Region

Srpski funkcioner ljubio i grlio maloljetnicu zbog dobro obavljenog posla

Foto: Večernje novosti

Nakon što se našao u centru skandala, zbog fotografija na kojima se ljudi i grli sa maloljetnicom zamjenik gradonačelnika Bora, u Srbiji, Branko Perić (60) je podnio ostavku, pišu srpski mediji.

Kada su fotografije objavljene na Facebooku, od Perića je zatraženo da odmah podnese ostavku.

Slike su ubrzo sklonjene, ali ih je, u međuvremenu, vidio i “skinuo” veliki broj pratilaca ove društvene mreže. U cijeli slučaj se, ubrzo, umiješala i policija, ali nema dokaza da je funkcioner u Boru počinio krivično djelo.

Novosti pišu pozivajući se na nezvanične izvore da je Perić kazao da je fotografija njegovog poljupca sa djevojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu. On je tvrdio i da se sa ostalim djevojkama, koje su bile angažovane, pozdravio na sličan način.

“Imali smo skup u lokalnom Domu kulture i tu su bile djevojčice, koje su ukrašavale salu. Ušao sam i vidio da su posao obavile odlično, zbog čega sam im čestitao”, navodno je izjavio Perić.

Međutim, nakon što su fotografije dospjele u javnost, u cijeli slučaj se umeijšala i policija.

Djevojčica je negirala da je imala bilo kakav odnos sa tim funkcionerom.

Međutim, srpski mediji navode da je izgledao kao da je maloljetnica bila pripremljena i unaprijed znala kako treba da odgovori.

Sagovornik Novosti kaže da je djevojčica starija od 14 godina, zbog čega nema krivičnog djela obljube nad djetetom.

“S druge strane, ako je nešto i bilo između njih, to nije bilo pod prisilom. Prema tome, mi nismo imali nikakav zakonski osnov da reagujemo”, rekao je izvor Novosti iz istrage.

Inače, Branko Perić je već dugo u politici i uvijek je važio za korektnog čovjeka, sa kojim se otvoreno moglo razgovarati. Fakultetski je obrazovan, uvijek je imao pristojan odnos sa ljudima, tako da su fotografije koje su isplivale u javnost izazvale pravi šok u borskoj javnosti.

52 Komentara na "Srpski funkcioner ljubio i grlio maloljetnicu zbog dobro obavljenog posla"

avatar
1000
:   NAJNOVIJI | NAJSTARIJI | POPULARNI

Send this to a friend