Planeta

Neviđena okrutnost: Ubio 76 mačaka jer su mu ogrebale auto, osuđen na 14 mjeseci zatvora

Ilustracija

Mladić u 20-im godinama iz Južne Koreje osuđen je na 14 mjeseci zatvora zbog ubistva 76 mačaka u jednom od najstrašnijih slučajeva okrutnosti prema životinjama u zemlji posljednjih godina.

On je prošle nedjelje osuđen za kršenje južnokorejskog zakona o zaštiti životinja, saopštio je danas Okružni sud u Čangvonu, na jugoistoku Južne Koreje, piše AP, prenosi Tanjug

Sud nije identifikovao mladića.

On je počeo da ubija mačke između decembra 2022. i septembra 2023. zbog duboke mržnje prema tim životinjama koju je počeo da gaji nakon što su mu mačke ogrebale auto, stoji u sudskoj presudi u koju je AP imao uvid.

On je hvatao mačke lutalice, usvajao mačke sa internet sajtova prije nego što ih je davio do smrti ili ubijao makazama, navodi se u sudskoj presudi.

Jednu mačku je pregazio automobilom, saopštio je sud.

Sud je ocijenio da je kazna zatvora neizbežna jer je on više puta s predumišljajem činio “neopisivo okrutna” krivična djela.

Naglašeno je da kazna i dalje odražava činjenicu da muškarac nije imao krivični dosije i da se pokajao za svoje zločine, kao i da je utvrđeno da je nepoznat mentalni poremećaj bio motiv za zločine.

Mladić se žalio na presudu.

3

avatar
1000
3
0
0
 
3
KgbNOBKPJLagosa
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kgb
Gost
Kgb

Taj ce vam kasnije i ljude ubijati …pa cete se cesati za ovo 14 mjeseci.

NOBKPJ
Gost
NOBKPJ

Ne smijem da napisem sto bih mu napravio…

Lagosa
Gost
Lagosa

Nerealno da su juznokorejski sudovi blagi kao i ovi nasi!
Ovo je za 14 godina minimum!!!

Send this to a friend