Region

Nesreća kod Teslića: Poginula beba, roditelji i brat povrijeđeni

Dječak J.T., star sedamnaest mjeseci, stardao je u udesu koji se dogodio juče, kada je na mercedes, koje je vozio njegov otac Sanel T. (31), pri velikoj brzini u krivini naletio audi A6, kojim je upravljao Drago J. (70).

U mercedesu je bila četvoročlana porodica, a povrede su zadobili Sanel T., njegova supruga Violeta T. (23), te drugi sin J.T. star nekoliko mjeseci.

U odgovoru koji je “Nezavisnim” stigao iz dobojske bolnice navedeno je da su lica koja su primljena u bolnicu nakon saobraćajne nesreće koja se dogodila na području opštine Teslić otpuštena iz ove ustanove zadovoljavajućeg opšteg stanja.

Ova stravična saobraćajna nesreća dogodila se u srijedu oko 21.15 na regionalnom putu Tedin Han – Bistričak.

“Na licu mjesta utvrđeno je da je do saobraćajne nesreće došlo tako što se vozač automobila audi A6, koji se nalazio sam u vozilu, kretao regionalnim putem Tedin Han – Bistričak iz pravca Blatnice u pravcu Teslića. Dolaskom u mjesto Mladikovine, izlazeći iz krivine udesno, iz nepoznatih razloga prelazi na suprotnu kolovoznu traku i svojom prednjom desnom stranom vozila ostvaruje fizički kontakt s prednjim lijevim dijelom automobila mercedes ML, u kojem su se nalazile četiri osobe”, kazao je Denis Pijetlović, inspektor za bezbjednost saobraćaj u Policijskoj upravi Doboj.

O težini sudara svjedoči i to da su nakon sudara oba vozila završila u odvodnom kanalu pored puta, a mercedes je, pričaju očevici, letio pet metara iako je težak dvije i po tone.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Doboj naložio je obdukciju stradalog dječaka kako bi se utvrdio tačan uzrok njegove smrti, a djelo je okvalifikovao kao ugrožavanje javnog saobraćaja.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Brin
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Brin
Gost
Brin

Greote

Send this to a friend