Region Uhapšena u Sidneju

Banjalučanka lažnim dokumentima otvorila firme da bi lakše prodavala drogu

Aleksia Vračar (24), porijeklom iz Banje Luke, uhapšena je u Sidneju u Australiji zbog umiješanosti u krijumčarenje narkotika, prenose australijski mediji.

Banjalučanka je, kako prenose strane agencije, bila dio organizacije koja je krijumčarila bočice s čilijem, a u kojima je bila sakrivena droga.

Istražitelji su u četvrtak u njenom stanu zaplijenili oružje, 650.000 australijskih dolara, dva kilograma ekstazija, 250 grama kokaina, 340 grama kanabisa, mobilne telefone, SIM kartice, dodatke za drogu i lažna dokumenta, piše australski ”’News”.

Uz Banjalučanku su optužena još četvorica muškaraca, a ona je pomoću lažnih dokumenata otvorila četiri firme za uvoz, da bi se olakšao promet droge.

Vračar je optužena za više tačaka i odbijena joj je kaucija. Ona će se na lokalnom sudu u Paramatiju pojaviti 30. januara.

12

avatar
1000
7
5
0
 
12
KonikElemenTLeođuro čvorovićDzordz
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Konik
Gost
Konik

Đe imaju da se kupe ovakva usta? Da častim malu.

Leo
Gost
Leo

Meni samo nije jasno što je išla u Australiju mogla je ostat ođe na Balkan, nikad je ne bi uhvatili a još bi bila bog i batina

đuro čvorović
Gost
đuro čvorović

aleksia vračar… ime sve govori

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot

Nase gore list voli laku lovu, a zgodna djevojka, vjerujem inteligentna cim je funkcionisala u Sidney u kriminalu, pogresan put je odabrala mogla je uz sve ove kvalitete da postenim poslom uspije. Ali ima serijal na Australian carini na kanalu N Geography, kako su posveceni provjeri prtljaga bas tamo, i koliko ljudi nastoje da prebace drogu i koliko su kreativni,… Više »

Preko Morace
Gost
Preko Morace

Cudi to od balkanaca..😂E zbog ovakvih nas i gledaju ka crnu rupu evrope, a i svijeta..

cinik 🇮🇱
Gost
cinik 🇮🇱

To je laž, čista manipulacija Vatikana i CIAe. Ona je ili Crnogorka ili Albanka, moguće Hrvatica, ali Srpkinja nije sigurno. Srbi su fini, čedno, dobri, ne bave se tim rabotama.

Marko
Gost
Marko

Ajde popi jedan bensedin ili trodon bolje.

News 24
Gost
News 24

Cinik je samo citirao prosječnog simpatizera DFa i Demokrata. Želiš da kažeš da glasači ove dvije partije treba da piju terapiju?!😮

ElemenT
Gost
ElemenT

Treba brate, 3x dnevno.

Haris
Gost
Haris

Od kad je banjalučanka, zar nije srpkinja??

Ataturk
Gost
Ataturk

Srbi su pošteni i skromni

Dzordz
Gost
Dzordz

Podrazumijeva se . Banjaluka je u Republici Srpskoj

Send this to a friend