Region

Slika dana: Patrijah Pavle, mitropolit Amfilohije, vladika Atanasije i grčki plaćenici koji su učestvovali u agresiji na BiH

Foto: sandzaklive.com

Grčki sud je juče donio presudu prema kojoj su lider “Zlatne zore” Nikos Mihaloliakos i njenih šest članova Ilias Kasidiaris, Yiannis Lagos, Giorgos Germenis, Ilias Panagiotaros, Panagiotis Iliopoulos i Nikos Papas “upravljali zločinačkom organizacijom”, dok je za ostalih 18 optuženih utvrđeno da su “članovi zločinačke organizacije”.

Ono što je široj javnosti u Bosni i Hercegovini malo poznato jeste da je ovaj pokret, sada stranka imao svoju ulogu i u agresiji i genocidu u Bosni i Hercegovini.

Saznanja bosnskohercegovačkih istraživača potvrđuju da su sredinom devedesetih neki od pripadnika “Zlatne zore” učestvovali u agresiji na Bosnu i Hercegovinu, te da su ratovali na strani tzv. Vojske Republike Srpske, kao i genocidu u Srebrenici jula 1995. godine.

Avdo Huseinović, publicista i brojnih dokumentaraca o događajima tokom agresije, nema sumnje da su tamo bili i pripadnici “Zlatne zore”.

“Postoje apsolutni dokazi da su Grci, među kojima su sigurno bili i članovi “Zlatne zore”, bili pod ličnom komandom Ratka Mladića i Radovana Karadžića. Grci su, zajedno sa Mladićem, ušli i počinili genocid u Srebrenici, zajedno sa Mladićem su učestvovali u okupaciji Žepe… Nažalost, u optužnicama protiv Karadžića i Mladića nijednom riječju se ne spominju zlodjela Grka i ostalih stranih dobrovoljaca tokom genocida u BiH”, kazao autoru ovih redaka Huseinović.

Jedan bivši grčki dobrovoljac, blizak “Zlatnoj zori”, potvrdio je da su Grci bili u Srebrenici i da su tamo postavili svoje zastave…

Huseinović koji je tokom pisanja o grčkim, ruskim i ostalim dobrovoljcima i plaćenicima prikupio mnoštvo dokumenata.

“Ono što je interesantno je da su neki od tih dobrovoljaca i plaćenika ovdje prvobitno bili u misiji Ujedinjenih naroda (UN), a onda se vraćali kući. Nakon nekoliko mjeseci ponovno su dolazili, ali ovaj put kao dobrovoljci u redovima Vojske RS. Neki su objavili i svoje ratne memoare”, tvrdi Huseinović.

Prema otkrićima Huseinovića, a i video i foto dokumentaciji koju posjeduje, grčkim dobrovoljcima u Bosni i Hercegovini komandovao je izvjesni Antonije, koji je bio u kontaktima sa generalom Ratkom Mladićem, osuđenikom za genocid u Bosni i Hercegovini.

“Imali smo pomoć od naše braće iz Grčke. I da je svaki drugi Grk bio Antonije, i da je svaki drugi Srbin bio Antonije, nama bi bilo mnogo lakše”, naglasio je.

Grčke zastave

Prema svjedočenjima majki Srebrenice grčki vojnici, a među njima i pripadnici “Zlatne zore”, sasvim sigurno bili u Srebrenici jula 1995. godine.

”U Srebrenici je bila cijela jedna grčka dobrovoljačka četa. Nosili su svoju zastavu. To se nije krilo. Štaviše, poslije genocida jedna ulica u Srebrenici nosila je ime grčkih dobrovoljaca. Oni su se tretirali kao narodni heroji, a ne izvršitelji genocida. Pitam se zašto naše vlasti šute o tome? Zašto se to nije istraživalo i zašto se sada ne istražuje”, tvrdili su predstavnice udruženja majki Srebrenice.

Oni su ranije najavljivali kako će majke Srebrenice kod institucija države BiH insistirati na procesuiranju grčkih dobrovoljaca.

Na spisku Generalštaba Vojske RS, među 117 stranih državljana koji su bili pod komandom Ratka Mladića, navode se i grčki borci, među kojima, kako su nam potvrdili istraživači genocida u BiH, nesumnjivo bilo i pripadnika “Zlatne zore”.

To su: Dmitrios Zovicokos (rođen 15. 11. 1966) u Atini, Kuriakos Konstantinos (14. 07. 1964), Labropulos Konstantinos (19. 04. 1969.), Maurenonakni Emanovil (29. 12. 1971.), Nikoladis Ilijas Nikolas (06. 04. 1961.), Piljanis Grigorios Gerigios (23. 06. 1969.) iz Soluna, Spridos Nikolas Zandropulos (04. 04. 1969.) Smatra se da je lista stranih državljana koji su se borili na srpskoj strani mnogo duža.

Kako je svojevremeno pisala sarajevska Slobodna Bosna, uprkos zahtjevima da se zaustavi regrutacija grčkih mladića jer je Grčka priznala Bosnu i Hercegovinu, grčka vlada nije spriječila nesmetanu regrutaciju i prebacivanje dobrovoljaca u Srbiju. Procjene govore da se oko sto grčkih dobrovoljaca prijavilo nakon poziva u medijima za odlazak u rat u BiH.

Centri za vezu su postojali u Solunu i Atini odakle su mladići upućivani u Beograd, a zatim na okupirane prostore Bosne i Hercegovine. Otud su upućivani na liniju fronta kao pripadnici tzv. VRS.

Sve upućuje na to da je u organiziranje dobrovoljaca bila uključena “Zlatna zora”. U martu 1995. godine formirana je Grčka dobrovoljačka garda u sastavu Drinskog korpusa koja je bila razmještena na području Vlasenice, a po naređenju Ratka Mladića. U ljeto iste godine upućena je ka Srebrenici.

Prema riječima Avde Huseinovića, dok je trajalo masovno ubijanje Bošnjaka na potezu od Potočara do Konjević Polja, 13. jula 1995. godine, grčki list Ethnos objavio je “da se grčke i srpske zastave vijore jedna uz drugu, kao živi dokaz ljubavi i solidarnosti dvaju naroda i zahvalnosti koju srpski vojnici osjećaju zbog pomoći grčkih dobrovoljaca koji se bore na njihovoj strani”. Pod tim ratnim zastavama su bili i pripadnici “Zlatne zore”.

Tada je pripadnik Grčke dobrovoljačke garde, po imenu Apostolos Bambos, izjavio je da se u Bosni bori “za veliku Grčku u Evropi slobodnu od muslimana”, što, opet, nesumnjivo upućuje na bliskost ideologiji koju danas “propovijeda” organizacija “Zlatna zora”.

I tokom operacije kodnog naziva “Stupćanica 95”, čiji je cilj bilo zauzimanje Žepe, uz Mladića su bili pripadnici Grčke dobrovoljačke garde, kojima je komndovao Antonije, onaj isti koji je zajedno sa prvim čovjekom Vojske RS ušao u Srebrenicu, što je Mladić, takođe, potvrdio u jednom od svojih iskaza.

Po uzoru na masovne ubice i teroriste Andersa Behringa Breivika i Brentona Tarranta, pripadnici grčke “Zlatne zore” nadahnjuju se idejama Ravnogorskog četničkog pokreta (RČP) u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori. Posebno zbog njihovih zločina nad Bošnjacima i muslimanima uopšte u Drugom svjetskom i posljednjem ratu.

Višegrad: Grčki plaćenici sa sveštenicima na molitvi prije borbe

U prostorijama “Zlatne zore” u Atini, kako su svjedočili novinari sa Balkana, nalaze se četnička šubara sa kokardama, šajkače, amblemi četničkih i paravojnih jedinica poput Srpske dobrovoljačke garde (SDG).

U prostorijama dominira veliki grb četničkog pokreta uz natpis “S verom u Boga, za kralja i otadžbinu”, te slika Željka Ražnatovića Arkana, zapovjednika Srpske dobrovoljačke garde, zloglasnih Arkanovaca. Tamo je i zastava koja je ukrašena drevnim grčkim simbolom koji podsjeća na “svastiku”.

Mržnja prema muslimanima
Atimuslimanska histerija pokreta ”Zlatna zora” eskalirala je 2013. godine otvorenim prijetnjama muslimanima da će biti “zaklani kao pilad ako se ne odsele iz Grčke”.

“Muslimanske ubice, ako do 30. juna ne zatvorite svoje bordele u Grčkoj, poslaćemo vas u pakao. Oni koji ne ispoštuju ultimatum, biće zaklani kao kokoši na cesti”, navodi se u pismu kojeg je potpisala ”Zlatna zora” 2013. godine.

Tada su tvrdili da će okupiti 100.000 Grka kako bi spriječili izgradnju prve džamije u Atini.

“Ako u Grčkoj bude sagrađena džamija za islamističke kriminalce, organizovaćemo front od 100.000 Grka predvođenih “Zlatnom zorom”, rekao je portparol te organizacije Ilias Kasidiaris, koji je juče, takođe, osuđen.

Na naslovnoj fotografiji nalaze se preminuli poglavar Srpske pravoslavne crkve patrijah Pavle, mitropolit crnogorski Amfilohije, vladika Atanasije i grčki plaćenisi koji su bili u redovima Karadžićeve vojske. Slika je nastala u Vlasenici ispred kuće Zvonka Bajagića gdje je i bilo sjedište grčkih plaćenika. Oni su direktno bili učesnici užasni zločina i genocida 1995.

149

avatar
1000
70
79
0
 
118
Broj 1nenad mnenenad mneBOSSnole
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
nenad mne
Gost
nenad mne

Ma da li to ovi “borci” u boj nose crkvenu zastavu! Crkvena zato što nam je Risto objasnio da tako izgleda!

BOSS
Gost
BOSS

SPC je zlocinacka organizacija

nole
Gost
nole

Dritane i sa ovima pravis kaoliciju

nole
Gost
nole

e eto vam vasg Rista cetnika i SPC sekte cega se pametan stidi budala se ponosi

Đulaga
Gost
Đulaga

Oj četnička, Zlatna zoro…

mala murtenica
Gost
mala murtenica

E odlican primjer … sad pitam kakve slicnosti ima ova cetnicka banda sa Njegosem , Sv.Petrom ..na koje se srbi pozivaju.
Ovo su jedni obicni ..svetosavci …koji sa Crnom Gorom nemaji nista zsjednicko vec sa republikom sumskom .

Bazinga
Gost
Bazinga

Rat u Bosni je bio neopisivo ludilo, ali makar i pored sukoba Hrvati i Muslimani na kraju formiraše zajednicu, a Srbi postadoše izdvojeni entitet. Ipak to govori o odnosh snaga i nekoj izdvojenosti Srba koji završiše rat bez pomirenja, a ista stvar je i na Kosovu. A nažalost bez pomirenja nema napretka. Čak i danas SPC propagira mržnju i multietničku… Više »

Kora
Gost
Kora

Milorad Pelemiš . Ćao lijepii 😉

Darex
Gost
Darex

Povucite nezavisnost Kosova i Metohije… Ova slika nista ne govori.

Dosta sale
Gost
Dosta sale

Ovo je pobjednik izbora EUROPO!! e propalo se,,,

Milutin
Gost
Milutin

Čime se vi bavite

Bot sa 7 imena
Gost
Bot sa 7 imena

.Ja danas u Trgovinu isped nje parkirano masu’ auta kanta do kante…Udjoh kupih sendvič za ‘mene, pa još i pepsi’ ..

Nata
Gost
Nata

Dobrovoljci iz Grcke .. a ne placenici

nenad mne
Gost
nenad mne

Za tvoju informaciju, svaki dobrovoljc je dobijao mjesečnu platu po 400 maraka, komanda im je davala zadatke, po potrebi i mogli su napustiti RS kada god su htjeli! Oni koji su regrutovani dobijali su po 50 maraka mjesečno, ako ima, i nijesu mogli napustiti vojsku, ako im daiadi!

bogo moj
Gost
bogo moj

Zar nismo svi mi Hristovi vojnici, bez obzira koje smo nacije.

Kakvi vojnici?
Gost
Kakvi vojnici?

Moj: Hrist je oličenje miroljubivosti. Ne prljaj Njegovo ime.

nole
Gost
nole

cijeniti Hristov put znaci biti miroljubiv ali za ove sa fotografija nebi bas reko da imaju neki miroljubiv put

Danko
Gost
Danko

Crnogorci i Srbi koji su zivjeli u BIH ne misle da je bilo agresije na Bosnu. Oni su brannili svoje zivote.

Papi
Gost
Papi

Ajajajjajaja

Krcun
Gost
Krcun

Da se nisu organizovali ne bi ih danas ni bilo u Bosni.. Imaju Republiku Srpsku, dovoljno.

Sreten
Gost
Sreten

Ti Crnogorci… mislis na Srbe iz Crne Gore? Crnogorci su u uvijek imali jasam stav o tome. Uzni najbolji i najsvjetliji primjer Marka Vesovica.

Dosta sale
Gost
Dosta sale

Ok, ali ste ih trebali sami branit a ne pomoc sa svih strana,

mala murtenica
Gost
mala murtenica

Jes , cio svijet je poblesavio a oni su pametni.
Da ti ja objasnim ..srbi iz BIH su pobili i oćerali svoje komsije i kumove i priatelje muslimane …upali da zive u njihove kuce , da muzu njihove krave , da vize njihove traktore .

Lovac
Gost
Lovac

Kad bi se sad pogledale slike i arhive mnogi političari bi se našli al zbog nekog razloga…

Marko
Gost
Marko

Ada jasno je ko ih je regrutovao. Nisu tek tako sami od sebe dosli.

SRK
Gost
SRK

Toliko o svetosti i dobroti Pavlovoj, za Rista svi znamo!

Drac
Gost
Drac

Pusti sad Rista Cirova.

Valter
Gost
Valter

Prvo Hag. Pa sve drugo.

Andrej
Gost
Andrej

Ima li dje Rukoljuba?

SRK
Gost
SRK

Rukoljub je danas bio zauzet, otišao da poljubi ruku Milu!

Warior
Gost
Warior

Sramota.Bruka.I onda kažu nema četnika to je prošlost.aha kako da ne.Primirili se bili od 90 tih a sad se polako bude te horde zla.Ja mislim da se i Ajatolah Amfilohije zatekao taman ka i Zdravko što se uvijek slučajno zatekne sa četnicima.E Crna Goro šta sve trpiš

pero
Gost
pero

toooo ljudi, bitno da ste jos u doba cetnika (a kradete sa strane)

Sjeverna Koreja
Gost
Sjeverna Koreja

Problem je sto i risto i carevic i svi kradu a jos su u 90tim, zatucani fasisti. Nema razlika Milo je isti takav bio. Ovdje nikad srece. Ugledajmo se na Hrvatsku kako je to lijepo rijesila

nick
Gost
nick

Eto nam sad mandatar četnik, ali pošten čoek!

Amnezija
Gost
Amnezija

Neko pametan rece :”bolje ateista nego zbog vjere ubijati i mrzeti

Milosh
Gost
Milosh

Svaka cast.

Amnezija
Gost
Amnezija

Ovih 6 minusa su bice ovi bombasi samoubice. Isis jel?

Cgcg
Gost
Cgcg

Ovo je za Evropu !

Ivanct
Gost
Ivanct

PI….. pi

Idea
Gost
Idea

Sve junak do junaka,kakva vernicka druzina.

Svjedok ljubavi
Gost
Svjedok ljubavi

Ima li lokacije stratišta đe Amfi nije pozirao?

Valter
Gost
Valter

Bravo!

Snjeg
Gost
Snjeg

Da li ce iko od ovih srba koji komentarisu na ovom problemu da ovo osude i kazu da ih je stid ? I da se mole ako su vjernici u kuci da ne ulaze u bogomolje gdje ovakve osobe im drze propvjed.

Snjeg
Gost
Snjeg

Pardon portalu a ne problemu

Oslobodioc 1918
Gost
Oslobodioc 1918

Stid me tvog komentara

DžamahirijaSPC
Gost
DžamahirijaSPC

Kako god obrneš, Rile nedodirljiv. Zašto on nije za Hag?? Čuvaj se ljudi sitnih očiju.

Baraka
Gost
Baraka

SPC uvijek sa “junacima”….. Casna i postena, svenarodna i opstepostovana i kao takva opste poznata s kraja na kraj svijeta

Ass
Gost
Ass

Jes pa kad molite Boga za pravdu on uzme srce Srbije. Molite i dalje za Vojvodinu

MNE
Gost
MNE

Kod nas crnogoraca pojam junak se dijametralno razlikije nego kod vas cetnika srba junak je neko ko je sebe odbranio a termin cojstvo nazalost nemate

Sreten
Gost
Sreten

SPC im je bila regrutni centar.

Dođo
Gost
Dođo

Za vreme turaka SPC dobiva prednost pred ostalim vjerama ko se prebaci u islam ne plaća porez kršćan koji se izjsni kao pravoslvsc ima pppust 50% ostali ostalo plaća porez i danak u krvi

Sjećam se
Gost
Sjećam se

Tih godina svi smo bili u ratnom zanosu. Neko je mislio da se bori da spasi Jugoslaviju, neko da pravi veliku Srbiju, neko da dobije slobodnu Hrvatsku itd. Naravno, svi smo na kraju dobili šipak, ali otkud smo znali. Sjećam se da je Patrijarh Pavle tada rekao: Koga livada toga i stado. Međutim, kada je, 7 godina kasnije, bio u… Više »

Sreten
Gost
Sreten

Ne ne. Nismo svi bili u ratnom zanosu. Nikako!

Pljevljak
Gost
Pljevljak

Druzina Pere Kvrzice

Maśa
Gost
Maśa

Junački nema zbora, bogougodno dabome, na stare i nejač! Crnogorci to nijesu nikad činjeli, Čojstvo je bila Besa!

Miki
Gost
Miki

Agresija? lol

Broj 1
Gost
Broj 1

No šta je

Pencilin
Gost
Pencilin

Svi koji ne prihvataju Crnogorsku himnu zbog Sekule Drljevica (koji je imao 4 godine kad se prvi put zapisala), prihvataju sve osuđene zlikovce od Draže do Mladića.. kakvo licemerje nacio fašista!

Dario
Gost
Dario

Jeli to ona đe Njegoš spava, najmudrija srpska glava?

NK grad
Gost
NK grad

Dario, Hrvati su nam dobre komsije. Ne kvari utiske.

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Malo si promasio- “” dje Njegos spava Mitropolit crnogorski njemu slava”

MNE
Gost
MNE

Ne dario najmudrija svjetska glava Njegos je bio svjetski priznat pjesnik zato se i pjevalo tako

Trtomud
Gost
Trtomud

Pop na čelu svake vojne jedinice.

Ass
Gost
Ass

Paravojne

Ljubo
Gost
Ljubo

Samo da recem 3.14

Bernini
Gost
Bernini

Svjedok Božije ljubav!i

Milos br
Gost
Milos br

Sve zivi sveci.hahaha

Jugo
Gost
Jugo

Domaci izdajnici

Miki
Gost
Miki

Kakav skup prljavstina auuuu !!!

Dođo
Gost
Dođo

Četnički zbor

Mesijejedalabu
Gost
Mesijejedalabu

Ne mogu da skontam i dalje da svi Srbi i neki Crnogorci smatrali da je njihova tudja zemlja i tudji Dubrovnik i zbog toga ratovali. Na pravdi Boga htjedose da otmu tudju drzavu. NEgo najveci je grijeh a svi ga na dusu nose i mi koji smo potpomci mozda nekih od njih, NEVINI NArod KOJI JE stradao,ne daj Veliki Gospode… Više »

Ksenija Nikšić
Gost
Ksenija Nikšić

Legnu tako što su dobili kao nagradu koronu,pa moraju…. Ipak Bog mrsi konce

Techno Pop
Gost
Techno Pop

Pade mit o dobrom i skomnom Paki. A krenula je bila jaka propaganda.

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Kod nas koji pamtimo to vrijeme , nema mita za Pavla , to su se mogli pojedini nadati da smo zaboravili ili da ce se zatrijet tragovi , pa mlade generacije nece znati. Neko skoro u komentaru napisa , kako on za razliku od Amfilohija nije ponistavao crnogorce, nije tacno , itekako jeste samo mu je retorika bila perfidna ,… Više »

CT-LSCG
Gost
CT-LSCG

Taj riječ nije zucnuo protiv zločinaca,i prave od njega na lažima sveca.

Sreten
Gost
Sreten

Imas na internetu Pavla koji blagosilja Mladica i Karadzica na Palama.

Rozaj
Gost
Rozaj

Ne mozemo naprijed dko se ovi zlocinci ne uhapse i presude

Sloga
Gost
Sloga

Al nece dzaba tii.. aj sad.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Za jednog “živog sveca” ovaj Pavle se puno slikao sa ratnim zločincima i raznim polusvijetom, zar ne? Čudan svetac, moguć samo u SPC.

Sloga
Gost
Sloga

Kako mi te zao… Bog te blagoslovio.

Gen. Dukljanin
Gost
Gen. Dukljanin

Hvala, bogomoljac!😀

Matematicar
Gost
Matematicar

Ovi amfilohije i pavle pravi sijaci ljubavi i zivota! Kakvi Hriscani!

Sloga
Gost
Sloga

Nemoj tako. Reci Boze oprosti dok si na vrijeme.Budimo ljudi. Bog te blagoslovio.

Sreten
Gost
Sreten

Ovo samo necovjek moze poricati. Bolje se ti zapitaj kakav si covjek i trazi oprost.

03
Gost
03

Cemu vise propagirati podjele. Ljudi ikrenimo se naprijed zarad potomstva

Pencilin
Gost
Pencilin

Zarad potomstva se kaže ono što jeste. Klerofašizam treba da bude prošlost, ali ima onih koji više vole da.”vjeruju” nego da znaju.

Sloga
Gost
Sloga

Cak im se ni ovaj komentar ne svidja. 25 zalutalih dusa.

Snjeg
Gost
Snjeg

Ne radi se ovdje o podjeli .Ovdje se pokusava zatrijeti jedan narod njegova kultura tradicija jezik…..

Lovcenska
Gost
Lovcenska

Stvarno cudo, pa alija i sda su bili nevini ka jagnjad…., kako je ovo moguce ?

Amnezija
Gost
Amnezija

Eto svi oni dodjose kod nas da brane svoj ugrozeni narod u cg ili srbiji. Jel??

Mi smo
Gost
Mi smo

Sdt za ratne zlocine. Da se vidi ko je omogucio i podrzavao rat za mir.

Bnjj
Gost
Bnjj

To je bio građanski rat, Srbi su htjeli svoju državu kao i Hrvati

Milosh
Gost
Milosh

Pa su popovi tu da huskaju i blagosiljaju krvoprolice? Mozgu nepismeni.

Sloga
Gost
Sloga

Dobro si ti pismen. MiloSHe

Putnik
Gost
Putnik

I popovi i svjestenici…svako za svoju stranu.

Billy Jean
Gost
Billy Jean

Nije tačno, Srbi su htjeli Veliku Srbiju a Hrvati samo svoju domovinu, Hrvatsku.

Putnik
Gost
Putnik

A Hrvati i Srbi da medju sobom podijele Bosnu i Hercegovinu. Srbima uspjelo,donekle.

Herceg Novi
Gost
Herceg Novi

Piksi,nisra gluplje ne procitah od ovog tvog komentara.Tipicno,cetnicki.

Snjeg
Gost
Snjeg

U Hrvatskoj i BiH je bila agresija srpske vojske koja se pretvorila u vjerski rat.

MNE
Gost
MNE

Srbi su imali svoju drzavu isto kao i hrvati nego su htjeli i uspjeli ne u potpunosti da podijele bosnu. Imas razgovor sloba i franja dokumentovan prije nego sto izvdete zakljucak informisite se ne slusajte price popova i politicara ne budite bravi

Broj 1
Gost
Broj 1

Građanski malo sutra

sveto
Gost
sveto

Grcka crkva se ne razlikuje od srpske, cak je bila ucitelj utemeljivac sveg nasilja na ovim prostorima.

Vasojevka
Gost
Vasojevka

Sram te bilo!

Wonder Woman
Gost
Wonder Woman

Svaki snimak imate na youtub.Nego pustite vi snimkne dje se pravi ljudi KAJU,I MOLE ZA OPROSTAJ A NE I DALJE SIJU ZLO.
Imamo mi snimak iz 1993. godine – svakom dostupak, dje liberi pjevaju SA LOVCENA VILA KLICE OPROSTI NAM DUBROVNICE!
To se broji, svakoga je sramota i pokusava da se iskupi a ne i dalje sije zlo !

LJUBAV 🇲🇪
Gost
LJUBAV 🇲🇪

Taj skup i pjesmu liberala sam vise puta pominjala, uz to i izvinjenje Djukanovica hrvatskom narodu, da nije toga ne bismo mogli pogledati u oci nijednom hrvatu – normalno , ko ima obraza.

Lovcenska
Gost
Lovcenska

I sto ima lose u svemu ovome, a slike mora da su iz dps albuma !!!

MNE
Gost
MNE

U svemu ovome si los ti kao covjek

So & TEKILA
Gost
So & TEKILA

,,budite humani kao arkan” ??

Veki
Gost
Veki

Prikazite ovih informacija vise da se se ovaj nas narod osvijesti kad vidi ovo!!!

Sloga
Gost
Sloga

Prosvijetli nas

♒🌡🤸‍♂️
Gost
♒🌡🤸‍♂️

A ovo su isli na rafting drinom ,nemote tako ljudi

Titograd
Gost
Titograd

I što je ovđe čudno? Samo najveći nesoji neće da priznaju da je u CG od 1920 umjesto pravoslavne Crkve došla svetosavska sekta.

MojaGora
Gost
MojaGora

Bravo. Nista vise nije potrebno da se kaze.

Haris
Gost
Haris

Cpc je sekta!

Dejana
Gost
Dejana

Da, sekta. Obredi u crkvama sektaški, nemaju veze sa pravoslavljem.

Maestro
Gost
Maestro

Opa batoo.. Trebala je država ovo ranije da objavi.

Borko
Gost
Borko

Evo Maestro,odnosno “opa bato”,objavila je.I sta sad…nesto se mjenja?!

Nate
Gost
Nate

Borko, ne mjenja se, nego se mijenja. Vidjeces uskoro 😉 Cuvaj se i ostani kuci.

Djuka
Gost
Djuka

Što radi UDBA, izgleda je Amfilohije bio predsjednik i premijer Crne Gore i vodio rat. Samo jednog čovjek nigdje ne stavljate kao da je bio na službenom putu tih godina.

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

Djuka a nemoj tako to im je idol nemoj njega spominjati taj je uzgajao karanfile ahahahahahahahaaaaaaaaa

Kotor
Gost
Kotor

bulatovic momo na njega mislis?

Emina
Gost
Emina

UZAS…KATASTROFA …ZIVOTINJE , navodno u ime vjere ! Znaju li ovi vjernici da HAK stize!!

Mesija 'No.1'
Gost
Mesija 'No.1'

“El Mudžahid” je bila vojna jedinica, sastavljena od ratnika iz islamskih zemalja, koji su, kako sami kažu došli u Bosnu da se “bore za Alaha”, a po odobrenju tadašnjeg ratnog rukovodstva BiH, pod čijom komandom su bili u sastavu oružanih snaga muslimanske Armije BiH.

Bernini
Gost
Bernini

Juda,zaboravio si da se cerekaš!

maheriKao
Gost
maheriKao

Džabe sad sve, impotencija Duška Markovića i Vlade. DF je trebalo zabraniti posle 2016. ili jednu partiju koja g konstituiše, a vi glumiste velike demokrate i igrače, pa vas preigraše. A mi ispaštamo.

Lav
Gost
Lav

DF je DPS-u bio najbolja reklama. Samo su zaboravili koliki je prosjecni koeficijent inteligencije u Crnoj Gori i da takav narod nije sposoban da cak ni tuznu parodiju kao sto je DF odbije, ako mu Amfi kaze da su oni pravi.

Mozdasamlud
Gost
Mozdasamlud

Nisam neki preveliki vjernik ali mislim da Patrijarh Pavle ne zasluzuje da se pominje u istom kontekstu kao ovi ostali sa slike. Samo zapazanje.

Kotor
Gost
Kotor

pavle je radio na kiosk tada u pravu si

Amnezija
Gost
Amnezija

I njega je kum poveo

Hydra
Gost
Hydra

Breee,bezgrešna sveta SPC.

Putnik
Gost
Putnik

Mala maca u odnosu na “bezgrijesnu” Katolicku crkvu. Da ako se otvore vise te vatikanske arhive.

Mitar
Gost
Mitar

Sve ovo znamo ali evropa i amerika i dalje podrzavaju cetnike! Nema svrhe ovo ponavljat!

Rastko Nemanjić
Gost
Rastko Nemanjić

A pitaš se što li? Možda su ovi drugi još gori…

Posmatrač
Gost
Posmatrač

CDM, svaka vam čast!

Haris
Gost
Haris

Zasto ne pisete o Mudžahedinima koji su ratovali u Bih?

Rumija
Gost
Rumija

Placenika je bilo na sve tri strane sto je uzasna sramota i da je pravde svi bi trebali da odgovaraju za svoje zlocine

Billy Jean
Gost
Billy Jean

Ne relativizuj.

xxxxx
Gost
xxxxx

Koliko ja znam ima 4 strane svijeta, ali na jednoj strani je posijano najvise zla. Ta strana se zove mantijasko zlo koje usaduje .najslabijima crve u glavu

rondal
Gost
rondal

Naravno da je bilo na sve tri strane, ali zna se koja strana je vrsila agresiju na koju stranu, nije BiH napala Srbiju……..

Vasojevka
Gost
Vasojevka

Ili su mladi ili neinformisani…

Narcis Zgubidan
Gost
Narcis Zgubidan

Od propasti velikog rimskog carstva ,religija jednog boga je unazadila ljudsku civilizaciju za hiljadu godina,to tvrde najveći mozgovi svijeta,ali narod nikako da prihvati da je smrt konačna,pa se mole svemu i svačemu,evo ovi naši popovi uvode limene crkve plivanje za krst,bave se i politikom,a narod “otrovan” mržnjom.

Angela Merkel
Gost
Angela Merkel

Meni samo nije jasno kako ljudi govore da su njihovi bogovi oni pravi, dok su kroz istoriju postojale stotine religija u koje su takođe vjerovali ljudi i tvrdili da su njihovi bogovi oni pravi

Lav
Gost
Lav

Dobro vece, kako ste Frau Angela?

Angela Merkel
Gost
Angela Merkel

Loše tebra, situacija sa koronom je Nicht gut

Haris
Gost
Haris

Zasto ne pisete o Mudžahedinima koji su ratovali u BiH?

Vasojevka
Gost
Vasojevka

Nema se intetes.

Hernan
Gost
Hernan

ambi ? Ma ne,on je oličenje hrišćanskih vrijednosti,buuuaaaahhaaaahaha

Lav
Gost
Lav

Kaljaju ime Hermetickog poretka Zlatne Zore, koji je bio tajno drustvo uzvisenih i nenasilnih ljudi. A svi odlicno znamo kakvi su srpski teroristi.

Send this to a friend