Planeta

Stigli prvi snimci iz bolnice, tajlandski dječaci odlično raspoloženi

Thailand: video of boys in a hospital after cave rescue. Spirits high!

Thailand: video of boys in a hospital after cave rescue. Spirits high!

Gepostet von Michael Yon am Mittwoch, 11. Juli 2018

Mladi tajlandski fudbaleri, koji su nakon tri nedjelje spaseni iz pećine na sjeveru zemlje, zahvalili su se svima koji su im pomogli da izađu na površinu tradicionalnim tajlandskim pozdravom-spojenim dlanovima, vidi se na prvom snimku iz bolnice.

<<<Tajlandski dječaci oslabili, ali zadovoljavajućeg zdravlja<<<

Foto: Twiter

Na snimcima iz bolnice vide se kako leže u istoj prostoriji, sa maskama na licu i, sudeći po snimcima, dobrog su raspoloženja.

Dječaci su trenutno u karantinu, jer ljekari strahuju od infekcija, zbog čega je čak zabranjen i fizički kontakt sa roditeljima. Roditelji grupe koja je prva izvučena u nedjelju, 8. jula, dobili su dozvolu da ih posjete, ali su morali da nose zaštitnu odjeću i da stoje udaljeni najmanje dva metra iz predostrožnosti.

Foto: Twiter

<<<Svijet odahnuo: Spašeni svi dječaci i njihov trener iz pećine na Tajlandu<<<

Tongčaj Lertvilairatanapong, inspektor u Ministarstvu zdravlja, potvrdio je da jedan dječak iz posljednje grupe ima plućnu infekciju, a svi ostali su dobili vakcine protiv bjesnila i tetanusa. Generalno dječaci su dobrog zdravlja, a ranije je objavljeno da su mladi fudbaleri u prosjeku izgubili po dva kilograma težine.

Foto: Twiter

Nije poznato kada će mladi fubaleri biti pušteni kućama.

Ostavite komentar prvi!

avatar
1000

Send this to a friend