Region

Kutri: Nema ukidanja taksi bez reciprociteta

Premijer Kosova Albin Kurti u srijedu je ponovio da stopostotne takse na uvoz robe iz Bosne i Hercegovine i Srbije neće biti ukinute bez mjera reciprociteta.

Na vanrednoj sjednici Skupštine Kosova u Prištini rekao je da bi uklanjanje tarifa od 100 odsto bez uvođenja mjera reciprociteta bila “ekstremna pozicija”, javljaju kosovski mediji.

Kritikovao je predstavnike političkih stranaka koje su u međuvremenu promijenile mišljenje o zamjeni taksi za mjere reciprociteta.

“Oni koji mijenjaju stav trebaju tražiti referendum. Legitimno je da mijenjate stav, ali jedina mogućnost da se on promijeni je referendum i da o tome tražimo mišljenje naroda”, kazao je Kurti.

Specijalni predstavnik američkog predsjednika za pregovore Srbije i Kosova Ričard Grenel pozvao je ranije premijera Kosova da ukine takse, što je gotovo potpuno zaustavilo uvoz robe iz tih zemalja na Kosovo.

5

avatar
1000
3
2
0
 
5
TitogradBaraninFingerU redu je.Titograd
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Finger
Gost
Finger

Amerikancima se žuri…Tramp je klovn koji je samo mogao da dobije Hilari Klinton i nikog više …odavno ruski šijun nije bio predsjednik Amerike…samo polako…

U redu je.
Gost
U redu je.

Ovo sa reciprocitetom je pošteno.

Titograd
Gost
Titograd

Da je vječna nezavisna država Kosovo!!!

Baranin
Gost
Baranin

Tako je Titograd, samo to vjecna nesto blijedi iz dana u dan, sve mi se cini da se vjecnosti primice kraj, hahahha

Titograd
Gost
Titograd

Puste vaše želje… Oojjj kukalooo srpstvooo ugašenoooo!!!

Send this to a friend