Planeta

Knjiga Trampove bratanice: Varanje je način života strica Donalda

Foto: Facebook

Odmetnuta bratanica američkog predsjednika Donalda Trampa, Meri Tramp, u svojoj knjizi piše da je njen stric “toksičan”, “uvrnut” i “varanje mu je način života”.

Ona tvrdi da je predsjednik SAD svog oca omalovažavao zbog Alchajmerove bolesti.

Saopštenjem izdavačke kuće Simon & Schuster najavljeno je objavljivanje knjige “Previše i nikad dovoljno” 14. jula umjesto 28.

Američki predsjednik i njegova porodica su pokušali sudskim putem da zaustave objavljivanje knjige. Izdavač je objasnio da je pomjerio na ranije datum obljavljivanja knjige zbog “velike potražnje i izuzetnog interesa”.

Kris Bastardi, portparol Meri Tramp, upitao se zašto predsjednik i njegova porodica i dalje pokušavaju da spriječe objavljivanje knjige.

“Pokušaj predsjednika da ućutka privatnu osobu posljednji je u nizu problematičnih poteza koji su već destabilizovali podijeljenu naciju suočenu sa globalnom pandemijom”, kazao je Bastardi upitavši čega se to Donald Tramp tako plaši.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
hohohoBrza Isidoragazi sve
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
hohoho
Gost
hohoho

Živio Donald, barem dok ne rasformira NATO.

Brza Isidora
Gost
Brza Isidora

Mery, Meri, sramota je da se tako govori za strica svoga!

gazi sve
Gost
gazi sve

Kad su izabrali Busha juniora, mislio sam da je to totalno dno, ali kad izabrase Trampa, ‘zona sumraka’ postala je stvarna. Sad ocekujem more minusa od cetnikolikih Trampovih obozavalaca.

Send this to a friend