Planeta

Da li će Crnogorac zamijeniti Mekejna?

Brnović

Konzervativni Washington Examiner najavio je moguću kandidaturu Marka Brnovića za mjesto američkog senatora iz Arizone. I to ne bilo koje mjesto već ono koje je nekada zauzimao senator Džon Mekejn, a sada ga u međumandatu popunjava Demokrata Mark Keli.

<<<Brnović: Može dječak otići iz Crne Gore, ali Crna Gora iz njega nikad neće>>>

Pobjedom Marka Kelija, tradiocionalno crvena, republikanska Arizona je prvi put postala ljubičasta država (po jedan senator iz redova crvenih Republikanaca i plavih Demokrata).

Brnović je već dva puta pobijedio i na državnim izborima u Arizoni za mjesto prvog policajca i tužioca (General State Attorney) ove savezne države i uživa veliku podršku lokalnih Republikanaca ali i nacionalne konzervativne javnosti zbog snažne borbe za prava saveznih država u odnosu na federalnu vlast.

Mark se nacionalno proslavio i tužbama protiv informacionih džinova kao i pobjedom protiv Volksvagena u skandalu oko prikrivanja štetnih emisija. Mark je porijeklom Crnogorac i često sa ponosom to ističe. Posljednjih godina često boravi u Crnoj Gori. Njegova supruga Suzan je federalni sudija, a ćerkama je dao crnogorska imena – Milena i Sofija.

8

avatar
1000
8
0
0
 
8
PutinBurinKOSo & TEKILADulaBOSS
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Putin
Gost
Putin

Ne, Srbin ce !!!

BurinKO
Gost
BurinKO

Ahaaaa… Zato ga je Aleksandar Kašcelan doveo u svoj tim 🙂

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

,👏👏👏👏👏👏

Dula
Gost
Dula

👋🇲🇪👋🇲🇪👋🇲🇪👋🇲🇪

BOSS
Gost
BOSS

Ako budes kao McKean za CG bices veliki patriota

Mili
Gost
Mili

Svaka čast đetiću !!! Svaki normalan i karakteran čovjek, se ponosi svojim korijenima, porijeklom i tradicijom ! Svako dobro familiji Brnovića, živjeli !! 👏👏👋👋🇲🇪🇲🇪

Rade007
Gost
Rade007

Sa srećom,učinio bi svakog Crnogorca ponosnim!

Montenegrin
Gost
Montenegrin

Srećno Brnoviću

Send this to a friend