Region

Nakon čestitke patrijarhu Pavlu, javio se Vulin: Najvažnije je napasti mene

Vulin

Srpsko Ministarstvo odbrane je objavilo reagovanje ministra Aleksandra Vulina povodom, kako je navedeno, “zlonamjernih napada medija”.

Podsjetimo, Uprava za odnose sa javnošću Vulinovog resora je u božićnoj čestitki napravila grešku i uputila je preminulom patrijarhu Pavlu, poslije čega je uslijedilo i izvinjenje.

“Povodom histeričnih i zlonamernih napada na mene rijetko se oglašavam. Sa političkim protivnicima se borim, medije ostavljam da pišu kako hoće. Ipak na današnji dan moram da se oglasim. Uprava za odnose sa javnošću Ministarstva odbrane je napravila glupu grešku. Umjesto patrijarhu Irineju čestitala je blaženopočivšem patrijarhu Pavlu. Grešku je zaposlena u Upravi uočila i odmah ispravila. Bez obzira na to što je greška brzo ispravljena i što je teško povjerovati da bilo koji ministar čita svaki red koji izađe iz njegovog ministarstva pojedini mediji su odmah objavili kako sam ja, Aleksandar Vulin, pogriješio ime patrijarha. Važnije i od ispravljene greške i od istine ko je napravio glupost bilo je napasti i omalovažiti mene. Danas je Božić, radujem se ako ste u svojim očima ispali veliki i duhoviti, radujem se što ste bezgrešni. Krivac za grešku se sam javio. U pitanju je Vaša koleginica koja danas nije mirna sa svojom porodicom, plaši se da li će biti kažnjena zbog greške koju je ona počinila, a za koju mene ismjevate i vrijeđate. Ja sam socijalista, ljevičar, ne vjerujem u kažnjavanje radnika za svaku grešku, neću je ni kazniti ni otpustiti, a posebno ne na dan kada se ljudi vole i kada jedni drugima praštaju. Uživajte u prazniku, možda vas nečemu i nauči. Hristos se rodi i svako dobro”, naveo je Vulin.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
doktor
Gost
doktor

Vučić ovakve i treba, među njima je lako biti pametan.

Dado
Gost
Dado

Prelijep je greote.Veliko je breme na njega pa se pobrka malo

VISITOR
Gost
VISITOR

Da nije cestitao Miri?

Marinero
Gost
Marinero

Jeli neko rekao ovom covjeku da je smijesan

Asim
Gost
Asim

A makse tamo ne avetaj ,pravi mužjak i ministar bi rekao Ja sam !Evo glava !Kako vam se zao od stolice odvojiti pa nije realno ,istražuje li iko to?Kako postane tolika povezanost čovjeka sa funkcijom ?Jesu li pare i privilegije ili nešto gore od oboje?

mister no
Gost
mister no

u holivue sa Dzonijem Inglisem!!! ha ha ha

daga
Gost
daga

Ta gospodja sto je napravla gresku nije “kriva” i treba je osloboditi odgovornosti,ali zato ovog majmuna “dovesti”do ludila,jer i nije za drugo vec samo za sprdju.Ministar vojni,oslobodjen sluzenja vojnog roka sa dijagnozom “Debelitismentis”.Rece “rijetko se oglasava”u medije,a vec ISTUPI kretenski ispred Vucica,da o “pojasni sitaciju na terenu”DEBIL.

Saša
Gost
Saša

Srpska demagogija,piiiiii!!

Morpheus
Gost
Morpheus

Sad je jos i priznao da ne cita sve sto potpisuje! Kakav kapacitet! Inace je imalo ogavno da nekoliko puta javno prebacuje krivicu na sluzbenicu. Ti si na celu tog ministarstva-ti si odgovoran za sve sto iz njega izadje

Građanin
Gost
Građanin

Buksovci ga ne bi uzeli za skečeve. Prekvalifikovan je.

Jagoda
Gost
Jagoda

Komunjara….teska komunjara i on bi da dize spomenik titi….

Ida
Gost
Ida

Lapsuse svi pravimo, pa šta?
Malo smo se nasmijali, ministru odbrane.

Bljaki
Gost
Bljaki

Blaženopočivšem? Kako produhovljeno govori ovaj nesoj…

Ne znam
Gost
Ne znam

Ovu budalu samo još veća budala može držati kao ministra. A ne daj bože da zarati, ministar vojni bi pobjegao (pardon, povukao se) kod tetke.

NHM
Gost
NHM

Brao, majstore! Važno je da si ti istog trena svalio krivicu na operativca i još naričeš nad njenom mogućom kaznom koja zavisi od tebe. Štitiš je tako što je javno prozivaš Jado jadni.

Send this to a friend