priupitati prvo suprotni tabor _decki vi ste navijaci ili ti igraci _pa se onda potuci, kako ste vi u srbiji civilizirani, ne moj mi rec.

Tomos
Gost
Tomos

Pa što kažeš onda “nismo znali da su igrači” pa vidiš da te br intetesuje.
Čitav grad na 4 momka, ali dobro to ste vi…
Da su se bahato ponsšsli, pa da shvatim sli tući nekog zbog majice je sramota za sve izgleda sem za vas..

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Ivice niđe u svijet navijači ne idu jednobrazno obučeni. Samo sportisti svuda u svijetu šetaju u trenerkama kluba i u civilizovanim sredinama problema nemaju. Ovi su još umjsto klupskih jakni preko trenerki nosili civilne ali ni to im pomoglo nije. Uzalud braniš neodbranjivo. Split se nažalost obrukao. Nažalost jer to je grad koji volim zbog Džibonija i pokojnog Dina, a… Više »

Vase Ime
Gost
Vase Ime

Dosao ko Srbin otiša ko Crnogorac. Ka Milo.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Braćo Hrvati, Srbi i ostali
Debelo smo zaostali 😎

Sistem
Gost
Sistem

“Braćo” stavi pod navodnicima

Borbadala
Gost
Borbadala

Najbolji cetnici su bili Crnogorci !

1000 miliona de
Gost
1000 miliona de

Ja pozdravljam ovim putem iskru kralj pozdrav stiže iz italije a upoznao sam vas i sinove u lokalu u baru.

Gost
Gost
Gost

Znaš li ti Kralju dje si doša?

Biohazard
Gost
Biohazard

Covjece , ljudino , be pravdaj se , nemas za sto , ostao si da branis i sebe i klub , a na nož , palicu i vise njih !!! Pitaj ti njih dje su oni bili kad si ti ostao SAM !!!

Region
Gost
Region

Koji oni, svi su npadnuti zajedno. Neka kaže zašto nije išao za njima cveć u drugom pravcu. Ili misliš da su i oni trebali skakati u vodu

Zabjelo
Gost
Zabjelo

Sto ne skocise u more za njim te junacine.

tschugo
Gost
tschugo

evo opet podjele i mrznje na ovom portalu,ali zasto ljudi?

NOB
Gost
NOB

Kad podijelis ovce u dva tora raznim medijskim informacijama politikom religijom sindikatima organizacijam udruzenjima itd.. lakse se kontrolisu a pustis da bleje. Ti muzes vozis se mercedesom i kajmak kupis

NOB
Gost
NOB

Vidis izdaju prodaju aerodrume komentara17 a na ovu vijest preko 200.
Skandal afera crna hronika prdi komsiji kokoska to je hrana za siroke mase.
ZADRUGA sa zivotinjama od kojih nemas koriste samo bleje. Zato ekonomija ove zemlje polako vene. Uvozi ne izvozi prodaj zemlju uzmi kredit pa neku kombinaciju ili kompezaciju . Dokle???????. Jos jako malo.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Ljudi, obavjestenje,

iza nikova -Oktopus Sojic i perovic se krije potrcko Rista Sotone, koji se najcesce ptedstavlja kao Tomos.
Sam sebe postavlja pitanja pa onda nasiroko odgovara.

Tomos
Gost
Tomos

Haha tako je sve je tako.. Ti si kso o i iz Splita, svuda vidiš popove, četnike…

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Ti si prska. Malo bi da prospes pamet, ali kad nemaš šta. …

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Podji slobodno do Splita, vidis da su kao vi, kao kod kuce ce ti biti, samo sto tamo dok budes neces imati ovu slobodu da pljuvas po drzavi i naciji, ipp iip

Tomos
Gost
Tomos

Citiraj bilo kada da sam pljuvao po državi, što lupetaš stalno.
Ja “čak” ne vrijeđam ni te ka ti, koji to aktivno traže.. a ne državu u kojoj sam rođen…

1000 miliona de
Gost
1000 miliona de

Kanarinac u zamci.

MNE962
Gost
MNE962

Hajde Kralju i tvoji drugovi obucete dres Hajduka ili Dinama pa prosetajte kroz Knez Mihajlovu. Da vidimo kako cete proci. Hajde Care.

Tomos
Gost
Tomos

Pa do sada se moglo šetati, sada se slažem da nije preporučljivo…
Pogledaj kolko je hrvackih dresova prodato u Srbiji i Crnoj Gori.
Ali zbog ovakvih situacija, (ne samo zbog tuče, već što je čitav Split i na licu mjesta, i javno komentarima podržao te momke,) to se mjenja.
I opet su Srbi krivi…

Ivica Nec.
Gost
Ivica Nec.

Svacate li da ne zelimo trpiti Srpski sovinizam, nasa drzava je odavno neovisna ali Beograd to prihvatit tesko da ce.P.S. zalimo zbog Crnogorca sto je se nasao na liniji vatre. I ne nitko nije znao da su doticni klubska momcad. Budi slobodan propratiti nase portale.

Tomos
Gost
Tomos

Ivice mene bi bilo sramota da te neko gurne u Podgorici zato što si hrvat, a tek pokuša pretući, da li ti je to jasno. A ne da ti na ribi određuje ko može da šeta, o čemu pričaš. Jesam za svađu ako mora, ali ne može nacionalizam da mi bude povod. Da te napadam i mrzim jer imaš drugačiju… Više »

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Ae Ivice evoluiraj. Znamo mi vas splice i zadrane vrlodobro. Dubrovcani su gospoda za vas vazda bili.

masja
Gost
masja

2005. godine,igrali su Intet iz Zapresica i Zvezda. Par hiljada navijaca Zvezde je otislo na utakmicu,na par kilometara od Zagreba,i sprdala se sa domacinima..Tada ne bi nijedan vitez da im se suprostavi..

Sasa
Gost
Sasa

Kompleks . Srbi su im osnovali voljeni hajduk i ne mogu to nikako da prebole !!!!

bolest
Gost
bolest

Srbi su osnovali i Juventus i Real, samo to nije poznato, Ronaldo je Srbin ako nijeste znali.

Moglo se bez to
Gost
Moglo se bez to

Nisu real ali je Mijatović bio direktor

Komentator
Gost
Komentator

E sad, ovaj fini mladić mora da se brani i objašnjava što je rekao da je ono što je. I mi pričamo o nekakvim normalnim odnosima u regionu. Kako god, želim mu brz oporavak.

Tomos
Gost
Tomos

Ne opravdava se već priča što je bilo, ima koga interesuje što će on da kaže.
Ne zamjeri, ali ne informišemo se svi sa hrvackih portala…

oganj
Gost
oganj

Eto koliko mu je pomoglo to crnogorac. Bolje hrvati znaju ko su “crnogorci”

Mne
Gost
Mne

U Herceg Novom proslog petka slomljena je arkada taxisti iz cista mira i on se u afektu branio, da bina kraju drogirana olos uzela palicu i lupala po autu! Taxista je zvao policiju i na kraju je kaznjen sa 450e isto koliko i siledzija! U CG se ne mozes odbraniti od njih na radnom mijestu, a ne u tudjoj drzavi!

Grundig
Gost
Grundig

Motiv je bitan, ovdje je motiv navija koji ti mo vi pripadaju

Grundig
Gost
Grundig

Motiv je nacija, a to nema veze sa navinanjem

PV 1810
Gost
PV 1810

ono stobi se reklo u svakom zitu kukolja ima

Jorgovan
Gost
Jorgovan

Crnogorci,sto mi ne objaviste komentar.Boli istina.

Croatia Rubea
Gost
Croatia Rubea

Crnogorac, Srbin, Bugarin, Sjeverni Makedonac, misliš da nam je bitno i misliš da vas razlikujemo kad imate crvenu zvijezdu na majici i s njom se ”šepurite” po svetoj Hrvatskoj? Za nas ste svi isti – NEPOŽELJNI! 🙂

Marko
Gost
Marko

Znaci po tvome bi u cg i srbiju trebali da lemaju sve sportiste koji nose simbole protivnicke ekipe. Pametno Nema sto

Croatia Rubea
Gost
Croatia Rubea

Jesmo li mi sa šahovnicom na čelu bombardirali crnogorsko primorje, jesmo li mi sa šahovnicom išli po vojvodini stvarat neke kvazi ”naselja-države’ gdje žive Hrvati. Ajde molim te, prestani uopće uspoređivati naše tri države. Dva smo svijeta različita. Vi ste uvijek pametni i u pravu, mi Hrvati zli i prije svega katolički Srbi. Sportski pozdrav.

Tijana
Gost
Tijana

I Croatia, nisi kompetentan Vojvodinu da komentarišeš. Nije bilo nikakvih ikakvih kvazi-država, ni naselja, bilo je pojedinačnih pretnji i bacanja bombi radi zastrašivanja Hrvata, bez žrtava, ali to su radile izbeglice iz HR, mi ne. I dan danas ljudi koji su se odselili u HR dođu ovde i vide se sa prijateljima.
I da, niko nije šetao u dresu kroz Split.

Tomos
Gost
Tomos

I u Srbiji živi oko 60.000 hrvata…čisto da znaš…

Ivica Nec.
Gost
Ivica Nec.

Nije tocno, brojka je daleko veca.

masja
Gost
masja

Da,daleko je veca..Zato Srba u Hrvatskoj skoro da nema. Kako to Srbi kao agresori i antihrvati dozvoljavaju..?

Tomos
Gost
Tomos

I ja mislim da je veća, ali da ne kažete da prećerujem

Ivica Nec.
Gost
Ivica Nec.

Mnogo veca, samo se ne exponiraju iz straha, nit praktikuju otvoreno Katolicizam. Nadam se da cete nekada dostici taj nivo demoktaticnosti za dopustiti osobi da bude ono sto je.

Tomos
Gost
Tomos

Budi što jesi…

Ivica Nec.
Gost
Ivica Nec.

Hahh vidim komentare koji demantiraju to sta pise u post, crnogorce bas tolerirate, a tak je ikada ste na nse portale

Ivica Nec.
Gost
Ivica Nec.

Skloni ste da ignorirate svarnost, samo ovih tjedana sto se desava. Prosvjedi masovni diljem zemlje a medidiji minimiziraju razmjeru. Nisto vam nije za vjerojat.

Tomos
Gost
Tomos

Da, to je politika kao ono kod vas kada tučete migrante pa tek slučajno izađe u javnost….

Tijana
Gost
Tijana

U Srbiji živi mnogo više od 60.000 Hrvata, samo u Subotici ih je 20.000+

Tomos
Gost
Tomos

Ne, ali ste srušili Njegoševu Kapelui gen Stjepan za to dobio 1916g titulu “fon Lovćen” za tu ljuckost. Ušli ste i prvi i drugi sv. Rat u sred Beograda i Srbije i kao da ništa nije bio nspravili smo Jugoslaviju nakon 2 dana o od kraja rata. A od rata 91′ je prošlo ne 2 dana već 28gi još je… Više »

Ivica Nec.
Gost
Ivica Nec.

titini komunisti su YU napravili uz podrsku nekih sila za njihov interes. tko je pitao mene, tebe, makedonca, crnogorca dal je voljan. glavni grad je bio beograd ali nemojte si sebi pridavati veci znacaj neg je

Tomos
Gost
Tomos

Vaši istoričari kažu, da nije bilo Srba ne bi bilo hrvacke. Jerbi djelils sudbinu svake poražene zemlje u ratu. Ulaskom u Jugoslaviju opstali ste. Glavni grad Beograd, a da neće Zagreb koji je listom bio za okupatora, ali je doživotni predsjednik bio Hrvat, koji je u prv.svratu učestvovao u napadu na Srbiju u okviru “66vražje” i tom prilikom odlikovan u… Više »

Splićo
Gost
Splićo

Nitko na Rivi nije znao da su sportaši, niti im je to na čelu pisalo. Ljudi su mislili da se radi o provokatorima ili navijačima Zvezde, koji se žele rugati Splićanima nasrid Rive. Zato je bilo tako kako je bilo.

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Svijet je u očima posmatrača. Tako da ste vidjeli što ste željeli da vidite. Sa noževima? ?? Jadno… Patetic!

Splićo
Gost
Splićo

To za noževe je laž. Dečko priča šta su ga naučili ili se pripa pa je vidija i ono čega nije bilo. Ja mu na pressici nisam vidija niti modrice najmanje na licu. Da je cili Split jurija za njim ubit ga ka šta kaže, ne bi mu do priče bilo danas. Bija sam blizu i to šta mali priča… Više »

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Da, vjerovatno je laz i za šipke i motke. NAT!!!

Tomos
Gost
Tomos

Rekao je da ima i posjekotinu od noža na nozi, to je lako provjeriti. A vjerovatno su došli sa sladoledom u ruci da ih tuku, to bi ti sigurno logičnije bilo. Ispali ste hrabri, 1000 na 1, dok piju kafu u lokalu. Bravo, od vas se drugačije i ne očekuje., jer vidiš vaše komentare na vašim portalima. I samo sam… Više »

Sistem
Gost
Sistem

Da,da nisu znali. A bašsu mu dali vremena da objasni.
Kroz Podgoricu mala djeca nose hrvacke dresove na treninge, pa niko ne misli da provociraju.
Gdje vam je obraz, da pomognete nego da ga kamenujete za svaki slučaj “možda” je provokator

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Mali kancelarijski ratnice Rista Sotone, ne spletkari ljigavce, nikove ne mjenjaj ljigavce, moraju vas u centrali mnogo bolje obuciti, previse ste providni a ti posebno tomose.

Tomos
Gost
Tomos

Što si nervozan, i što dece opisuješ u komentarima. U psihonslsizi se to zove projekcija. Lako ti mogu odgovoriti, grubo. Ali na portalu možemo svi biti hrabri, i da sam sebe ne bih ličio na heroje sa testature, neću te vrijeđa. Na ovaj način vrijeđati, ili trčati po ti i za narodom u istu mi kategoriju spadaju. A ja nešto… Više »

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Lazni pope, danas imam mnogo posla, ja za razliku od tebe, koji uzimas od priloga vjernika, moram da zaradim za zivot.

Tomos
Gost
Tomos

Kako ti zarađuješ i što moraš, među nama, baš me briga…

Tomos
Gost
Tomos

A da možeš naplatiti kako mržnju koju (bez ikakvog razloga) imaš u sebi, milioner bi bio. Zavđeli bi ti svi…

Sistem
Gost
Sistem

Nisu mogli da imaju drugi dres, ne igraju za Barselonu, tolko znaš valjda, a fa se to do juče desilo u PG, stidio bih se..
Igraće se još

Croatia Rubea
Gost
Croatia Rubea

Isto bi se desilo da su Dinamovci ili Hajdukovci prolazili kroz Nikšić ili Čačak u njihovom dresu, tako da ne pravi se da smo samo mi Hrvati negativci…

Sistem
Gost
Sistem

Nije tako, sli se ne bih začudio da bude.
Nismo znali da vam je to normalno.
Izvinimeni još uvjek nije, i sada bih branio hrvata, posebno u CG, jer to osjećam kao obavezu, bilo kog.
Ali je sramota što bi to ne gledate tako

miro
Gost
miro

Kroz Nikšič sigurno ne, a kroz Čačak sigurno da.

Vladika⛪
Gost
Vladika⛪

Ne stavljaj u istu recenicu Crnogorske gradove i Srbske selendre.

A Vojvode i FAP masina su vazda orne za dobru tucu, samo se javite

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Isti seljaci ko i oni…

VALTER
Gost
VALTER

Sve ste ali nijeste sveti, daleko bilo !

Tijana
Gost
Tijana

Neka si im rekao da ne žive u zabladi i pravdaju “vas”, a kritikuju žrtve.
“vi “, niste svi Hrvati, ali ima vas dosta takvih, mnogo više procentualno nego u CG i SRB.

Tomos
Gost
Tomos

Kod nas vi niste nepoželjni, mi nemamo komplekse drug. Da na taj način moramo dokazivati ko smo. Možeš doći i da mi budeš gost i dođi u dres. Da pijemo kafu u sred PG, gost je gost. I niko te dirati neće. Nemamo mi kompleks da napadamo turiste i sportiste, već bi pomogli svakom kome je to potrebno…ali tu je… Više »

Tomos
Gost
Tomos

I da dodam, ne što ne mogu zamisliti sebe da trčim po gradu da tučem nekog zato što ga drugi tuču jer ima majicu kluba za koji igra. Ne to što ne mogu zamisliti, već tek ne mogu svoje roditelje koji govore onima te ga hvataju gdje se sakrio, i poslije da ga gađu kamenjem sa rive i psuju.. Vidio… Više »

1000 miliona de
Gost
1000 miliona de

Dua lipa javi se.

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Uzasni komentari doticnih koji kritikuju ovoga momka. Zato što je rekao da je Crnogorac? Četnika se i mnogi Srbi stide.

Filipini
Gost
Filipini

Da, ali zbog ovakvih komšija, sve manje

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Bolesno kako god okreneš. Evropejac wonna be.

perovic
Gost
perovic

svi komentarisete sta je ovaj reko il kako je u more skocio
niko krvice i ubice u pokusaju- strasno..
palice i nozevi pa to da se sudi za ubistvo a ne vi pljujete il branite dal je ovaj reko da je crnogorac il srbin- strasno

MNE1
Gost
MNE1

E moj kralju. Sve osude za huligane koji su to napravili…alk kad ovo procitah…tacno je nekad cutanje zlata vrijedno.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Teško je ne složiti se s tobom… Tanka pričica, za malu đecu.

Petar
Gost
Petar

Samo procitajte pjesmu Jovana Ducica: “Sinu tisuculjetne kulture”, sve ce vam biti jasno..

Ivica Nec.
Gost
Ivica Nec.

Tisucu smo ispred vas u svem, uredjenju, politici, gospodarstvu.

Biohazard
Gost
Biohazard

Sta se pravdas Kralju , i kome se ti pravdas ??? Jel ovim junacima sto su pobjegli i ostavili te ??

Region
Gost
Region

Ne pravda se, već objašnjava kako je pretučen, hoće da znaju. Što da krihe sa nije što on kriv

Biohazard
Gost
Biohazard

Pa ja znam da nije on kriv , nego mi je malo licemjerno sto su sva ” svijetla ” u njega uperena , a u njegove saigrace koji su ga ostavili i pobjegli nista , kao da je to opravdano i normalno ! Mada ako se sjetimo prvog svjetskog rata i mnogih drugih , kapiram da je tu radila genetika… Više »

Region
Gost
Region

On je najgore prošao, i on je bio u svim novinama i vodi. Normalno je da će čekati da on kaže njegovu verziju

Gradjanin
Gost
Gradjanin

Šta je problem sa mojim komentarom administratore? Da nijesam uvrijedio tvoja nacionalna osjećanja?

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Sreća prati hrabre.iako si se morao sam brani od nekih fakina, Bog te čuvao. Samo hrabro napred, Kralju časno i pošteno bratstvo Crnogorsko.

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

U afektu je govorio da je Crnogorac ?!?
Opravdaj se Srbima, kralju moj …
Strasno …

MONTENEGRIN SR
Gost
MONTENEGRIN SR

Izgleda da je junastvo a narocito COJSTVO vecinom delo dobrog marketinga kroz duzi istoriski period pa narod poverovao.

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

SR …
pise se istoriJski.
I … daj vise sa tom ekavicom …
Inace … Srblji su bas ono hrabar und ponosan narod …
A śedi …

MONTENEGRIN SR
Gost
MONTENEGRIN SR

Ti to mene ucis nekom novom pravopisu, kako ono bese ” Povratak iz Budvu u Podgoricu u 16 casova”

Alfa 2
Gost
Alfa 2

Nista ne ocekivano….

Podgorica
Gost
Podgorica

Kad je došlo stani pani svi Grbljani partizani

Lavica
Gost
Lavica

Kako je došlo do toga da ih napadnu ,nešto baš i ne vjerujem da su bili cvjećke ?
U svakom slučaju dobro su se spasili .

Tijana
Gost
Tijana

Ako ne znaš, onda ne komentarišeš, ne nagađaš.

Marko
Gost
Marko

Ne daj Boze nikom da se nadje u takvoj situaciji ali ovo sad je glupiranje “Nijesam htio da skinem obilježja kluba “🤣🤣🤣🤣A klupski drugovi pobegli nije ih niko mogao stići

Crnogorka
Gost
Crnogorka

Da,, klubski drugovi,, ali ne i on. On igra za taj tim i poštuje ga, kao što bi svaki drugi poštovao. Ipak je on Crnogorac.

Sistem
Gost
Sistem

Svi su pobegli što je i normalno, ne mogu protiv čitavog grada

Soko
Gost
Soko

Pa šta sad rekao si im da si Crnogorac zar se sad pravdaš Srbima zbog toga sto nijesi Srbin ?

Bogatas
Gost
Bogatas

Kako nije sramota nevaspitane hrvate da se ovako ponasaju sa nasim drzavljaninom Montenegra. E viva

Biohazard
Gost
Biohazard

Aj paljba genetska pobEguljo …

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Pokazao je lice danasnje junacke Montenegro drzave,a junacke Crne Gore serdar Janka Vukotica nikad nece jer nije tako vaspitan i dorastao

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Šta ste kidisali da sam Hrvat! Une jam Shqiptar, Kroat nuk 😁

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Jesi našao knjigu? Kad procitas, možda ćeš češće za Skoder.

Montenegringo
Gost
Montenegringo

Ti si Hrvat (ali loš Hrvat, jer je velika većina dobrih Hrvata) i pokušavaš da nas zavadiš sa komšijama Albancima i Srbima.

Kotor
Gost
Kotor

Hvala ti dragi bože što nijesam srbin!

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Ne bi te ni primili

Danko
Gost
Danko

Pa jes ni tebe ne primaju a da budes nas neces! Au gadna situacija za tebe!

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Ne primaju ni tebe, samo te koriste.

Maestral
Gost
Maestral

Zasto su mu drugovi pobjegli i ostavili ga samog???

Lavica
Gost
Lavica

Možda zato što je CRNOGORAC
😸😸😸😸😸😸😸

perovic
Gost
perovic

cekaj polako, 7 ljudi sa palicama i par njih sa nozevima napali njih 3 ? ako sam dobro shvatio svi su pobegli niko nikog ostavio nije nego svako spasavao svoju glavu, jedino kralj snimljen jer srecom u vodu skocio pa nije izboden nozem

Dejo Savicevic
Gost
Dejo Savicevic

Dejo Savicevic je Crnogorac mog djetinjstva, a ovo danas je vas Crnogorac.

Enee
Gost
Enee

Dejo sto je na bijelo…

NIKŠIĆKO
Gost
NIKŠIĆKO

i ja bih galamio: “ljudi ja pijem Niksicko”, ako bi me grupa napala nozevima jer misle da pijem Jelen….🍺
…..da su galamili na Kralja: “ubij Zvezdasa” ili “ubij cigana”, ovaj mucenik sigurno ne bi vikao:” ja sam Crnogorac”.

Dukljanski hero
Gost
Dukljanski hero

Junacki nema sta. Sta mu je znacilo to sto je kazao da je Crnogorac. Valjda da ih usmjeri na to da njega ne treba da tuku vec Srbe sa kojima je do tada jeo i pio.
Vrh. Jesti i piti sa nekim koga za prijatelja smatras, a kad dodje muka, ne mene eto vam ih oni.

Srbijanski hero
Gost
Srbijanski hero

Pa ti njegovi prijatelji su prvi pobjegli i njega samog ostavili.

Moglo se bez to
Gost
Moglo se bez to

I on je bježao

Tomos
Gost
Tomos

Sve je objasnio da je afektu to rekao. Ništa kriv nije.

Sultan
Gost
Sultan

sve nas je srpska majka rodila

Pravda
Gost
Pravda

Ostavili su ga na cjedilo

Petar Petrovic
Gost
Petar Petrovic

Sta sve ne bi u Crnoj Gori dali ,da nemaju Njegosa, da ih ne podsjeca ko su i odakle su

Tomos
Gost
Tomos

Sve ozbiljne zemlje upozoravaju svoje građane se ne ide ili da ne preporučuju i navedu zbog čega u koju zemlju, da li je bezbjednost u pitanju i sl. A mi ne, već medijski pravimo lažnu sliku. Od prijatelja-neprijatelje a od neprijatelja-prijatelje. I onda momak vikne “ja sam Crnogorac” i čudi se što svi trže za njim, a ostavili one druge.… Više »

Lavica
Gost
Lavica

Nisu ostavili druge no su drugi utekli pa ne znaš što je gore ,to što je ovaj gleda da se po svaku cijenu spasi ili to što su drugovi junačine utekle.

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Pa bjezali su svi glavom bez obzira izgleda i šta je tu za toliku osudu, kad te napadne deset kromanjonaca neočekivano?

Tomos
Gost
Tomos

U tim momentima svako je ta sebe

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

A kako nevjesto branis nebesku naciju, lose te Risto Sotona obucio👎

18+
Gost
18+

Nema tu prijatelja, sve jad i tuga, vidis li?

18+
Gost
18+

Je li moguce da mora na ovaj nacin da brani mjesto u C.Zvezdi?

Grundig
Gost
Grundig

Objašnjava kompletnu situaciju pa i taj detalj

Tomos
Gost
Tomos

Bio sam do HR, ni na granici ni tamo nisam imao neprijatnosti. Ali me je čovjek kod koga sam bio u goste bukvalno molio da ne idem svojim autom u grad, čak mi je i oprao auto da ga ne bih vozio. Izvadio svoje iz garaže i dao mi ga na korištenje. Odbijao sam, jer ne mrzim nikog, niti bilo… Više »

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Ti ne mrzis? pope pope, ko te ne zna.

I zasto mi brisete komentare koji je razlog??

Tomos
Gost
Tomos

Vjerovatno su nepismeni pa da se ne blsmiraš. I navedi mi bilo kada i jedan govor mržnje moj na portalu… Bilo kad..

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Par hiljada ljudi iz I.Hercegovine svakodnevno ide na posao u Dubrovnik, cuo sam da ih Hrvati svaki dan prije pocetka smjene kolju, evo ima godinu dana, pa me iteresuju tvoja saznanja ?

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Razlika izmedju Dubrovnika i Splita je nebo i zemlja. Dubrovcani su pitomi ljudi kao i Bokelji. Veliki broj Novljana ima rodbine u Dubrovniku i obratno.

Tomos
Gost
Tomos

Par hiljada Hercegovaca, pa ko bi na njih krenuo….nisu ludi…

Lale
Gost
Lale

Jedan je Savicevic Dejan 💪💪💪

StaraCG4nahije
Gost
StaraCG4nahije

Pravi montenegrin fuuuuuuuuuj

Reten K
Gost
Reten K

Ne pravi niko razliku izmedju Srbina i Cenogorca. Samo Dukljani ustanivljavaju neku razliku,koju niko ne zna i ne vidi.
Vježbaj ,Kralju, ono obraćanje Deja Savićevića našoj braći Hrvatima.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

A zato su vas u Holandiju i Dansku zvali Croat ’70,’80 pa sve do devedesetih?!??!

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Znaš ti kad je Nikolaj Romanov rekao nasem Kralju Nikoli njet?! Zašto li, mekinjskog li mu misa…..

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Nadam se da ces mi sada otkriti kada i zasto, bas me interesuje sta ste osmislili ti i sef ti ?

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Ja da ti otkrivam? Namam namjeru. Eto ti pa se edukuj.

Sultan
Gost
Sultan

mozda su tebe braca mene sigurno ne onaj ko bjezi od srbstva neka ne ocekuje da mi bude brat ikad vise

Fjodor
Gost
Fjodor

E moha care, sad ti odgovara da si Crmogorac!

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Guraju momka da komentarise samo zato sto je Crnogorac, da bi ova 3 sto su odmah utekli ispali fini, oni eto nece kritikovati Hrvate, fujjj

Tomos
Gost
Tomos

Eto ih ni mi ne kritukujemo..

Car
Gost
Car

Guraju ga zato što je napadnut nožem i najgore prošao a ne zato što je Srbin iz cg.

Ljubica
Gost
Ljubica

Strašno. Kako su samo jurili nožem nesrećnog mladića.

perovic
Gost
perovic

e o tome bi trebalo da se prica a ne sta je preplaseni mladic da bi spasio zivu glavu skocio u more pricao dal je cnrogorac il nije, to je nebitno vec je bitno da je neko njega jurio nozem da ga izbode jer igra vaterpolo za zvezdu!!!! a

Oktopus Sojic
Gost
Oktopus Sojic

Vazda se traži razlog kao da postoji opravdanje za to.

CRNI
Gost
CRNI

Ko ubi onog Francuskog navijača u Beogradski pašaluk.

Tomos
Gost
Tomos

Englezi su baci li bombu među navijače.
Znamo da i monogi organizuju i zakazuju tuče…ALI ALI ovdje nisu u pitanju “navijači” već igrači i zvanični gosi hrvacke…
Da li vidiš razliku…

Jeger
Gost
Jeger

Je li moguce da mislis da je normalno ubiti osobu ako je navijac, da je Kralj navijac nije problem i da bombu bace. Zivim u drzavu u koju je neko kao ti mozda na suprotnu tribinu dok sa maloljetnim sinovima pratim mec!!!!

Tomos
Gost
Tomos

Naravno da nije. Ali razlika je tuča navijača. I tući ljude na ulicu koji nisu navijači samo što su druge nacije… “četnici” tako du ih nazivali. Etnički motivisan nspad…

perovic
Gost
perovic

tema je crnogorski drzavljanimn kojii je jedva spasio zivu glavi od hrvatra koji ga je jurio nozem.
kad nadjes clanak o francuzu beogradu ti komentarisi, ovde si zalutao .

Mišo
Gost
Mišo

Prodajem majice sa natpisom NIJESAM SRBIN, cijena 5 eura.

Tomos
Gost
Tomos

To u Splitu jer nemoraš transport plaćati. Igraće se još, kako je odštapst majicu.
S’tim što ću se ja siđet ako nekoga gosta neko napadne u CG ili SRB..

Mišo
Gost
Mišo

Tomos, srpski pope, za tebe je cijena 2 eura.

Tomos
Gost
Tomos

Ova “Nisam Srbin” vidjeli smo ne radi…probaj sa “Nisam Crnogorac”…

abc
Gost
abc

Kod nas se kaže nijesam.

Zeljaš
Gost
Zeljaš

Šampi se u te majice !

Filipini
Gost
Filipini

Neka sada neko Kralju kaže “nisu svi isti”, pa mislim da bi se samo nasmijao. Ako je 90% tako razmišlja, naravno da su svi isti

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Ljudi ovako Srbi tumace i dogadjaje iz l sv. rata.

Njihova 3 su junacki pobjegla, a Crnogorac, koji je ostao duze i tako najvise stradao, je kukavica.

Tomos
Gost
Tomos

Naravno da nije kukavica.
U tom broju koji je napao nih nije vrijeme za herojstvo…

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Evo se po vasim komentarima to nikako ne bi reklo, samo zato sto je momak Crnogorac kidisali ste na njega, a ostale suigrace ne pominjete kao da ih tu nije ni bilo.

Mesija
Gost
Mesija

Car🇷🇺Romanov ti napadas Srbe a tvoji hrvati zamalo zaklali Crnogorca nemate nicega ljudskoga u sebi!

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Tomose ne mjenjaj nikove, providan si.
Napadam one Srbe koji napadaju nas Crnogorce, a Hrvati su tvoji, vi bez njih ne mozete ni oni bez vas.

Tomos
Gost
Tomos

Ne mjenjam, zašto bih. Uvjek ti kažem što mislim direktno…

Tomos
Gost
Tomos

Ne možeš biti u toj situaciji hrabar, već lud da bi se čitavom gradu suprotstavio…
Njega prozivaju zbog toga što je pomislio da će mu situaciji ja biti lakše ako se prestavi. Nije on kriv što u CG lažna atmosfera vlada i momak je povjerovao, da smo mi “braća”…
Uglavnom ništa nije slagao to što je rekao, i ne napadam ga…

traktor
Gost
traktor

Srbi da bježe ? Nemoguće !

djoma
Gost
djoma

Srbi su u ratu koji pominjes izgubili 1,3 miliona svog stanovnistva,ili jednu trecinu. Nikad nijedan drugi narod nije toliko stradao. Zato treba da se stidis sto si neznalica i los covjek,kao i ovi sto ti pluseve udaraju..

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Djoma,
Pripremi ti onaj traktor … sa kojim si i dosao u CG.
Trebace ti … mnim …

djoma
Gost
djoma

Imajuci u vidu da su moji dosli prije 500 godina u staru Crnu Goru,mogu samo da zalim takve kao ti. Tada traktora nije bilo,a ti pripremi jedan dobar,trebace ti kad te pojede mrznja da se prebacis tamo odakle si se dokotrljao..

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Bravo za Moderatora, nadam se da ce te premjestiti u trecu smjenu, brises postove nasumicno.

Nije srpski narod stradao, nego su ga zrtvovali njihovi akademici i vladari zarad njihivih suludih idea.

Vitez
Gost
Vitez

Ustaše….
Mi takvi nismo. Dodjite kod nas u kuću i neće vam hvali dlaka sa glave…
A na bojom polju puška nama puška vama pa ko sto ponese…
A vi ste se pokazali kao loši ratnici…

istragaposrbica
Gost
istragaposrbica

Misliš oruđe i oružje JNA pritiv par lovačkih pušaka, pa kad su se Hrvati naoružali, počela traktorijada 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Tomos
Gost
Tomos

Što se promenilo od 1916g kada je hrvacki general Stjepan srušio Njegoševu Kapelu, do danas… Promjelio se to da sada imamo Deltu, ostalo je sve isto, samo niko da vam kaže.
Nhegoš bi rekso onima koji su mu se predstavljali kao prijatelji
“Spuštavah se ja na vaše uže, umalo se uže ne pretrže”…

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

I moram da ti odam priznanje.
Citanje Gorskog Vijenca je imalo pozitivan uticaj na tvoj govor, ne frljas su padezi kao tvoji iz Vranje.

18+
Gost
18+

Sta si zelio da kazes? Da je CG okupirana?

Tomos
Gost
Tomos

Na Lovćenu i dalje nije Njegoševa Kapela… A ela ti Kralj o jasni te druge detalje…

Pjer
Gost
Pjer

E to dasi Crnogorac mnogo ce ti pomoci.Ocigledno nemas pojma mladicu da smo za njih svi isti.A cime smo ih mi Crnogorci to dobrim zaduzili oli nam objasnti mladicu.

Dijana
Gost
Dijana

Strašno. Noževima na sportiste.

simo
Gost
simo

LJUdi bozji znate li da su dosli Dinamovi igraci sa obiljezima u lokal isto bi prosli mogu prije ulaska u lokal da mogu imat problema.Split je zajeban grad

Region
Gost
Region

Da, sada nakon ovoga vjerujem da je tako

Tomos
Gost
Tomos

Igraće se još, što bi rekao Matija. I nvaravno opeće Srbi biti krivi…

Dido
Gost
Dido

Grozota. Stid i sram za Split.

Tomos
Gost
Tomos

Šta sram, o čemu pričaš. Pa vidiš da su prolaznici navodili li te momke sa rive. Kralj kaže “gdje sam god utrčao pojsvljivati su se”…

Danko
Gost
Danko

Samo mi je zao sto ne mogu da uzmem sve ove junake koji mu govore da je trebao nesto drugo da uradi i da ih ubacim u istu situaciju!!! STVARNO bih to zelio!!! Ali ne mogu i oni to znaju i zato se cuju samo iza tastature!!! Ali dobro ovi momci su sportisti i njihovi prijatelji,porodica i ,nadam se, hrvatska… Više »

Tomos
Gost
Tomos

A ti bi još poveo nsših momaka na svađu 1000/1…

Perjanik
Gost
Perjanik

Pušti ti tu priču, znamo mi zašto si vikao to

cg
Gost
cg

vele nema vecih srba od Grbljana…Okle sad crnogorac…hahahaha…neka si ti ziv i zdrav, Vise nas bilo! Eviva

zoki
Gost
zoki

Kralj, a da nije četnik to ne može biti hahaha, a on se stidi da to kaže hahaha

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Bio sam u Splitu ljetos, prosto osjećam krivicu što me niko ne prebi ili bar opsova😁 Jer kad čitam neke komentare- čini mi se da sam i u loncu mogao završiti.😱 Ovi Ristovi nikad Hrvata viđeli nijesu, ali su u Danu i Kuriru pročitali da su krvoločni… Narod kao i svuđe, mora biti i bagre među njima. Sjeća li se… Više »

UDBA
Gost
UDBA

Bio si u Hrvatskoj i 25. decembra 2018. god. Kod rodbine.

Cejlon
Gost
Cejlon

Zašto bi te neko prebio u Hrvatskoj s obzirom da si Hrvat?

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Svuda ima bagre kao sto kazes….ali ja ne vidjeh od onolikog naroda da je iko prisao da pomogne momku…samo se cuje komentarisanje da je on cetnik… Reci ti sad jeli uredu od onolike mase da samo jedna djevojka pride da pomogne momku… Cinjenica je da se ovakve stvari precesto desavaju…. Sta je prosle godine bilo sa navijacima iz Cg….isto su… Više »

GornjiM
Gost
GornjiM

A jel ti znas sto je pretucen Rundek tada? Nema logike sto poredis ta dva dogadjaja, klasicno spinovanje

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Vjerovatno je Rundek vikao: Za dom spremni! Poznat je on ustaša… Dobro je, Gornji, odmori malo! Ta tvoja priča je spin, i to top- spin 😁 čuo sam je već..

Tomos
Gost
Tomos

Ne biju svoje…

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Obuci dres Dinama, pa da vidimo biju li svoje😂😂😂 Važi, Tomose?

Tomos
Gost
Tomos

Po sat vremena im treba da objave odgovor a i ako ga objave…

Tomos
Gost
Tomos

Ovo je bio napad na nacionalno nivou a ne ekipom, napali su kažu “četnike”… Znaš ti to…

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Četnik nije nacija, koliko ja znam.

zoki
Gost
zoki

Kao da nema crnogoraca četnika, hahaha

Meštar
Gost
Meštar

Eto vam bratstva i jedinstva, i tolreantnosti!

Todor
Gost
Todor

Ljudi desilo se cudo na splitskoj rivi!
Covjek u more usao kao Srbin a izasao iz mora kao Crnogorac!

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Dosta njih napada Kralja ali u ovom slucaju pogresni se napada i njega ne treba bit sramota ….treba bit sramota te huligane i vecinu naroda na rivi koji nisu mrdnuli prstom decku da pomognu… Kad dodu kod nas…niko ih ni krivo ne pogleda nit im sta lose kaze…. Prosle ili pretprosle godine su isto u Zagreb napadnuti navijaci iz Cg….sta… Više »

DANGRAD
Gost
DANGRAD

ahahahah

Kleopatra
Gost
Kleopatra

Kralj i njegovi saigraci koni su bili tu se nemaju kome pravdat… Ni krivi ni duzni nasli su se u opasnu situaciju… Sta su mogli? Napali su ih,palicama,nozevima na ocigled pune rive gdje neki komentarisu da su cetnici….. Puna riva ,a vidim samo jednu djevojku koja je sisla da mu pomogne… Svaka cast djevojci! Ne pravdajte se nikome jer ovo… Više »

ppgg
Gost
ppgg

Split je uvijek bio agresivan grad, Zagrepčani nikad ne ljetuju oko Splita zbog ovakvih situacija.

MARICA
Gost
MARICA

a i ti Kralju otisao u osinjak i setas majcu C.Zvijezde jesi li ti cuo za ratnja zbivanja jadan nebijo

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Јеси ли ти чула за правопис?

gost
Gost
gost

Prvo, uzasno i sramno sto ucinjese Splicani. I najgore je sto obican narod, cini se, ima razumijevanja za ovakav cin?! S druge strane, neka mi bude oprosteno, ali nije mi jasno zasto Kralj mora da objasnjava po Srbiji zasto je vikao da je Crnogorac?! A jos i ovo: “…tražili su mi da skinem majicu, a ja to nisam htio, nisam… Više »

Delije Pg
Gost
Delije Pg

E za razliku od tebe sto neznas ni ko si ni sto si on zna i klub je svetinja. Bice toj torcidi isto kao i bled blu bojsima u Atini. Pjevace se pjesma kako je dobro videti te opet,…Delije Sever samo jako

Danko
Gost
Danko

Tesko nam je analizirat sa ove strane, mozda si ti i u pravu ali ipak nijesmo bili tamo!

GornjiM
Gost
GornjiM

Lepo receno, svaka ti na mestu

Novljanin
Gost
Novljanin

C.Zvezda da je klub kako valja, a nije ovaj bi još danas put Crne Gore !!!!…. Ima mjesta u Primorac ili Jadran, a i Budva nije loša…

Ognjen
Gost
Ognjen

Ne znam gdje živiš ti prijatelju! Možda samo u Jadrana primaju neku crkavicu! U Primorcu je vandredna situacija zadnjih 5 godina! Igračima se duguje 6 7 Plata a treniraju malo u budvu malo u novi! Još samo da počnu u Nikšić na treninge ići! Sramota šta su uradili od vaterpola! Ministar je iz kotora a bazen se ne može renovirati… Više »

Zvizdan
Gost
Zvizdan

Da oces ti u srbiju poc da odmorimo malo

samopitam
Gost
samopitam

Demokratija…

Maja
Gost
Maja

Kad dođe stani pani svi grbljani partizani haha Vazda bilo

Sesk
Gost
Sesk

Bravo

Delije Pg
Gost
Delije Pg

O dps o dps o sta to cujem. Grbalj samo jako. Delije idemo

One_Gorke_Suze
Gost
One_Gorke_Suze

Delije idu u more, je li ???
Delije – pobegulje, hahahaha …

djoma
Gost
djoma

Placi mala,placi..Kako bi strcao da ti jedan malo vidjeniji sa sjeverne tribine podvikne..

Mićo
Gost
Mićo

Ajde bar su ti saznao za razliku od Darka Šukovića (koji je i propričao hrvatski) da Hrvati ne prave razliku između Srba i Crnogoraca ,znaju ljudi izgleda bolje

REPUBLIKA SRBSK
Gost
REPUBLIKA SRBSK

Sta reci drug 90% ovih gromada sto sad te prozivaju da su bili u toj situaciji oni bi sebe prozvali Etijopljanima

cinjang
Gost
cinjang

a ti bi rekao da si papa

Čapur
Gost
Čapur

Ja ne znam samo zasto i kome se pravda…

Realno
Gost
Realno

Pravi danasnji milogorac-KUKAVICA,fuuuuuj

2105
Gost
2105

E da mi je vidjeti tebe na njegovom mjestu junače

tigar
Gost
tigar

Udje u vodu kao Srbin, ispliva kao Crnogorac. Sreca mu je sto nas nasi NATO prijatelji uvazavaju

Barani
Gost
Barani

А ми смо националисти,колико људи дође на приморје са таблицама или са дресом националним или клуба на приморје па да ја знам није било проблема. Који проблем имају ови Хрвати,толика мржња неописиво. Да идеш ножем на младог момка у овом вијеку и да то не осуди читаво друштво и тој земљи која је дио те тако жељене Евопске уније. Нама… Više »

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Ni Hrvati ni bilo ko drugi nema problem kod nas. Desava se da zbog prekrsaja, najcesce u saobracaju imaju problem sa policijom, pa kukaju da je zbog toga ko su nacionalno.

Todor
Gost
Todor

Pa recimo prije tri ljeta moji prijatelji iz Hrvatske, mladi bračni par (on Splićanin, ona iz Koprivnice), došli u CG i dok su se kupali neko im slomi vjetrobransko staklo na autu (tablice ZG). O tome naravno nijesu pisali mediji. Dakle, tu priču kako smo mi eto fini a neko drugi inkarnacija zla, neđe drugo pričajte. Kako je samo Rundek… Više »

Boris
Gost
Boris

Kad je stani pani svi Grbljani…….

MIRNA
Gost
MIRNA

Aco legendo, i ne pomaže veliš… kod stare evropske gospode, jedne krajnje miroljubive nacije, naše braće Hrvata…
MADA svi smo ti u regionu nedje isti…

Rolo
Gost
Rolo

Kukavica.

Aco
Gost
Aco

Hajduce i mangupe!! Sakrij se zeni ipod suknju pa pisi komentare

Rolo
Gost
Rolo

Sto je sporno? Ne kazem da je kukavica sto je skocio u more, pred napadom brojnijih i jacih, nego sto prica da je Crnogorac da ga ne bi dirali.. To je bas jadno.. Sto da se radi, ne mogu svi bit hrabri i mangupi..

PODGORIČANKA
Gost
PODGORIČANKA

A MILI KAD JE PRPA ONDA SI CRNOGORAC

Realnost
Gost
Realnost

A sto ti bi stajala sigurno i pustila da te nabiju na kolac aj zivotati nepricaj nista i ne brukaj nas molim te vise, kosa mi se dize od ovi nasih crnogoraca na baterije sto ljeti samo sto im upeta ne ljubite kacite im sami zastave dobrodoslice pogotovo u Budvi setaju u hrvackim majcama niko nista im ne kaze Nego… Više »

Mrkelja
Gost
Mrkelja

Pa Kralju ispade kad treba guzicu spasavat si Crnogorac a kad treba da prkosis si vjerovatno Srbin.

jok i nije
Gost
jok i nije

Dobro si im rekao, inače vole crnogorce taman koliko i srbe.

MIRNA
Gost
MIRNA

Ludi su tu za nama…

konevolicrn...
Gost
konevolicrn...

Trebao je pokazati da je Crnogorac i odalamiti prvoga.

Leon
Gost
Leon

bruka stvarno da će više prestat narod da kidiše na ljude druge nacije,vjere,opredjeljenja… to ne vodi nikud ljudi! zatrovani ste mržnjom samo!

Slavonac
Gost
Slavonac

Fudbalere Napretka iz Kruševca – Senegalca Ibrahima Ndijajea i Kamerunca Samjuela Baha Regisa – napala je grupa huligana iz tog grada, prenose mediji.

vesko
Gost
vesko

Slavonac jedno su huligani a drugo je kad zene koje setaju splitskom rivom govore “On je cetnik”.Imas ti slucajeva da su huligani napadali igrace iste nacionalnosti koji igraju za njihov klub.To je pitanje patologije pojedinaca ili grupe a ovo je patologija jednog naroda koji nad Srbima u kontinuitetu primjenjuje organizovano nasilje od kraja 19 vijeka.Koncentracioni logori za Srbe poput Jasenovca… Više »

Mišo
Gost
Mišo

Vesko, Hrvati nijesu anđeli, ali Srbi su još gori.

Zeljaš
Gost
Zeljaš

Manje toga čaja pij,Mišo.Izgleda da nije dobar

GornjiM
Gost
GornjiM

A zaboravio si da navedes izjavu Njijajea, kako misli da sukob nije rasne prirode

Marv
Gost
Marv

Aa to bi te kao spaslo?

mandrak
Gost
mandrak

Da si ti nama ziv i zdrav, pa bio-ne bio Crnogorac.

Budimo realni
Gost
Budimo realni

Nije ti Kralju lako bilo i narugace ti se prvi oni koji bi jos gore postupili. Otisao si ocigledno medju stoku i sto god da si uradio da se sacuvas nije ni djelic sramote koju bi trebalo da osjeca svaki Splicanin sa prst obraza ako takvih ima sudeci po snimku reklo bi se samo ona djevojka.

Agnostik@
Gost
Agnostik@

Vikao si da crnogorac da bi bolje prošao jer si se u…o od straha, pi…..ce.

Dragan
Gost
Dragan

Agnostiku,nemoj tako da pricas jer je lako kad si iza tastature,kreni do Splita i osveti momka…

Send this to a friend