Planeta

Čuda iz 2017. godine: Penis od pola metra, noge od 133 centimetra…

Proteklu godinu obilježili su brojni zanimljivi ljudi, podsjećamo vas na njihove čudne priče.

Foto: 100posto.hr

Beba od 17 kilograma

Osmomjesečna beba Čahat Kumar iz Indije teška je 17 kilograma, što je za njen uzrast veoma opasno i nezdravo. Lekari iz grada Pendžaba nisu krili čuđenje kada su prvi put vidjeli dijete, a roditelji su pokušali da im objasne da Čahat jednostavno ne može da prestane da jede. Trenutno je težak kao prosječno četvorogodišnje dijete.

Starica od 26 godina
Sara Geurts je 26-godišnji model. Ona ima hiljade pratilaca na Instagramu, ali predstavlja sve samo ne “običnu djevojku”. Njoj je sa deset godina dijagnostikovan sindrom na koži koji pogađa vezivno tkivo, a uzrokuje nedostatak kolagena, zbog čega je koža osjetljiva i jako naborana. Sara zbog ovoga simptoma sa samo 26 godina izgleda gotovo troduplo starije.

Kilogrami silikona

Alegra Kol (47) iz Solt Lejk Sitiija rođena je i odrasatala je u strogo patrijarhalnoj i konzervativnoj porodici, ali je put odveo u sasvim drugom smjeru. Alegra je i majka i pijanistkinja, međutim karijera modela bila joj je važnija od svega, zbog čega je odlučila sebe da pretvori u najekstremniji primjer plejbojeve zečice. Stoga je u sebe ubacila nekoliko kilograma silikona.

Invalid sa penisom od pola metra

Muškarac iz Meksika, za kog se vjeruje da ima najveći penis na svijetu, sada je i službeno “zaradio” invaliditet. Roberto Kabrera (54) ima penis koji je dugačak čak 48 cm. Međutim, do sada je odbijao ponude da ga smanji jer se nadao da će dobiti posao u američkoj porno industriji.

“Ne mogu da nosim službenu odjeću u firmama, a takođe ne mogu ni da kleknem. Ne mogu da trčim. Ništa ne mogu, zato su me poslovođe i šefovi na razgovorima za posao najčešće odbijali”, rekao je on u jednom intervjuu za lokalni medij.

Najduže ženske noge 

Ekaterina Lisina (29), bivša profesionalna košarkašica iz Rusije, nada se da će oboriti Ginisov rekord kao žena s najdužim nogama na svijetu. Ova Ruskinja ima i najduže stopalo u svojoj državi od 30.5 centimetara i odgovara joj broj obuće 47, dok su joj noge duge 133 centimetra, što je za centimetar više od trenutnog svjetskog rekorda.

Zarada na zadnjici

Iako je diplomirala ekonomiju, Kortni Barnes (32) odlučila je da za život zarađuje promovišući svoju veliku stražnjicu širine od 150 centimetara. Ona je sada model, a prije šest godina je prošla kroz tri tretmana, tokom kojih je primala ilegalne injekcije za povećanje guze. Ona ima stražnjicu veću čak i od Kim Kardašijan i to za 43 centimetra.

Ž.N.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bobija
Gost
Bobija

Nije on invalid….magrac bi mu pozavidio…..de bio sve ove godine da ga svijet ne upozna

pakol
Gost
pakol

bravo za novinare…troduplo

Velimirvelimir
Gost
Velimirvelimir

Ovaj ga brat prebaci preko ramena,nije ni to lako,svaki dan red ispred kuce,uh

Anonimni
Gost
Anonimni

Sto Momcilu do koljena bilo, Robertu se po zemlji vuce … 😀

Leopold
Gost
Leopold

Sve viđesmo, ali zadnjicu od Kortni Barnes ne.

Send this to a friend