Region

Podignuta optužnica protiv Tijane Ajfon u BiH zbog navođenja na prostituciju

Foto: Instagram

Tužilaštvo BiH saopštilo je da je podiglo optužnicu protiv Tijane Maksimović iz Beograda, koja se tereti za krivično djelo međunarodnog navođenja na prostituciju.

Maksimović (28), starleta poznata kao Tijana Ajfon, tereti se da je krajem maja 2020, podsticala državljanke Srbije sa područja Beograda, G.S. i S.P, da radi pružanja seksualnih usluga otputuju sa njom u Bosnu i Hercegovinu, na područje Bijeljine, te da na privatnoj zabavi, pružaju seksualne usluge za novčane iznose od po 500 eura, prenose regionalni mediji.

Kako se navodi u optužnici, optužena je, zajedno sa tim osobama, da je 27. maja, u vrijeme trajanja pandemije kovid-19, ilegalno ušla u Bosnu i Hercegovinu, odakle su prevezene na dogovorenu privatnu zabavu u mjestu Suho Polje u blizini Bijeljine.

Policija Republike Srpske je prekinula održavanje zabave i uhapsila prisutne.

Optužena Maksimović se tereti da je sa umišljajem, u cilju ostvarivanja nezakonite zarade, vrbovala i navodila dvije osobe, strane državljanke, na pružanje seksualnih usluga u državi u kojoj nemaju prebivalište ni državljanstvo, čime je počinila krivično djelo “međunarodno navođenje na prostituciju” iz Krivičnog zakona BiH.

Optužnica je proslijeđena na potvrđivanje Sudu BiH.

6

avatar
1000
4
2
0
 
5
rossi46SefketSo & TEKILASo & TEKILANagual
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Sefket
Gost
Sefket

Kako prodjose punjaci.

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

koliko ovoga ima.
ali ne za 500€
ne ni za 50, 30, 25€, već za par krugova u skupom automobilu.
sa tipovima od 40-50 godina klinke od 22-3 godine.

rossi46
Gost
rossi46

ka’ Boga vas molim da ne objavljujete ovakve gluposti, ljepse je napisati jadnu recenicu u kojoj se spominje Maradona nego ova spodoba…ko je ovo uopste, ne trujte omladinu ovim glupostima, cus Tijana Ajfon, ne no Tijana Samsung Galaxy Note 20 plus…Boze mi ti oprosti kakvu mladost nam djeca zive…

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

dok se ljudi bave životima apstraktnih ličnosti kao što je maradona, bred pit i sličnih … ne vide da komšinice, kume, ćerke, setrične rade isto ovo za mnogo manje cifre.
baš o ovome treba pisati svaki dan.
zabijanje glave u pijesač ne pomaže.

rossi46
Gost
rossi46

ne mogu nikako da se slozim, pisanje o sportistima, umjetnicima, ljekarima, nobelovcima, ljudima koji su svojim djelima primijenili svijet..bas to treba nok stop da se vrti a ne starlete, rijalitiji i ko zna sta vec….mi smo se kao djeca ugledali na ove prve, naravno svako iz svog ugla, a danasnja djeca gledaju ovakve kvazi mangupe i misle da treba oponasati… Više »

Nagual
Gost
Nagual

Je li ova ušle u udžbenike za crnogorske gimnazijalce?

Send this to a friend