Planeta

Neće mu se svidjeti: Tramp dobio drvenu statuu u Slovenji

Drveni spomenik američkog predsjednika Donalda Trampa neočekivano je iznikao u jednom selu u Sloveniji, domovini njegove supruge Melanije Tramp.

Navodeći da je spomenik visine preko sedam metara sagrađen u mjestu Sela pri Kamniku, oko 30 kilometara sjeveroistočno od Ljubljane, “Vašington post” piše da je predsjednik Tramp konačno dobio spomenik u domovini svoje supruge, ali i da je moguće da mu se neće svidjeti.

List piše da je na spomeniku Tramp prikazan odjeven u plavo odjelo sa crvenom kravatom, kao i da se u njegovim plavim očima ogleda “žestina” u pogledu.

Trampova desna ruka uzdignuta je sa stegnutom pesnicom, a cijela statua, kako navodi list, liči na “božićnu krckalicu za orahe”.

Čini se, takođe, da statua još nije dovršena, s obzirom da su na njoj i dalje postavljene merdevine, dok je u blizini vidljiva gomila drvene građe, navodi “Vašington post”.

Statua je postavljena preko puta lokalne vatrogasne stanice, na maloj raskrsnici na putu koji mještani koriste za odlazak na svoje poslove u Ljubljanu, dodaje američki list.

Čovjek koji je osmislio statuu i koji je dao intervju za lokalnu televiziju Kanal A, ali i koji nije imenovan, kaže da je imao ideju da Trampa predstavi u stilu Supermena ili čuvene njujorške Statue slobode, piše “Vašington post”.

Umjetnik, kome je grupa mladih ljudi pomogla u izgradnji statue, rekao je u televizijskom intervjuu da spomenik “predstavlja provokaciju, zato što je svijet pun populizma”, prenosi “Vašington post”.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Preko Morace
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Preko Morace
Gost
Preko Morace

Haha kako se sprdaju slovenci sa trampom i ovom njegovom/njihovom..😂Isto su se ovako sprdali i sa stafetom 80ih..

Send this to a friend