Evropa Odgovara pred sudom

Bugarka kupila djevojčicu za 100 eura, u Njemačkoj je tjerala da se prostituiše

Žena (54) kojoj je u Bugarskoj jedna majka za 100 eura prodala kćerku odgovara pred sudom u Njemačkoj nakon što je optužena da je 2006. tada 15-godišnjakinju dovela u Dortmund i prisiljavala je da se prostituiše.

“Samo sam plakala”,  izjavila je žrtva, koja danas ima 29 godina, na početku suđenja pred pokrajinskim sudom u Dortmundu.

U optužnici je navedeno da je optužena, koja je, takođe, Bugarka, uputila žrtvu u seksualnu praksu, da bi je potom primoravala da se prostituiše u javnoj kući u Dortmundu, obećavajući joj nagrade. Odmah prve večeri tinejdžerka je imala osam mušterija, a, prema njenim riječima, nije znala šta je čeka u Njemačkoj.

“Nisam znala šta ću raditi u Njemačkoj. Otišla sam samo zato što mi je majka tako rekla”, izjavila je na sudu.

Sve što je zaradila morala je predati svojoj mučiteljici, a kada je jednom prilikom sakrila 80 eura u grudnjaku, dobila je batine. Nije se usuđivala pobjeći jer je bila suviše uplašena.

Bugarkin suprug je ranije osuđen na pet godina i osam mjeseci zatvora, između ostalog, zbog trgovine ljudima u svrhu seksualnog iskorištavanja, a njegova žena je tek kasnije uhapšena.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
DulaRozajProgramMarija
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dula
Gost
Dula

Uzas!

Rozaj
Gost
Rozaj

Samo prijeki sud

Program
Gost
Program

Daleko bilo

Marija
Gost
Marija

U svoj toj priči, moja ubjedljivo najveća osuda ide za (ne)majku.

Send this to a friend