Region BiH

Presuda za stravičan zločin: Silovao i ubio staricu, zapalio prijatelje, osuđen na 20 godina zatvora

Foto: Facebook

Kantonalni sud u Novom Travniku donio je nepravosnažnu  presudu kojom je Narcisa Mekića osudio na kaznu zatvora od 20 godina. On se teretio za pljačku, silovanje i trostruko ubistvo u Bugojnu. U optužnici su navedeni detalji njegovog krvavog pohoda u kojem je najprije pretukao staricu, silovao je i na kraju ubio, da bi potom ubio i svoje prijatelje, javlja Klix.ba.

Mekić je zajedno s Denisom Seferovićem i Muhamedom Meškinom useptembru prošle godine ušao u kuću starice Ankice Krstanović kako bi je opljačkali. Nanio joj je 42 rane u predjelu glave i tijela, a onda je skinuo i silovao u takvom stanju. Nakon što je okončao mučenje, uzeo je iz njene kuće 550 KM, 250 eura.

Krstanović je zadobila podlive, višestruke prelome kostiju lubanje, podlive u grkljanu, prelom podjezične kosti i brojne druge povrede od kojih je preminula.

Trojka se uputila u Meškinovu kuću u ulici Kovačuša gdje je Mekić, nakon prepirke, nožem ranio Meškina i oštetio mu vitalne organe, od čega je preminuo u bolovima. Ostavio ga je da leži u kuhinji. Seferović je bio u drugoj sobi i nije znao što se događa.

Mekić je na izlazu izazvao dva požara koja su zahvatila cijelu kuću i usmrtila oba njegova prijatelja. Seferović je preminuo od trovanja ugljen-monoksidom.

4

avatar
1000
4
0
0
 
4
PekiEhmMolimGiggi
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Peki
Gost
Peki

Nije ovo amerika,postaje clan udbe i cisti…dok on ne dodje na red

Ehm
Gost
Ehm

Trebao se cjenkat i na kraju pristat da odlezi 5-6 godina

Molim
Gost
Molim

20 godina?

Giggi
Gost
Giggi

U Ameriku bi dobio 250 godina I tri dozivotne

Send this to a friend