Region

MUP Srbije o hapšenju Aleksića: Seksualno napastvovao pet učenica

Aleksić/Radulović

Policija u Beogradu uhapsila je Miroslava Miku Aleksića, čuvenog pedagoga kroz čiju školu su prošle generacije mladih od koji su neki postali popularni glumci, zbog sumnje da je izvršio krivična djela silovanje i nedozvoljene polne radnje.

<<<Priveden čuveni nastavnik glume Mika Aleksić, učenice prijavile da ih je silovao<<<

“Sumnja se da je on u vremenskom periodu od 2012-2020. godine u prostorijama škole glume u Beogradu, čiji je vlasnik, seksualno napastvovao pet svojih učenica, od kojih su dvije za vrijeme izvršenja krivičnog djela bile maloljetne. Osumnjičenom je određeno zadržavanje i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu”, saopštio je MUP Srbije.

Pošto se sumnja da ima još osoba koje je osumnjičeni seksualno napastvovao, mogu to prijaviti u prostorijama Policijske uprave za grad Beograd, Bulevar despota Stefana 107.

Podsjetimo, Aleksića je prijavilo više djevojka za silovanje ili seksualno uznemiravanje, među kojima je i glumica Milena Radulović. U potresnoj ispovijesti ispričala je da ju je Aleksić prvi put silovao početkom novembra 2012. godine, kada je imala 17 godina, a on 61.

Mlada glumica nije željela da priča o detaljima silovanja, rekavši da je sve ispričala policajcima.

15

avatar
1000
14
1
0
 
15
Bokaaaca palikucaZoran KalezićProgresSupport
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Bokaa
Gost
Bokaa

Deset i više godina se prikriva krivično djelo? AKO JE TAČNO, profesoru doživotna robija a učenicama i RODITELJIMA tada maloljetnih učenica po par godina robije zbog saučešništva, prikrivanja kriv djela i lošeg primjera u društvu.
Sve je jako sumnjivo…

Zoran Kalezić
Gost
Zoran Kalezić

U samicu dozivotno ,i sto duze ga odrzavati u zivotu na minimumu egzistencije.

Progres
Gost
Progres

Časove počinjao pojanjem očenaša, a sigurno je i postio, redovno se pričešćivao, ispovijedao i skrušeno molio bogu…

Support
Gost
Support

Ajte da malo pričamo o nečemu drugo. Kako je moguće da toliko djevojčica u tom najosjetljivjjem periodu nema pristup roditeljima, majkama prije svega, da ne mogu da prozbore da im se nešto ovako strašno događa? Prisjećam se sebe sa 17 godina, kako je moguće da nijedna od njih ne odluči da mu j… nanu naninu pri prvom dodiru, pa kom… Više »

Matrax
Gost
Matrax

Šta je sa Narodom, političari ga siluju godinama, i stari i novi?
Ako rodi tri mečke hoće li imati pravo na naknadu?

Nažalost :-(
Gost
Nažalost :-(

Za to pravilo se zna odvajkada.

Pacijentii
Gost
Pacijentii

E nemoguce da ovo niko nije znao zadnjih 20 godina sigurno se govorkalo medju kolegama i da niko nije mrdnuo pratom sramota za sve beogradske glumce koji su ovo znali

Pera Kojot
Gost
Pera Kojot

Dugo su cekale za prijavu ,oni ih je mozda prevario da ce doc u situaciju da glume u filmu takve scene pa profa vjezbao sa njima,znam da se poljubac i ljubljene uce to jest vjezbaju ali ovo sko je istina neka ga posalju u Zabelu da vjezbaju na njega ,maloljetna djeca rdja.

Гнк
Gost
Гнк

Био сам у вези са девојком која је као тинејџерка била жртва силовања…
Не знам ријечи нити праве казне за те монструме, униште тако животе дјевокама и увијек кад прочитам овакве злочине не могу доћи себи од шока…

Dado
Gost
Dado

Kazu da su pocinjali cas sa Oce nas bio velik vjernik odvajao pare da pomaze crkvu veliki prijatelj Kacavende i ostalih pedagoga iz Srbije sad treba to uzet u ubzir prilikom izrecanja kazne a uvesti u obrazovanje vjeronauku i istoriju iz SPC

aca palikuca
Gost
aca palikuca

Cus srbin a hriscanin

Milan
Gost
Milan

Smrtna kazna za silovatelja …

Mirjana A.R.
Gost
Mirjana A.R.

Ološ!!!

Zeljko
Gost
Zeljko

Joc cuveni pedagog.

Dolina Bogova
Gost
Dolina Bogova

Doživotna zatvorska kazna za pedofile .

Send this to a friend