Region

Hrvatski vojnik letvom slomio ruku dječaku

ilustracija

Dječak star 14 godina pretučen je u Otočcu, a napao ga je pripadnik Vojske Hrvatske. Tamošnje Ministarstvo odbrane oštro je osudilo incident.

Prema informacijama nadležnih državnih tijela, pripadnik Oružanih snaga Hrvatske je izvan radnog vremena i redovne službe učestvovao u incidentu u Otočcu, gdje su maloljetnoj osobi nanijete tjelesne povrede.

Mediji pišu da je dječak povređen nakon što ga je napao 43-godišnjak, jer je s prijateljima sjedio u njegovom čamcu. Dječak se s drugovima igrao na rijeci te su sjeli u čamac, nakon čega im je prišao muškarac i napao ih letvom.

Ministarstvo odbrane Hrvatske navodi da je sprovedeno kriminalističko istraživanje i da je protiv pripadnika Oružanih snaga podnesena krivična prijava zbog sumnje da počinio djelo nanošenja teških tjelesnih povreda.

6

avatar
1000
3
3
0
 
6
SefketZabjelodakarokizvizdan
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sefket
Gost
Sefket

A dobro.Mali ce kroz koju godinu obuc uniformu i zgradit letvu.A domobulj ce tad imat preko 50 i bit ce bez uniforme.Ipak se okrece.

Zabjelo
Gost
Zabjelo

To su njihovi branitelji sramni.pi

Slavko
Gost
Slavko

Hrvati su nasi prijatelji, a Stipe Mesic pocasnu gradjanin Podgorice i ima kljuceve grada. Hvala DPSU!

zvizdan
Gost
zvizdan

ne hvala tebi

roki
Gost
roki

nisu svi Stipe Mesic ima i unucadi Anta Pavelica

daka
Gost
daka

kakve veze stipe mesic, podgorica i dps imaju veze sa ovim incidentom. pise da ovaj nasilnik ima 43 godine a stipe imam preko 50. dje si ti posao, nije lako tebi

Send this to a friend