Planeta

Užas u SAD: Djevojčica ubila bebu u vrtiću

Desetogodišnja djevojčica nalazi se u pritvoru u Viskonsinu (SAD), nakon što je ubila šestomjesečnu bebu tako što joj je stala na glavu. Sve se dogodilo prošle sedmice u jednom privatnom vrtiću u gradu Vetonu.

Policija i ekipe hitne pomoći su, po dolasku u vrtić, zatekli bebu koja je imala krvarenje iz glave i hitno je prebačena u bolnicu, ali nije preživjela.

Detektivi su ispitali jednu odraslu osobu i troje djece iz vrtića, a svi su izdvojili djevojčicu kao osumnjičenu za veliku tragediju…

Djevojčica je poslije priznala da je povrijedila bebu. Navodno je rekla da je držala bebu koja je potom ispala, udarila glavom od stolicu i počela plakati, Djevojčica se potom uspaničila i počela da skače po bebi.

Djevojčica je juče privedena na sud u lisicama, a na glavi je imala crnu kapuljaču. Roditelji su bili na sudu s njom, ali djevojčica je odvedena iz roditeljskog doma i nalazi se u pritvoru za maloljetnike – određena joj je i kaucija, i to od 50 hiljada dolara.

Djevojčica je boravila u privatnom vrtiću, a iz medijskih izvještaja nejasno je zašto nisu privedene i osobe koje su zaposlene u vrtiću i čija je odgovornost bila da prate na djecu.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
gost
Gost
gost

Pitam CDM – zasto objavljujete ovu vijest? Od kakvog je znacaja za crnogorskog gradjanina da ovo procita? Sve su vam vijesti ovakve – samo neki skandal, uzas, ekskluziva… Birajte malo, radite na tome da ucinite ovaj internet prostor, ali i zivot u CG ljepsim. Prosjecan CG gradjanin je mogao bez ove vijesti, a s obzirom na njen sadrzaj, meni bi… Više »

Primarijus
Gost
Primarijus

Slazem se. Sto nas zatrpavate crnilom. Malo li ga je?

Send this to a friend