Region

Poginuo novinar Vremena Radoslav Ćebić

Novinar beogradskog nedjeljnika “Vreme” Radoslav Ćebić (48) poginuo je jutros, saopštili su iz te redakcije.

“Radoslav Ćebić je za redakciju Vremena bio više od kolege. Pamtićemo ga kao pouzdanog čovjeka uvijek spremnog da pritekne u pomoć, posavjetuje, čovjeka koji ne odbija nijedan zadatak, čak i kad mu to nipošto ne spada u opis posla”, navodi se u saopštenju nedjeljnika i dodaje da će vrijeme i mjesto sahrane biti objavljeni naknadno.

Radoslav Ćebić, rođen 1972. godine u Sarajevu, završio je Fakultet dramskih umetnosti u Beogradu. Tokom karijere sarađivao je sa Produkcijskom grupom Mreža, Radio-Televizijom Srbije, Televizijom Nova S i drugim medijima.

U “Vreme” je došao 2006. godine, kada je radio montažu TV serijala “Jedinica”. Bio je koautor dokumentarnih filmova “Pad Krajine”, “Atentat na Đinđića – Medijska pozadina”, “Bombardovanje” i “Peti oktobar – Konačni obračun”.

U filmskoj produkciji “Vremena” sarađivao je na dokumentarno-igranim filmovima “Heroj 1914” i “Apis”. Od 2014. do 2019. kao reditelj uradio je svih 138 emisija “Zumiranja”, a redakciji je dao i novinarski doprinos sa više od 140 tekstova u nedjeljniku “Vreme”.

Pred smrt je radio je na dokumentarnom filmu o ilegalnom rušenju u beogradskoj Savamali u izbornoj noći 24. aprila 2016. godine.

2

avatar
1000
2
0
0
 
2
KotJadan čovjek
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Kot
Gost
Kot

Jesu li mogli da pišu od čega je poginuo. Ovako je malo glupo

Jadan čovjek
Gost
Jadan čovjek

Je li ubijen, ili je saobraćajna nesreća?

Send this to a friend