Planeta

Tramp: Ja sam pametan, genijalac i izgledam super

Lider Sjedinjenih Američkih Država Donald Tramp ponovo je na društvenoj mreži Tviter sebe nazvao stabilnim genijalcem, dodajući kako uz to još i dobro izgleda.

Američki lider je rekao da će ga sve medijske kuće podržavati u nekom trenutku, na ovaj ili onaj način. On je to predviđanje zasnovao na njegovom uvjerenju da će se mediji koji ga ne podržavaju ubrzo povući iz biznisa zbog nedostatka kredibiliteta u javnosti.

Tramp je potom iskoristio omiljene uvrede za njegove demokratske rivale, bivšeg potpredsjednika Džoa Bajdena, gradonačelnika Indijane Pita Butigiega i senatorku Elizabet Voren.

“Možete li zamisliti da za predsjednika imate uspavanog Džoa Bajdena, Alfreda E. Nojmana ili veoma nervoznu i mršavu verziju Pokahontas, umjesto onoga što imate sada, tako zgodnog, pametnog i stabilnog genijalca? Žao mi je što moram reći da će i društvene mreže biti istjerane iz biznisa te, konačno, mediji koiji šire lažne vijesti”, napisao je Tramp na Tviteru.

Podsjećamo, nakon što je Elizabet Voren objavila kandidaturu za američke predsjedničke izbore 2020. godine, Tramp joj je dao nadimak Pokahontas.

Američki lider nazvao je sebe ekstremno stabilnim genijalcem i u maju ove godine, i to nakon što je iskritikovan jer je napustio sastanak s demokratama.

8

avatar
1000
7
1
0
 
7
LjutaVagaBondVikotorijaFloridaBxdc
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Ljuta
Gost
Ljuta

Za tebe glasam 👑
Poslat ću ti ličnu kartu djabe.

Vikotorija
Gost
Vikotorija

Kako su ti kuci

VagaBond
Gost
VagaBond

Nisu njemu svi doma garant! kakva dijabola, aoooooooo ka da zivimo u crtani film!

Florida
Gost
Florida

Ha ha, ovo je vrh . Da nema Donalda ne bi me imao ko nasmijati i zabavitii. Kakav kralj.

Ljuta
Gost
Ljuta

Tramp je Car koji sve sto obeća kroz kvazi zajebanciju i završi..
Long life to the 👑

Bxdc
Gost
Bxdc

Sto bi Who See rekli: “koji sam ja meni kralj”

Sanyshkaya
Gost
Sanyshkaya

Penal.

Jahorina
Gost
Jahorina

Zaboravio si dodati narcisoid

Send this to a friend