Region

Priveden čuveni nastavnik glume Mika Aleksić, učenice prijavile da ih je silovao

Foto: Screenshot

Poznati srpski filmski reditelj, producent, glumac i učitelj glume Miroslav Mika Aleksić večeras je priveden u stanicu policije.

Nekoliko djevojaka, od kojih su neke maloljetne, prijavilo je policiji da ih je silovao ili seksualno uznemiravao Aleksić, čuveni vlasnik škole glume. Jedna od njih je renomirana mlada glumica Milena Radulović (26).

“Šest godina sam bila u školi Mike Aleksića kada me je silovao. Imala sam 17 godina. To se nije dogodilo jednom. Ponavljalo se”, kaže Radulović u razgovoru za Blic.

Ona ranije nije poznavala dvije devojke koje su zajedno s njom prijavile Aleksića policiji. Mnogo su mlađe, pa nije bilo mnogo prilika da se sretnu.

“Ovo nije pitanje lične satisfakcije, ovo se mora zaustaviti, jer se dešava sada, ovih dana. Ako ćutimo, mi smo svjedoci, dozvolili smo zlo! Znam da se moj glas čuje više, a i najstarija sam od djevojaka koje su ga prijavile. Osjećam ogromnu odgovornost prema toj djeci, prema društvu, ali i prema sebi. Ovo je stvar koja mora da se dovede do kraja. Radimo ovo hladne glave. Očekujemo podršku, jer pedofiliju ne može da podrži niko. Ne plašim se osude javnosti, više nemam razloga da se bilo čega plašim. Takođe nadu i snagu ulio mi je besprekoran rad nadležnih koji su momentalno imali sluha za našu situaciju. Mi govorimo o silovanju maloljetnica koje su godinama u kontaktu s monstruoznim manipulatorom koji nije samo izmanipulisao djevojčice, svoje učenice, njihove roditelje, već cijelo društvo, svaka osoba koja je čula čuveno ime i prezime i imala pozitivno posredno ili neposredno mišljenje o ovom čovjeku je njegova žrtva koliko i mi”,  kaže Radulović.

To je, prema njenim riječima, monstruozna mreža.

“Inteligentno sklopljena u najvišem krugu društva, od najranijih godina upakovana u najplemenitije forme umjetnosti i religije čovjeka koji, korak po korak, zna šta radi i s predumišljajem dolazi do cilja. A taj cilj s predumišljajem je silovanje maloljetnih djevojaka”, rekla je Radulović.

Aleksić je i čuveni pedagog kroz čije radionice je prošlo više od 3.000 mladih.

Aleksić je radio sa nekim od najvećih imena srpskog glumišta u Dramskoj grupi Radio Beograda, gdje je nekada radio, a kasnije u dramskom studiju “Stvar srca” koji vodi sa suprugom glumicom i profesorkom Biljanom Mašić.

Kroz grupu nisu prošli samo poznati glumci, nego i doktori nauka, ljekari i pravnici.

9

avatar
1000
9
0
0
 
9
SupportToppvesko nkNarcis ZgubidanZdravko
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Support
Gost
Support

Čas Mike Aleksića:
U učionici:
Idemo, deco, sklopite ruke:
Oče naš, koji si na nebesima
Nek se sveti ime tvoje…
45 min kasnije, u kancelariji:
Kako voliš da se kr.šeš?
Da li je moguće da ga ovoliko dugo nije spržila neka munja ili ga usmrtila saksija s 5.sprata koju je oborio vjetar?

Topp
Gost
Topp

Nepoznat.

vesko nk
Gost
vesko nk

Bolesna ambicija roditelja dovodi i do ovakvog epiloga. Daj dijete nekom drugom na čuvanje vaspitavanje učenje i gotova šteta. To se dešava redovno ali neki nikako da nauče. Crkva ova sekta ista ili još gora rabota.

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Bavi li se ko i razvratnim monasima što glume bogobojažljive a prave su hijene!?

Zdravko
Gost
Zdravko

Eh da je on sam, nego ima na milion Mika svudje sto drze razne casove a djeca cute.Ovo je ono kad vuces komplekse iz djetinjstva i mladosti i onda umjesto da djecu ucis necem korisnom i lijepom ti hoces da ostvaris svoje zakasnjele seksualne fantazije.Za ovakve je samo tamnica 5 metara pod zemljom i baciti kljuc

Mali budo
Gost
Mali budo

Takvi zlocini se trebaju najstrozije kaznit i odma prijavit e sad posle 10 godina da neko prijavi nekog za silovanje jos ako nema dokaza za to onda sve postaje diskutabilno i tesko dokazivo takvo smo drustvo na zalost svih nas

stajls
Gost
stajls

Užasno je ako je Aleksić ovo uradio. Moraće drastično da bude kažnjen. Medjutim, priča ima nedolsijednosti. Glumica je slilovana a onda je nastavila da ide u istu školu?!!!! Poslije je upisala glumu kod Aleksićeve žene? Aleksić je prije ovoga bio pedagoška legenda, ali je istovremeno bio jako blizak Željku Ražnatoviću Arkanu i Ceci, kamerom je bilježio detalje sa fronta u… Više »

Miley Cyrus
Gost
Miley Cyrus

Svaka im cast na hrabrosti!

Milena
Gost
Milena

Mračna mreža moćnih pedofila-satanista, zar nije Donald Tramp istu tu teoriju propovijedao.
Mislim da je ova mala još jedna od onih što prave ovakve skandale zarad publiciteta.
Ne vjerujem više nikome na riječ. Dokazi!

Send this to a friend