Evropa

Sveštenik koji osim u Boga vjeruje i u koronu i zaštitnu opremu

Oboljelima od korona virusa potrebna je i duhovna podrška. Kovid ambulantu u Centralnoj bolnici u Borsku posjetio je mitropolit nižegorodski Arzamaski, Georgij.

Na videu se jasno vidi kako mitropolit poštuje mjere i kako je zaštićen kao i da osim što vjeruje u Boga vjeruje i u koronu i zaštitnu opremu koja štiti od infekcije.

Prvi čovjek Nižegorodske mitropolije Ruske pravoslavne crkve, posjetio je takozvanu “crvenu zonu” pomolio se za sve, darovao im ikone svetog Serafima Sarivskog i moltivenike. Po riječima glavnog doktora bolnice Aleksandra Smirnova, mitropolit je došao na njegov poziv, koji mu je uputio nakon molbi pacijenata.

U Crnoj Gori smo gledali drugačije slike.

Kliničkim centrom su prodefilovali sveštenici SPC bez maski i držanja distance prilikom iznošenja tijela mitropolita Amfilohija koji je preminuo od posljedica korone.

Tada je kroz KCCG prošetao i sveštenik Dragan Mitrović koji je bio na liječenju od korone. On je obukao svešteničku odoru, izašao iz svoje bolesničke sobe i sa ostalim sveštenstvom, ljekarima i medicinskim osobljem ispratio posmrtne ostatke mitropolita do izlaza.

Sa ispraćaja Amfilohija

 

 

14

avatar
1000
13
1
0
 
13
Budimo realniStajlsRadosavŽeljkoKing Henry
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Budimo realni
Gost
Budimo realni

Похвално! Има један прикладан виц али неће ми стати у коментар. Углавном суштина је да се вјерници и свештенство уздају у Бога али Бог шаље и љекаре и заштитну опрему и чамац у поменутом вицу.

Stajls
Gost
Stajls

On je pravoslavac a ne svetosavac

Radosav
Gost
Radosav

Opet o Crkvi i Svestenicima…

Željko
Gost
Željko

On je “samo” pročitao Bibliju. I shvatio poruke Biblijske.

King Henry
Gost
King Henry

A mi smo polusvijet , jad i bijeda.

Soko
Gost
Soko

Bravo svestenice. Svaka cast. Ovo je pametan I obrazovan pop. Na ovog bi trebalo da se ogledaju kako popovi spc Tako I do medicinskih radnika kbc

Baraka
Gost
Baraka

Kako bi ovoga SPC rascinila, ne bi stigao drugi put da obuce ovaj skafander…

Crni
Gost
Crni

Da su kod nas u Crnoj gori ovi popovi skolovani da sire ljubav i srecu svi bi srecni bili i nebi bilo mrznje!!Svi bi ziveli srecno ziveli sa drugim nacijama,Da su nasa svestena lica boziji ljudi nebi danas pola Crne Gore bilo bolesno,u Crnoj Gori je katastrofa i samo ima jedna mana naseg naroda,a to je Veliko Srpstvo daj ljudi… Više »

Anonimous
Gost
Anonimous

Respect. Ovo je prvo čovjek pa onda sve ostalo.

Bubi
Gost
Bubi

Jedino gospodin , becka skola , gleda neflix , zivi u sadasnjosti ne u 16 vijeku. Sa ovakvim covjekom crkva ima smisla… a za pokusvijet su ovi polupismeni pokvareni danasnji nasi domaci, u glavnom uvezeni

Top
Gost
Top

Mislis u 6.vijeku

Dejo
Gost
Dejo

Sigurno nije vjernik !!!

Goodfeeling
Gost
Goodfeeling

Eureka

Turbo mili
Gost
Turbo mili

Nista tamjan i bijeli luk ?? Hahahahahaha

Send this to a friend