Region

Svećlja: Među ubijenima u Banjskoj i nekadašnji tjelohranitelj Vulina

Dželjalj Svećlja, Foto: N1

Ministar unutrašnjih poslova Kosova Dželjalj Svećlja kazao je da smo juče “putem video snimka svjedočili prisustvu glavnog kriminalca i lidera terorističke akcije Milana Radoičića, da je u međuvremenu, danas potvrđeno da je jedan od poginulih u toj akciji Bojan Mijailović, tjelohranitelj direktora srpske Bezbjednosno-informativne agencije” Aleksandra Vulina, tokom njegove posjete Kosovu 2013″.

<<<VIDEO: Svećlja objavio snimak, Radoičić naoružan ispred donjeg manastirskog konaka?<<<

„Država Srbija je predvodnica ovog terorističkog napada čiji cilj je destabilizacija Kosova. Za to već postoji i formalna i strukturalna povezanost između umiješanosti (predsjednika Srbije) Aleksandra Vučića u napad 24. septembra u Banjskoj, Milana Radoičića, potpredsednika Srpske liste i (nekadašnjeg) tjelohranitelja Aleksandra Vulina, šefa BIA. Obojica (Radoičić i Vulin) se nalaze na crnoj listi sankcija SAD“, ukazuje Svećlja na Facebooku.

Dodaje se da su Radoičić i Vulin najbliži ljudi srpskom predsjedniku.

„Ove činjenice su još jedan dokaz da se ciljevi Srbije prema Republici Kosovo uopšte nisu promijenili od vremena Miloševićevog režima, bivšeg ministra propagande tog režima, sada predsjednika sadašnjeg režima u Srbiji. I najveći optimisti koji su do sada lagali sebe o promjenama u ovoj državi ovih dana su uvjereni u suprotno. Još jednom želim da izrazim zahvalnost Kosovskoj policiji tog dana, kao i na neviđenom profesionalizmu, akciji u kojoj nije povrijeđen nijedan civil“, poručio je Svećlja.

1

avatar
1000
1
0
0
 
1
Boki
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Boki
Gost
Boki

Zašto bi se menjali stavovi Srbije prema Kosovo od doba Miloševića, kada zahvaljujući Miloševiću Rezolucija UN 1244 postoji. Komet je trenutno okupirana teritorija i kao takva definicija mora ući u Ustav Republike Srbije, ili da mi svi u Srbiji jednostavno kažemo laku noć i proglasimo se gubernijom Nemačke i SAD. Ugasiti vojsku, političare i prosto da postanemo zvanično kolonija bez… Više »

Send this to a friend