Region

Marokanac uhapšen zbog sumnje da je silovao dvije studentkinje u Ljubljani

Državljanin Maroka (38), koji je krajem septembra izašao iz zatvora nakon dvogodišnje kazne zbog pljačke, uhapšen je zbog sumnje da je silovao dvije studentkinje u Ljubljani.

Prema pisanju slovenačkog lista “Dnevnik”, on je pred sudiju izveden krajem oktobra, i zadržan je u pritvoru, prenosi STA.

Kako je saopštila ljubljanska policija, prvi zločin počinio je u studentskom domu, a drugi 10 dana kasnije u centru grada.

Kako se navodi, prvu studentkinju je prisilio na polni čin u njenoj sobi, nakon što su oboje pili, a ona ga zamolila da ode jer želi da spava, dok je drugu silovao u alternativnom kulturnom centru “Metelkova” u centru Ljubljane, uz prisilu nožem.

Uhapšen je na osnovu opisa u drugoj polovini oktobra, a prepoznale su ga obje žrtve stare 22 i 23 godine.

Kako se navodi, Marokanac već ima krivični dosije, jer je u junu 2016. godine izvršio pljačku, a i prihe toga je dobio tri mjeseca takođe za pljačku.

Prema nezvaničnim informacijama lista, on je prije nekoliko godina tražio međunarodnu zaštitu u Sloveniji, koja je odbijena, a nakon što odsluži kaznu za silovanje mogao bi da bude protjeran iz zemlje.

4

avatar
1000
3
1
0
 
4
Nije bitnonickDuleGlue
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Nije bitno
Gost
Nije bitno

Spotakao se i pao na njih. Nije kriv 100%. Slovenija se pridružuje zapadnoj Evropi i po ovoj statistici. Bravo. Samo tako naprijed janezi.U bolje sjutra.

Dule
Gost
Dule

Neka dodje kod nas ovdje moze da cini sto hoce a sudije su blage

Glue
Gost
Glue

Sta nam rade migranti… I ovi nasi po cg nisu nista bolji

nick
Gost
nick

Kulturan neki lik…studentski dom…kulturni centar…

Send this to a friend