Planeta

Tišina koja govori: Trudo ćutao duže od 20 sekundi na pitanje o Trampu

Foto: Twitter

Kanadski premijer Džastin Trudo ćutao je duže od 20 sekundi nakon što je na konferenciji za štampu upitan da prokomentariše šta misli o tome što američki predsjednik Donald Tramp koristi silu da bi suzbio proteste u SAD i pozvao na intervenciju vojske.

Činilo se da je neprijatno Džastinu Trudou dok je razmišljao kako da odgovori na pitanje, prenosi Si-En-En.

“Svi sa užasom i zabrinutošću posmatramo šta se događa u Sjedinjenim Državama. Vrijeme je da okupimo ljude, ali i da ih čujemo. Vrijeme je da naučimo šta je nepravda, a nastavlja se uprkos napretku godinama i decenijama”, rekao je Trudo na konferenciji za štampu u Otavi.

Navodi da je, takođe, vrijeme da se i u Kanadi suočave sa izazovima, budući da se Afroamerikanci i drugi u toj državi suočavaju sa diskriminacijom koja je dio njihovog svakodnevnog života.

“U Kanadi postoji sistemska diskriminacija, što znači da su naš sistem tretira Kanađane po boji kože, Kanađane koji se racijalizuju drugačije nego ostali”, naveo je Trudo.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
KakoeediJooJorge
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
edi
Gost
edi

Ja mislim da je ovaj ljubomoran na Trampa zbog Melanije…

Joo
Gost
Joo

Trump je jedno ali Trudo je jedan beskorisan pozer….jedino zasto Trudo mrzi Trumpa je zato sto mu je Trump zakljucao kasicu prasicu kako su se Kanadjani ophodili prema Americi…..identicne rasne probleme imaju Kanadjani kao Amerikanci….a da se u Kanadi desi kao u Americi oni bi pucali po svojima pravim metcima a ne gumenim……

Jorge
Gost
Jorge

Ovo je samo da bi se skinuo Tramp sa vlasti, ovaj sa twitera je obicni lazov i koji stavlja lazne vijeti da bi srusio sistem.
Upravo ovo je grua iluminata plan da vladaju oni svijetom, ne veruj te ovakvim izjavama ovom presjedniku Kanade

Kakoe
Gost
Kakoe

Jes i srbi su nebeski narod, kako ne

Send this to a friend