Planeta

Gejts primio vakcinu protiv korone: Osjećam se sjajno

Foto: Twitter

Osnivač kompanije Majkrosoft i američki milijarder Bil Gejts otkrio je na Twitter-u da je primio prvu dozu vakcine protiv koronavirusa. On se zahvalio se svim ljudima koji su radili na pravljenju ljekova i vakcine protiv COVID-19.

Gejts, veliki pobornik vakcinisanja, nije objavio o kojoj je vakcini riječ.

“Jedna od prednosti moje 65 godine je ta što ispunjavam uslove za vakcinu COVID-19. Dobio sam prvu dozu ove nedjelje i osjećam se sjajno. Hvala svim naučnicima, dobrovoljcima u istraživanjima, regulatornim tijelima i medicinskim radnicima koji su na prvoj liniji odbrane, a koji su nas doveli do ovog trenutka”, napisao je Gejts.

 

7

avatar
1000
7
0
0
 
7
MaestroVjecna da jeGruana1981superLOPOVI
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Maestro
Gost
Maestro

Čovjek koji je najskromniji od svih bogataša, bez ijednog skandala u životu. Optužuju ga ljudi koji nisu ništa u životu napravili. 90% svog bogatstva koje je stekao potpuno pošteno, donira u dobrotvorne svrhe…

Vjecna da je
Gost
Vjecna da je

do sada je 30 milijardi dolara dao u humanitarne svrhe za iskorjenjivanje bolesti i siromastva…a ostatak bogastva je vec pripisao na humanitarnu organizaciju …djeci je ostavio naravno za pristojan zivot..

Gru
Gost
Gru

Balkansko neznanje, nedostatak obrazovanja i kritickog razmisljanja se ogleda u komentarima. Zato smo tu dje smo, a Bil tamo dje jeste.

ana1981super
Gost
ana1981super

sve je laz..samo pusta laz..

LOPOVI
Gost
LOPOVI

A jel tvoja zarada

S morske pjene
Gost
S morske pjene

A tvoja djeca ne primise ni jednu

Bnjj
Gost
Bnjj

Jesu li njiegova đeca primila vakcinu?

Send this to a friend