Region

Objavljen snimak hapšenja pripadnika Belivukove grupe: Osumnjičeni za teška ubistva

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Službe za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su članove organizovane kriminalne grupe „Principi“ S. R. (1988) i D. M. (1989), zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična djela teško ubistvo nad Nikolom Mitićem i Zdravkom Radojevićem u avgustu i novembru prošle godine.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin, povodom hapšenja dvojice osumnjičenih, ponovio je da je MUP istrajan u borbi protiv svih vidova kriminala.

„Podizanje optužnice za neko krivično djelo nije kraj rada policije. Svi koji učestvuju u vršenju krivičnih djela mogu da budu sigurni da ćemo ih tražiti i da ćemo ih pronaći, bez obzira da li su ubice ili su njihovi pomagači. Čestitam pripadnicima UKP-a i SBPOK-a što ne odustaju i ne zaboravlјaju“, izjavio je Vulin.

S. R. se tereti da je, zajedno sa sa V. B, M. M, M. B, D. T, V. D, N. S, S. L, V. G, A. S, S. R i B. H., 10. avgusta prošle godine oteo Nikolu Mitića, kojeg su zatim odveli u naselje Ritopek i tamo ga, kako se sumnja, ubili.

Osumnjičeni D. M. se tereti da je, 10. novembra prošle godine ubio Zdravka Radivojevića.

Kako se sumnja, obojica osumnjičenih su višestruki izvršioci teških krivičnih djela i istaknuti članovi navedene organizovane kriminalne grupe.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
Katunska NahijaDusko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Katunska Nahija
Gost
Katunska Nahija

Hapsi milicijo moja 🤦‍♂️

Dusko
Gost
Dusko

Predstava za naivne…

Send this to a friend