Region

Proširen spisak kriminalaca iz Crne Gore koji ne smiju u Srbiju

ilustracija

Spisak kriminalaca iz Crne Gore kojima je zabranjen ulazak u Srbiju, postoji od ranije, ali je proširen prošle subote, piše Politika.

Imena u tom regustru su tajna, ali sve upućuje na to da je riječ o članovima ozloglašenih kotorskih klanova – škaljarskog i kavačkog.

Prema saznanjima Politike, taj registar je prethodni put “osvježen” nakon likvidacije Aleksandra Stankovića 14. oktobra 2016. godine u Beogradu. Tada je policija Srbije za ovaj zločin direktno optužila mafijaške klanove iz Crne Gore i objavila rat protiv škaljaraca i kavčana.

“U skladu sa članom 11 Zakona o strancima može se zabraniti ulazak u našu zemlju stranim državljanima u cilju zaštite javnog poretka ili bezbjednosti Srbiije i njenih građana”, kažu u MUP-u.

Samo od početka ove godine, u prijestonici je bilo pet mafijaških ubistava, od kojih se četiri povezuju sa obračunima kriminalaca iz Crne Gore, dodaje Politika.

NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
aleksandar leso
Gost
aleksandar leso

Od Nagazime Stana 90desetih Srbjanske Bezbjedonosne Služe su dale na 10tine hiljada lažnih pasoša KRIMINALCIMA a u tome su im pomogle susjedna Hrvatska i neke druge banana republike. Neka se pokriju po ušima dobri moj.

MMA
Gost
MMA

Super za Srbiju,a mene zanima da li ce i CG to da uradi za nase bolje da zabrani ulazak interesantnih osoba iz SRB,BiH itd

Čevo
Gost
Čevo

Zašto naša policija u saradnji sa ANB-om i Tužilaštvom ne izbaci spisak sa imenima i slikama svih pripadnika oba suprostavljena klana? Ne samo vođa nego i njihovih pudlica (vozači, gorile…). Bar da mi obični smrtnici znamo na čemu smo i da ih u širokom luku izbjegavamo.

Crna Gora
Gost
Crna Gora

Reka bi covjek da u Srbiju nema kriminalaca

Crmničanin
Gost
Crmničanin

Ima svaka drzava svojih kriminalaca,ali im ne trebaju kriminalci iz drugih zemalja…. Doduše to su glupe mjere,jer oni ne idu na zvanične granične prelaze

Monarch Highlan
Gost
Monarch Highlan

Ima li ko na spisku iz vrha vlasti zajedno sa SDT-om?

Baba
Gost
Baba

Ti sigurno jesi 😉

Biohazard
Gost
Biohazard

Ima Mandic , on ti je nesto kao vlast , s’obzirom na to da vise radi za vlast nego za opoziciju

Send this to a friend