Planeta Smrtna kazna za monstruma sa Tajlanda

Nakon što je silovao pa ubio turistkinju, vratio se kući, zapalio cigaretu i pio pivo

Foto: Epa/Facebook: Miriam Beelte

Tajlandski sud osudio je na smrt Ronnakorna Romruena (24) zbog silovanja i ubistva mlade njemačke turistkinje na popularnom ostrvskom odmaralištu Koh Si Chang , javlja Washington Times.

Policija je uhapsila Romruena u aprilu ove godine, nakon što je na ostvru pronašla tijelo žrtve, skriveno ispod kamenja i lišća.

Romruen je priznao da je silovao 26-godišnju Njemicu Miriam Beelte i zatim je ubio tako što ju je udario kamenom u glavu. Osuđen je na smrt zbog silovanja, ubijstva, prikrivanja ubijstva i vožnje pod uticajem metamfetamina.

Turista na Tajlandu dojavio je lokalnoj policiji kako je na Romruenu vidio odjeću punu krvi. Nakon dojave, policija je pretražila obližnje područje na ostrvu Koh Si Chang i pronašla tijelo mrtve turistkinje.

Ronnakorn koji je nakon četiri sata ispitivanja priznao ubistvo. Ispričao je kako se nakon silovanja i ubijstva, vratio kući, gledao televiziju te pušio cigarete i pio pivo, javlja The Mirror.

 

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Danko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Danko
Gost
Danko

Nije ovo posteno! On je bolestan! Treba ga drzat par godina u bolnici i onda pustit jer on onda vise ne voli da siluje i ubija!!! Pitajte Fijipa i Sucka!

Send this to a friend