Region Platio i da se bratancu nanesu teške povrede

Hapšenje u Bihaću: Naručio ubistvo rođenog brata za 100.000 eura

Policija Federacije BiH je u Bihaću uhapsila R.D., koji se tereti da je za 100.000 eura naručio ubistvo rođenog brata.

R.D. je, kako se sumnja, angažovao osobe sa područja Hercegovačko-neretvanskog kantona da za 100.000 eura “likvidiraju” njegovog brata B.D. i da bratovljevom sinu N.D. nanesu takve tjelesne povrede da postane invalid.

Policija je prilikom pretresa objekata uhapšenog R.D. našla deset mobilnih telefona, računarsku opremu, oružje, municiju i druge predmete korišćene za pripremu ubistva.

5

avatar
1000
2
3
0
 
5
Princ od KonikaanonimniNije bitnoMi i viSrp
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Princ od Konika
Gost
Princ od Konika

Svetosavski povratnici.

Srp
Gost
Srp

Kakav smo mi narod

Mi i vi
Gost
Mi i vi

A ovo nije nas narod. Ovih smo se odrekli , ovima su djedovi odavno izdali vjeru i narod pa nije ni cudo sto bi da izda brat brata. Vjera im ga daje.

Nije bitno
Gost
Nije bitno

Koji mi druškane? Ovo je susjedstvo. Ja u svom životu ovakvu vijest nisam čuo ovdje u Crnoj Gori. Bilo je svadja porodičnih normalno , kao i svuda ima dosta loših stvari i ovamo, ali da brat podmuklo NARUČI ubistvo brata? E za to vala čuo nisam u Crnoj Gori otkad znam za sebe. Vi gore prevazilazite sve moguće niskosti. Kako… Više »

anonimni
Gost
anonimni

Bratoubistava je bilo od Kaina i Avelja do današnjih dana svuđe. U svakoj kulturi, vjeri, naciji, rasi… Ubiti lično brata i ovako naručiti ubistvo brata je bratoubistvo.

Send this to a friend