Region

Građani Srbije dobili uznemirujuću SMS poruku: Situacija je dramatična…

Građani Srbije dobili su večeras SMS poruku o “dramatičnoj situaciji u Srbiji”. Ipak, ima i onih do kojih “upozoravajuća poruka” nije stigla.

U SMS poruci piše: “Situacija je dramatična. Približavamo se scenariju iz Italije i Španije. Molimo vas da ostanete kod kuće.”

Kao potpisnik poruke naveden je Krizni štab za suzbijanje bolesti Covid-19.

Podsjetimo, u Srbiji je trenutno ukupno 900 potvrđenih slučajeva, a do sada su zabiljeležena i 23 smrtna ishoda.

18

avatar
1000
6
12
0
 
16
DiDiMongroMjerezokaUtuz
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Mongro
Gost
Mongro

Đe im je onaj stručnjak sto je vikao da žene slobodno mogu ići u Italiju u shoping jer je snizenje cijena…. jer one ne mogu dobiti virus?!

zoka
Gost
zoka

,,ko drugome jamu kopa sam u nju upada,,

Taman tako
Gost
Taman tako

Pričaju mi drugovi, tamo je haos.

Atos
Gost
Atos

Što pišete non stop o Srbiji, a oni kad napišu nešto, skačete

Oprem bolje od
Gost
Oprem bolje od

Velika je razlika izmedju pisanju lazi i prenosenja ovakvih vijest koje nemaju za cilj da ocrne srbiju i srbe nego da upozori da sjede doma,

Utuz
Gost
Utuz

I kod nas je frka svjesni nijesmo,zato apeluju svaki cas!

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Pišu oni sto jeste,i prenose zvanicnu situaciju u Srbiji! A Srpski mediji,ne da pišu,nego lažu,izmišljaju ponizavaju Crnu Goru,njen narod i njene zvaničknike..znači iživljavaju se..ako imalo pratis sta pisu,mozes viđeti..

Oprem bolje od
Gost
Oprem bolje od

Atose jedno je prenositi vijesti koje u ovom slucaju imaju za cilj da ljudi sjede doma a drugo izmisljati sa ciljem da se popljuje i unizi jedna drzava i narod te drzave.

Tijana 1
Gost
Tijana 1

Meni nije stigla i što se mene tiče, neka piše ko hoće i šta hoće, ja imam svoj mozak da razlučim. Samo plaše i ovako prepadnute pojedince, ali to radi i razni mediji.

cikoticka-drack
Gost
cikoticka-drack

pa to im rece i presjednik prije dan-dva, rece AV samo se biti gore, nije fake to je istina, nespremni oni a druge ogovaraju

Risto
Gost
Risto

Srbija nespremna ? Da li si ti svestan koliko je Srbija organizovanija od mnogih EU zemalja ? Prodavnice pune hrane, non stop pristize medicinski materijal, itd…U Srbiji su Kineski strucnjaci koji savetuju nase doktore.. “Srbija nespremna” 🙂

Bijelo Polje
Gost
Bijelo Polje

Srbija je kasno reagovala,da su reagovali na vrijeme,bolje bi stanje bilo,onda kad se Vučić ćosao,da su tad preduzeli mjere,mnogo bi bolje bilo..

Boka
Gost
Boka

Sve zemlje Evrope su uporedjenju sa Srbijom vrlo loše, ima za to više razloga a jedan je svakako što su oni kako često čujemo i od biranih intelektualaca, crkve itd. najstari narod na svijetu. A to znači da su Božji narod.

Mjere
Gost
Mjere

Prvo je za njih bio ” smiješan virus ” , nudili su ostavke ako se prekine nadtava u školama … A sad kad su shvatili situaciju , nadam se da nijesu zakasnili

DiDi
Gost
DiDi

Blago tebi! S takvim mozgom je čovek uvek srećan!

Nebitno
Gost
Nebitno

Uvijek možeš da testiras. Podji u bolnicu dje su pacijenti, zarazi se i vidi sta ce se desiti. Takođe provjeri i da li djeluje i kako na tvoje roditelje…. Mislim možeš i kući da ostaneš, ali možda ti ipak najbolje znaš. Ne doktori i expert iz oblasti zaraznih bolesti nego ti kao glavni ekspert za sve i svašta sa svojim… Više »

mile
Gost
mile

Nema od toga nista

Novak Ramov
Gost
Novak Ramov

A sto je poslije korone,vjerovatno kraj financiskog globalnog sistema, veliki mocnici ce biti vlasnici svega,zivot na zalost nece biti isti.Koliko im je dosta!ovo nije nikakva konsiraciona teorija ovo je realnost postajemo sve vise samo brojevi.

Send this to a friend