Planeta Oglasio se na Tviteru

Tramp o skandalu oko Ukrajine: To je najveća prevara u istoriji politike SAD-a

Američki predsjednik Donald Tramp nazvao je skandal s Ukrajinom i njegovim razgovorom sa ukrajinskim predsjednikom Volodimirom Zelenskim najvećom prevarom u istoriji.

“Ovo što se događa je najveća prevara u istoriji američke politike”, kazao je Tramp u video poruci koju je objavio na Tviteru.

Tramp je naveo da opozicione demokrate “žele da oduzmu sve”, posebno pominjući lično naoružanje ljudi, zdravstvenu zaštitu kao i njihov glas, njihove sudije i njihovu slobodu.

“To je vrlo jednostavno. Oni žele da spriječe mene, jer se borim za vas – a ja nikada neću dopustiti da se to dogodi”, kazao je Tramp.

Demokrate iz Predstavničkog doma pokrenule su postupak opoziva protiv Trampa ove nedjelje u vezi s navodnim dogovorom američkog predsjednika s Ukrajinom i neopravdanim pritiscima na ukrajinsku vladu u svrhu sopstvenih političkih interesa.

Lavinu je pokrenuo američki uzbunjivač po čijim je navodima republikanac Tramp u telefonskom razgovoru u julu zatražio od Zelenskog da razmotri otvaranje istrage protiv demokrate Džoa Bajdena, a u vezi s postavljanjem njegovog sina na visoku dužnost u jednu energetsku kompaniji u Ukrajini 2014. godine.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
LJUTA
Gost
LJUTA

Tramp je poslat na zemlju da stopira globalizaciju i spasi zemlju od halapljivih 🦗🦗🦗🦗🦗🦗🦗

Send this to a friend