Evropa

U Evropu se doselilo najmanje milion migranata

FOTO: Ilustracija

Najmanje jedan milion migranata iz supsaharske Afrike emigrirao je u Evropu od 2010. godine, objavio je istraživački centar Pew, piše “Dejli mejl”.

List navodi da je oko 970.000 migranata iz tog regiona uspjelo legalno da se naseli u Evropi između 2010. i 2017. godine. Isti izvor navodi da je sasvim moguće da je taj broj mnogo veći i da je premašio jedan milion.

Afrički migranti pokušavaju na različite legalne načine da se dosele u Evropu, a najraširenija metoda je putem međunarodne studentske vize. Ta viza im omogućava da zatraže stalan boravak kao izbjeglice.

Prema drugom istraživanju sprovedenom krajem marta ove godine, 75 odsto svih anketiranih u zemljama kao što su Gana, Tunis, Nigerija i Senegal planiraju da se u narednih pet godina dosele u Evropu.

Evropske države koje su primile najviše migranata iz Afrike su Britanija 1,27 miliona, Francuska 980.000, Italija 370.000 i Portugalija 360.000.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Gomila
Gost
Gomila

Ovo će u budućnosti da bude uzrok propasti i umiranja Evrope. Promijeniće se nacionalna i vjerska struktura i uz postojeće muslimane po Evropi postaće oni većina. E onda ćete da vidite netrpeljivost prema hrišćanima, prognaće ih sa milenijumskih ognjišta i napraviti Arabiju od Evrope. Hrani kuče da te ujede.

Atos
Gost
Atos

Evropa nestaje

Jovanka
Gost
Jovanka

Dobro dosli braco nasa africko islamska!

Bnjj
Gost
Bnjj

Evo prilike za CG robovlasnike da nadjuradnike da rade za 250e da nam dodatno snize cijenu rada.Prilika za posao u Splendidu posto mi necemo da radimo za 200e kako kaze Radulovic to je zlocinacki plan elite i vlasti da unisti svoj narod

Send this to a friend