Vaterpolo Jadran gost Špandaua u Ligi šampiona

Žele bodove i znaju kako

Jadran Carine je spreman za novi duel u Ligi šampiona. U 4. kolu gostovaće u Njemačkoj ekipi Spandau, sa željom da upišu prve bodove u elitnom takmičenju.

Njemački tim je iz tri utakmice upisao bod, dok je šampion Crne Gore bio najbliži osvajanju prvih bodova u prošlom kolu na gostovanju u Atini protiv Olimpijakosa.

“Špandau je ekipa sa plejadom dobrih igrača. Zaista kvalitetnih igrača koji učestvuju u ovom elitnom takmičenju već dugi niz godina. Međutim, idemo da se nadigravamo sd njima i da probamo da uzmemo prve bodove”, kazao je Petar Radanović, trener novlj anskih vaterpolista.

Dobar osjećaj iz Regionalne lige Novljani žele da prenesu u bazenu Špandaua. Prije dvije godine, u ovom takmičenju, igrači Jadrana bili su bolji u Igalu, a u gostima osvojili bod.

“Tada smo kod kuće trijumfovali, a kod njih odigrali neriješeno. To je vrhunska ekipa koja se dodatno pojačala u prethodne dvije godine. Gledali smo ih i analizirali. Spremili smo se koliko god smo mogli i idemo da probamo da upišemo prve bodove u Ligi šampiona”, poručio je kapiten Marko Petković.

Duel njemačkog i našeg tima u Berlinu zakazan je za 19 časova.

Send this to a friend