Planeta

Pentagon: Novac od nafte ne ide nama nego snagama u Siriji

Pentagon je danas saopštio da će prihodi sa naftnih polja na sjeveroistoku Sirije ići snagama koje podržava Vašington, a ne SAD.

“Prihodi ne idu SAD, već Sirijskim demokratskim snagama”, izjavio je portparol Pentagona Džonatan Hofman, prenosi Rojters.

On je dodao da SAD očekuju od Turske da kazni svakog pripadnika snaga koje podržava Ankara, ako namjerno počine ratne zločine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
ROKI
Gost
ROKI

sve su ovo price za malu dijecu a stose tice kaznjavanja treba prvo poci od americki MARINACA

murko
Gost
murko

Naravno. Mi smo to i znali. Pare idu za demokratiju, boljitak i prosperitet. Narod Libije je isto grcao u problemima, dok jenkiji nisu dosli da preusmere pare od nafte napacenoj sirotinji. Sada je dobro. Skinuli su diktatora sa vlasti i zive kao sav normalan svet. 42 godine je vladao. Ovde jedna partija vlada 64 godine. Tito 35, Milo 29 i… Više »

ROKI
Gost
ROKI

NEBIH SE SA VASIM MISLJENJEM SLOZIO JER CINJENICE DRUKCIJE GOVORE ZA LIBIJU JER TOJE BIO PRIVATNI RAT -NEKADASNJEG PRESEDNIKA FRANCUSKE “SARKOZIJA” DABI ZADRZAO MILIONE KOJE JE UZEO NA ZAJAM ZBOG SVOJI IZBORA

murko
Gost
murko

U pravu sam po dva osnova. Izbori u Francuskoj su demokratski, tako da su pare ipak otisle za demokratiju. Sada je nafta u americkim rukama, iako su Francuzi platili bombe. Ni sa kim nisu toliko dobri, da bi delili plen.

Send this to a friend