Region

Rama pita Vučića: Do kad će duhovim prošlosti potkopavati Srbiju?

Albanski premijer Edi Rama poslao je preko Tvitera poruku predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću s pitanjem kako je moguće da se u današnje vrijeme negira, kako je naveo, dokumentovani ratni zločin, kao što je navodni masakr nad albanskim civilima u selu Račak, 1999. godine na Kosovu.

Kako prenosi Kosovo onlajn, reagujući na izjavu predsjednika Srbije da je slučaj Račak bio prevara kako bi se opravdalo NATO bombardovanje tadašnje SRJ, Rama se zapitao do kada će Srbija živjeti u samoobmani i potkopavati sopstveni put ka budućnosti.

“Zašto je tako teško razumjeti i do kad će Srbija živeti u samoobmani i u poricanju jasne stvarnosti Kosova? Do kada će duhovi prošlosti i dalje potkopavati put Srbije ka budućnosti?”, poručio je Rama srpskom predsjedniku.

“Prijatelji, prestanite sa samozavaravanjem o ratu koji je započeo stari krvavi režim u Beogradu. Treba ići dalje! Neka mrtvi sahrane mrtve. Napravimo mir i blagostanje za našu djecu. Treba krenuti naprijed i izgraditi ovaj region kao uzoran model”, napisao je albanski premijer na svom Tviter nalogu.

8

avatar
1000
4
4
0
 
8
eto vi ga naVEZIR SULEJMANCar🇷🇺RomanovBnjj iz CGCar🇷🇺Romanov
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
eto vi ga na
Gost
eto vi ga na

Vučić odgovara: Dok tvoje sunarodnike na kosovo ne pobačamo u jame.

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Evo ih. O “ekonomiji” pričaju. To je taj “ekonomski” savez u koji žele da nas gurnu pojedini u CG. Znamo dobro ko su ti dušebrižnici.

Enigma
Gost
Enigma

Zapitaj se što baš ljulja zemljotres kod Vas Ramaaaaaa zemljotresssss

Car🇷🇺Romanov
Gost
Car🇷🇺Romanov

Ono su u Srbiju bile katastrofalne poplave?

Bnjj
Gost
Bnjj

A terorizam tih Albanaca on nije započeo rat

Ataturk
Gost
Ataturk

Albanci su srbi

VEZIR SULEJMAN
Gost
VEZIR SULEJMAN

Braća…

Bnjj iz CG
Gost
Bnjj iz CG

Komentariši o ovome na tvoje portale, portale iz Srbije.

Send this to a friend