Evropa

Boris Džonson započeo kampanju: Možete mi vjerovati

Bivši britanski ministar spoljnih poslova i nekadašnji gradonačelnik Londona Boris Džonson je danas započeo svoju kampanju za nasljednika premijerke Tereze Mej.

Džonson je obećao da će Britaniju izvesti iz Evropske unije 31. oktobra i upozorio svoju podijeljenu konzervativnu stranku da “odlaganje znači poraz”.

Džonson, favorit za budućeg premijera, gotovo tri godine nakon što je vodio zvaničnu kampanju o britanskom napuštanju EU, pohvalio je snagu britanske ekonomije, obećao da će sprovesti Bregzit 31. oktobra i boriti se protiv očaja koji je prisutan širom zemlje, prenio je Rojters.

“Nakon tri godine i dva propuštena roka, moramo da odemo iz EU 31. oktobra. Ja ne težim ishodu bez dogovora. Ne mislim da ćemo završiti tako, ali jedino je odgovorno da se energično i ozbiljno pripremimo da neće biti dogovora”, istakao je Džonson.

Za mnoge, takmčenje za premijera je njegov gubitak – on je veoma popularan među konzervativnim poslanicima koji će na kraju izabrati nasljednika Mejove.

Na pitanje da li mu se može vjerovati, Džonson je rekao da može.

Upitan da li je ikada prekršio zakon, govorio je o vožnji iznad ograničene brzine, dok je na pitanje o tome da li je uzimao ilegalne droge izbegao pitanje rekavši da misli da najveći broj ljudi želi da on bude fokusiran na kampanju.

7

avatar
1000
6
1
0
 
7
SefketFreeMontenegroMikiMikiBel
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sefket
Gost
Sefket

Boro Zuti je kralj .

Miki
Gost
Miki

Narkoman, da bude premijer. Bruka.

Miki
Gost
Miki

Zar je moguće da ima neko još gluplji od Trama. Ovaj je prava cirkuska priglupa faca.

Bel
Gost
Bel

Ovom ko bude vjerovao taj normalan ! Ovaj ti je isti kalibar kao Medo i MANDA i ostala družina razbojnika !.

FreeMontenegro
Gost
FreeMontenegro

U pravu si Bel. Dodaj tu i trampa… eto skup iskompleksiranih moronchina……

Ja sam to
Gost
Ja sam to

Ada vidi se da si rodjeni gospodin🤣

Delboj
Gost
Delboj

Evo ga ka Mikan Zec

Send this to a friend