Planeta

Tramp bijesan zbog spekulacija o njegovom zdravlju

Foto: Twitter

Predsjednik Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp bijesan je zbog spekulacija o njegovom zdravstvenom stanju, koje su pokrenute poslije neplanirane posjete vojnoj bolnici u Vašingtonu ovog vikenda.

Sedamdesetrogodišnji američki predsjednik u subotu je otišao u bolnicu Volter Rid zbog godišnjeg pregleda, prema navodima Bijele kuće.

Ta posjeta koja nije najavljena unapred i koja je uslijedila samo devet mjeseci poslije prethodne pokrenula je niz pitanja u javnosti.

Tramp se na sastanku sa članovima svoje vlade u Bijeloj kući požalio danas kako ga je supruga pitala kad se vratio od doktora da li je u redu i da se govori da je imao srčane probleme.

“Bio sam tamo kratko, rutinski, obavio sam dio (ljekarskih pregleda), ostatak ću obaviti u januaru”, dodao je Tramp i počeo da osipa paljbu na medije.

“Ti ljudi su bolesni! Mediji u ovoj zemlji su opasni. Mi nemamo slobodu štampe, ovih dana imamo suprotno. Imamo korumpirane medije i nadam se da će se osvijestiti jer je to jako loše i jako opasno za našu zemlju”, rekao je on.

Ljekar Bijele kuće je kasno sinoć izdao saopštenje u kome je naveo da uprkos određenim spekulacijama Tramp nije osjetio bol u grudima i da nije dijagnostikovan niti liječen uslijed nekih urgentnih problema.

Prilikom Trampovog prethodnog pregleda u februaru doktor Šon Konli je rekao da je njegov čuveni pacijent u “vrlo dobrom zdravstvenom stanju”.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Gost
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Kaze se kod nas
Bijesan ka pas

Send this to a friend