Planeta

Pentagon potvrdio autentičnost snimaka NLO

Screenshot

Američko ministarstvo odbrane potvrdilo je da su snimci i fotografije koji su se ovih dana pojavili u javnosti i na sajtovima koji prate pojave neidentifikovanih letećih objekata NLO autentični i da ih je zabilježila posada broda „Rasel“ na obali San Dijega u julu 2019. godine.

“Mogu da potvrdim da su navedene fotografije i video snimci zabilježili pripadnici mornarice“, saopštila je portparolka Pentagona Sju Gaf, prenio je Tanjug.

Ona je naglasila da u cilju održavanja bezbjednosti i izbjegavanja otkrivanja informacija koje bi mogle biti od koristi potencijalnim neprijateljima, Ministarstvo odbrane ne raspravlja javno o detaljima svojih posmatranja ili ispitivanja različitih pojava zabilježenih u vazdušnom prostoru, uključujući i te upade označene kao neidentifikovane vazdušne pojave.

Radnu grupu za NLO

Gaf je rekla i da je Ministarstvo odbrane osnovalo Radnu grupu za NLO koja se bavi proučavanjem video snimaka poput ovih i drugih neobjašnjivih pojava i da je to tijelo uključilo i ove incidente u svoja tekuća ispitivanja.

U decembru je u Kongresu izglasan zakon o finansiranju koji podrazumijeva i direktivu direktoru Nacionalne obavještajne agencije i Ministarstvu odbrane da u narednih šest mjeseci objavi izvještaj o ovakvim pojavama, prenose agencije.

8

avatar
1000
8
0
0
 
8
Dalibor_CGJelena savojskaMarko-PGAnasnijezni
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Dalibor_CG
Gost
Dalibor_CG

Došli da se prijave za vakcinaciju,nagrdi ih Corona…😉

Jelena savojska
Gost
Jelena savojska

Mogu li kako da odnesu ovu našu vladu…

Marko-PG
Gost
Marko-PG

Samo da njih ne zarazimo coronom…

Ana
Gost
Ana

Mozda au donijeli covid

snijezni
Gost
snijezni

Konacno! Polako pripremaju saopstenje da nas vanzemaljci odavno posjecuju. Moraju malo po malo, jer ljudi ne bi podnijeli istinu.

Vesna
Gost
Vesna

Samo nam jos vanzemaljci fale da upotpunimo ludilo.

Ups
Gost
Ups

Pa šta je tu čudno?!!
Covid imamo, haos imamo….samo smo i čekali NLO da se priča upotpuni!

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Možda su donijeli vakcine da spasu čovječanstvo.

Send this to a friend