Region

Sudar kod zgrade Vlade Srbije, tri osobe poginule

Tri osobe su poginule, a sedam je povrijeđeno u sudaru putničkog automobila i kombija na uglu Ulice kneza Miloša i Nemanjine, kod Vlade Srbije.

Do saobraćajne nezgode je došlo kada je vozač automobila BMW prošao na crveno svetlo na semaforu i sudario se sa kombijem.

Prema riječima očevidaca, scene na licu mjesta su bili jezive.

“Nešto je puklo toliko jako da smo pomislili da je neka eksplozija. Kada smo pogledali na ulicu, tri muškarca su ležala na pješačkom prelazu, pa smo pomislili da ih je udario BMW. Međutim, vidjeli smo kombi koji je bio podignut na žardinjeru, a automobil je bio zakucan u stepenište Vlade Srbije. Tada smo shvatili da se dogodila stravična nesreća. bilo je strašno, jedna žena je vrištala i dozivala pomoć”, ispričali su očevici za medije.

Kako bi izbavili žrtve, vatrogasci su morali da sijeku automobil koji je učestvovao u nesreći. Od jačine sudara nije postojala šansa da se na drugi način iz njega izvadi jedna od povrijeđenih osoba.

FOTO: B92

U automobilu se nalazila četvoročlana porodica, dok se u kombiju prevozilo petoro ljudi.

U trenutku udesa u kolima sa nastradalim mladićem i djevojkom nalazilo se i dijjete, koje je zadobilo povrede i prevezeno je u bolnicu.

Iz kombija u koji je udario u automobil svih šest osoba prevezeno je u Urgenti centar. Riječ je o Bojanu K. (28), Ivanu S. (28), Svetozaru P. (46), Stefanu T., Marku T., (19) i Robertu P. (35).

Vozač kombija podlegao je povredama u bolnici.

4

avatar
1000
1
3
0
 
4
5991SportistaLeoMartin837Physio
NAJNOVIJI NAJSTARIJI POPULARNI
Physio
Gost
Physio

Zao mi je poginulih ljudi ali zasto prenosite vijesti iz drugih zemalja?

LeoMartin837
Gost
LeoMartin837

Zato sto se rubrika zove “region” bate

Sportista
Gost
Sportista

Zato što pola CG ima rodbinu i prijatelje u BG i zato što je mogao biti i neko od njih…mogao je biti neki pješak turista iz CG koji je čekao da pređe raskrsnicu….i zato što to intereseje sve normalne ljude u CG….

5991
Gost
5991

Sram te bilo!

Send this to a friend